پاسخ : فروش دامین فقط 5000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
یعنی میگید از طلا هاست بیشتر میفروشید دامین؟
دوستان من دامینرم حدود 300 دامنه دارم کلی تحقیق کردم تا مطمئن شدم ریگی به کفششون نیست.
دلیلش شارژ بسیار بالاشونه و اینکه ریسلرهای خارجی هم مثل ایرنیک خودمون بین حرف و عملشون دوگانگی وجود داره...
آدم هست توی ایرنیک چون دامنه زیاد داره به جای هزینه انتقال 8ت فقط 3ت میده!
آخه مگز میشه این قیمت !!!!
دلار تقلبی نباشه؟مثل فرانتورک؟که بعدا معلوم شد و همه سرور ها فنا رفتند!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi0098
دوستان من دامینرم حدود 300 دامنه دارم کلی تحقیق کردم تا مطمئن شدم ریگی به کفششون نیست.
دلیلش شارژ بسیار بالاشونه و اینکه ریسلرهای خارجی هم مثل ایرنیک خودمون بین حرف و عملشون دوگانگی وجود داره...
آدم هست توی ایرنیک چون دامنه زیاد داره به جای هزینه انتقال 8ت فقط 3ت میده!
:))
واقعا خنده ام میگیره بعضی وقتا ؛ :d
کمی بیشتر فکر کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
یعنی میگید از طلا هاست بیشتر میفروشید دامین؟
تعداد طلا هاست چه قدره مگه ؟من تعدادش نمیدونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
کمی بیشتر فکر کنید .
احتمالاً بخاطر آلزایمرتونه که تو امضاتون هست! >:)
حالا معلوم میشه کی باید بیشتر فکر کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostorder
آخه مگز میشه این قیمت !!!!
دلار تقلبی نباشه؟مثل فرانتورک؟که بعدا معلوم شد و همه سرور ها فنا رفتند!!!!
دلار تقلبی هم باشه دامین یکسال ثبته شما همون موقعه میتونید whois بگیرید بعدشم ما خیلی دامین داریم که الان نزدیک به یکسال شونم شده
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
کمی بیشتر فکر کنید .
مشکل خنده شما اینجا حل نمیشه از دوستانی که شک دارن به سیستم ما یا ثبت دامین ما میتونند ثبت یا تمدیدشون پیش ما انجام بدن بعد انتقال بدن به جای دیگه
سلام. میشه خودتون یه توضیح کامل درباره نوع کار و قیمتهاتون بدید؟ چون الان شک و دودلی بین همه وجود داره. چون بعضی دامنه هاتون حتی از سایت اصلی هم ارزونتر زده شده. خودتون یه توضیح کلی در مورد کار بدید دیگه این حرفهایی هم که بالا زده میشه به وجود نمیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosasiroos
سلام. میشه خودتون یه توضیح کامل درباره نوع کار و قیمتهاتون بدید؟ چون الان شک و دودلی بین همه وجود داره. چون بعضی دامنه هاتون حتی از سایت اصلی هم ارزونتر زده شده. خودتون یه توضیح کلی در مورد کار بدید دیگه این حرفهایی هم که بالا زده میشه به وجود نمیاد
آخه توضیح نمیمونه ما روز اول یه آف زدیم .com به قیمت 5000 تومان الان هم داریم با فی 21 تومن داریم میدیم حالا بعضی از دوستان دودل هستن خوب میگیم موردی نداره تمدید یا ثبتشون انجام بدن بعد از انجام اینکار اطلاعات پنل اصلی براشون ایمیل میشه یا از پنل whmcs میتونند کد انتقال دریافت کنند انتقال بدن به جای دیگه
دوستان توقع دارند همه اسرار کاریشون رو بیان کامل توضیح بدن آخه کی همچین کاری رو میکنه که ایشون هم بیاد همه چی رو بگه.