سلام، طبق برسی های من قیمت شما مناسبه.
من 10 یونیت نیاز دارم. اگه الان پولشو از طریق سایتتون واریز کنم ، چقدر طول میکشه که اینو به حسابم توی nic.ir انتقال بدید؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، طبق برسی های من قیمت شما مناسبه.
من 10 یونیت نیاز دارم. اگه الان پولشو از طریق سایتتون واریز کنم ، چقدر طول میکشه که اینو به حسابم توی nic.ir انتقال بدید؟؟
قبلا من با اعتباری که توسط takweb.ir خریده بودم، میتونستم به راحتی پرداختهام رو به سایت nic.ir انجام بدم.
اما الان وقتی که خواستم دامنهی جدیدی رو ثبت کنم، ارور زیر رو داد:
* موجودی نمایندهٔ فروشی که شما ریز-نمانیدهٔ آن هستید از باقیماندهٔ اعتبار شما کمتر است و شما تا سقف موجودی نمایندهٔ فروش میتوانید خرج کنید. باقیمانده حساب نمایدهٔ فروش نمایش داده شده است.
کسی میدونه مشکل از کجا هست؟
البته من یه ایمیل هم به info@nic.ir زدم. گفتم که:
سلام
میخواستم ببینم این پیام چه معنایی میده؟
* موجودی نمایندهٔ فروشی که شما ریز-نمانیدهٔ آن هستید از باقیماندهٔ اعتبار شما کمتر است و شما تا سقف موجودی نمایندهٔ فروش میتوانید خرج کنید. باقیمانده حساب نمایدهٔ فروش نمایش داده شده است.
چه موجودی نمایندهای که من از اون یونیت خریدم بیشتر از من باشه، چه کمتر از من باشه، به هر حال من اون تعداد یونیت رو خریدم و باید الان تو حساب من باشه. الان من برای پرداخت از قرارداد (که این امکان برای من غیر فعال شده) چه کاری باید انجام بدم؟
در کدام قرارداد ذکر شده بود که حتما باید موجودی نمایندهای که از آن یونیت خریدم، باید بیشتر از یونیت من باشه؟؟؟
با احترام
برای یکی دیگه از دوستام که اون هم از takweb اعتبار خریده بود، دقیقا همین ارور رو میده. این بسیار نگرانکننده هست. کسی راه حلی داره؟
یونیت قابلیت oversell داره . یعنی ممکنه نماینده اصلی ۱۰ یونیت کلا داشته باشه اما میتونه شما رو ۱۰۰ یونیت شارژ کنه.
شما زمانی میتونی اون ۹۰ یونیت رو استفاده کنی که نماینده اصلی بره اکانتش رو شارژ کنه.
بهتر نبود قبل از ارسال ایمیل به نیک و ایجاد تاپیک تماسی با تک وب میگرفتین ؟
با شماره های موجود در سایت شون " تک وب" تماس بگیرید و علت رو جویا بشید.
تلفکس: 01924232624
همراه 09119951233
09399951233
09112915232
سلام
پشتیبانی سایت تک وب آفلاینه.
الان میخواستم دامین ثبت کنم که پیغام زد:
الان دوستانی که مثل من این مشکل رو داشتند مشکلشون برطرف شد؟نقل قول:
موجودی نمایندهٔ فروشی که شما ریز-نمانیدهٔ آن هستید از باقیماندهٔ اعتبار شما کمتر است و شما تا سقف موجودی نمایندهٔ فروش میتوانید خرج کنید. باقیمانده حساب نمایدهٔ فروش نمایش داده شده است.
کسی از دوستان 1800 نمیده خرید کنیم ( تعداد خیلی کم میخوام . مثلا 10 تا )