درود
شخصی کار کنید همین است
یه ایمیل به بخش فروش ما بزنید
دیگر لازم نیست با چنین اشخاصی کار کنید
تصفیه و کارهای قانونی و... رو هم به ما بسپارید
البته برخلاف بخش فروش
بخش فنی حضوری هستند و پروژه ای با هیچکس قراداد نمیبندیم
و نخواهیم بست
نمایش نسخه قابل چاپ
تمامی پست ها و مطالب دوستان رو خوندم و یاد یک قضیه ای افتادم
دقیقا 5 یا 6 سال پیش ، همین مشکل رو ما با کودکان هاست فروش داشتیم . زمانی که یک فرد 13 ساله یا یک خط ایرانسل و یک سایت با قالب رایگان ، هاست 500 تومنی میداد . مشتریان بی اطلاع به این ها حمله ور میشدن و هاست میخریدن ، بعد از یک مدت که دست این مدل هاستینگ های زیر زمینی رو شد و اطلاعات بسیاری بر باد رفت ، خیلی از مشتریان اولین شرط خریدشون شد اعتماد ...
الان 99% مشتریان سوابق شرکت رو جستجو می کنن و بعد اقدام به خرید هاست میکنن ، یعنی در واقع همچین چیزی فرهنگ سازی شده . حالا با اون درصد محدود که هنوز هم دنبال ارزون هستن کاری نداریم . چون همیشه هستن کسانی که برای وقت و اطلاعاتشون ارزشی قائل نیستن !
حالا دقیقا همچین مسئله ای برای طراحی وب پیش اومده . از دوستان و همکارانی که به صورت معتبر کار می کنن خواهش دارم ، به خاطر کودکان فعال در عرصه ، بازار رو نشکنید . این مشکلات در همه صنف ها وجود داره و کاملا موقتی هست .
مطمئن باشید مشتری دوبار پولش رو دور نمیریزه
در پایان هم برای همه همکاران فعال در عرصه هاستینگ و وب آرزوی موفقیت دارم
من نمیخاستم وارد بشم تاپیک را خراب کنم.ولی اومدم تابادوستان بحث کنم وشبهعات را برا خودم حل کنم.واز دوستان چیز یاد بگیرم.نمیدونم حرفام درسته یا نه.ازهمه شرکت کندگان درتاپیک هم معذرت میخام.از استارتر هم معذرت میخام.ولی بعضی دوستان چنان گله وشکایت میکنند.آدم اعصابش خورد میشه.آخه استارتر عزیز بعضی همین دوستانی که شما داری باهاشون درد دل میکنید اصلا رشته دانشگاهیشون کامپیوتر نیست.شدند طراح سایت وهاست فروش.اومدن بازار مهندسای کامپیوتر را خراب کردند گله هم میکنند.طرف رشتش عمرانه اومده شده طراح سایت.طرف رشتش تجربیه اومده شده طراح قالب وردپرس.اونوقت مهندس کامپیوتر سر زمین داره بیل میزنه.اونوقت مهندس کامپیوتر داره تو خیابون مسافر کشی میکنه.شماها اول کاررا به کاردان بسپرید بعدا گله کنی.هرکی تو رشته دانشگاهیش کار گیر نمیاره میاد میشه طراح سایت.تو اینترنت وتوروزنامه وخیابونم هم همش شده تبلیغات اموزش طراحی سایت.طرف داره میره سبزی بخره میبینه روتیر برق زدن اموزش طراحی سایت.میره یاد میگیره وتو خونه کار میکنه.همش هم ازمون وخطا.واین مسائل را باید حل کرد.
حالااون به کنار اینم یکی دیگه!:-ss
راه اندازی سایت تنها با 5000 تومان | کسب درآمد اینترنتی
الان مگه دیگه کسی پول طراحی کدنویسی میده :دی ؟ یه قالب Rtl دانلود کن یا بخر !!! با visual composer بیوفت به جونش!! 10000 تا مدل بده بهش :52: دیگه با وجود صفحه ساز دیگه طراحی معنایی نداره
الان شما داری می گی دانلود کن یا بخر ! یعنی چی ؟ یعنی یه بنده خدایی که تخصصش اینه میاد تخصصی طراحی می کنه ! بعد شما روی نتیجه ی کار اون بنده خدا ویرایش می کنی.پس درواقع طراح و طراحی معنا داره !
همچنین نام کسی که ویرایش می کنه یا اسکریپتی رو نصب می کنه طراح یا برنامه نویس نیست !
حالا طراحی هم به کنار ! برنامه نویسی اون سایت چی میشه ؟ روی هوا از جایی دانلود می کنه ؟ نمی شه که هرکس باید تخصص خودش رو انجام بده.
که متاسفانه همه در ایران همه فن حریف هستند !
سلام جناب ! Omid StaR ! عزیز
بله حق با شماست واقعا درد دل خوبی بود
این موردی که فرمودین در شهرستان ها بیشتر رواج دارد ...
ای کاش همه مثل هم فکر می کردند ...