پاسخ : سوال در رابطه با بازدهی راست کلیک
نقل قول:
لطفا ایمیل بددید تا کامل ارسال کنیم
لطفا داخل سايت تيکت بزنيد.
نقل قول:
اگر در فوتر پذیرندگان تبلیغ، کد برای چک کردن و سپس کسر کلیک قرار بدید سیستم تا حدودی قابلیت شناسای کلیک خواهد داشت اشتباه شما محاسبه کلیک در ابتدا هست و به سایت مقصد توجهی نمیکنید که کاربر واقعا وارد شده یا نه
تو همه سرويس های تبليغات کليکی به همين صورت هست که به محض اينکه کاربر کليک ميکنه هزينه کسر ميشه.
اگر سرويس تبليغاتی خاصی رو ميشناسيد که به شيوه ای که ميفرمائيد عمل ميکنه خوشحال ميشيم معرفی کنيد.
نقل قول:
امار دقیق سایت ها ارجاع دهنده و ایپی کاربران وردی هم باید به پنل اضافه کنید
آيا در گوگل AdWords شما به اطلاعات مورد نظر، نظير آی پی کليک کننده دسترسی داريد ؟
نقل قول:
سیستم شما بسیار مبهم هست و امار جامع می دهید در حالی که جزئیات مهم هستند
اين آمار رو ميتونيد با ايجاد utm_campaign و utm_source خاص هر روش تبليغاتی به صورت مجزا در Google Analytics بدست بياريد.
همچنین شما در صفحه اولتون به چند سایت معروف که ظاهرا نمایش دهنده هستند اشاره کردید
مثلا گویا ای تی
این اصلا تبلیغات سایت شمارو نذاشته
یا همچنین افکار نیوز
ازونجائی که راست کليک يک سرويس تبليغاتی محتوا محور هست که بر اساس محتوای صفحات تبليغات رو مديريت ميکنه، تو صفحاتی که محتوا وجود داره تبليغ نمايش داده ميشه.
برای مثال در سايت افکار نيوز در صفحاتی که اخبار وجود داره تبليغات هم نمايش داده ميشه.
صفحه نمونه:
افکارنيوز - آخرین وضعیت پرونده تخریب پاساژ علاءالدین
بله من قبلا کل این صفحات چک کردم اما خود افکار نیوز از دو سرویس دهنده دیگه نمایش میده
از این دوتا
(vir---adr)
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
1. کليک فيک وجود نداره
و اتفاقا نظارت شديدی روی کليک ها هست
بخشید با چه تضمینی میفرمایید که کلیک فیک وجود نداره؟؟ صرفا به خاطر اینکه نظارت شدیدی روی کلیک ها هست؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iFire
بخشید با چه تضمینی میفرمایید که کلیک فیک وجود نداره؟؟ صرفا به خاطر اینکه نظارت شدیدی روی کلیک ها هست؟!
به اين دليل که پارامتر های مختلفی داره در شمارش کليک نقش داره که بر اساس الگوريتم های روزی هست که در شبکه های تبليغاتی بزرگ داره انجام ميشه.
ممکنه کاربر بتونه يکی دو سه چهار تا کليک انجام بده ولی اين تعداد در مقابل رقم کلی کمتر از 1 دهم درصد هست.
با سلام
برای تست امشب اقدام کردیم با یک سرمایه ی بسیار ناچیز .
تاپیک دیگری هم هست در رابطه با بررسی تبلیغات کلیکی
عجب تایپیکی زدم :دی
من که پشیمون شدم به دلایلی دیگران رو نمیدونم اگر مدیران صلاح میدونند تاپیک رو ببندند
سلام
مام از فردا قرار یه تستی بزنیم راست کلیک رو
ولی تاپیک این برادرمون kingpower باعث شد یکم شفاف سازی شه بعضی مسائل
به هرحال از قدیم میشه گفت که صلاحیت شرکت سامان سیستم ثابت شده
انشاالله این سیتمشون نیز مانند دیگر کاراشون عالی خواهد بود