پاسخ : برای اولین بار در ایران - مانیتورینگ پهنای باند و نصب اتوماتیک سیستم عامل در VMware ESXi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
درسته ولی ما بیش از 10 سرور داریم
هزینه ای که باید بدیم + 200 هزارتومان هست ماهانه!
هزینه یکبار لایسنس رو اگر به صورت چند پرداخت بدیم قبول میکنید؟
بسیار عالی.چیزی حدود 200هزارتومان برای پشتیبانی از بیشر از 10 سرور! فکر نمیکنید تازه ما قیمت را کم هم اعلام کردیم؟ شما که بیش از 10 سرور دارید آیا از هر سرور متوسط 15هزارتومان سود نمیکنید؟ این قیمت باید برای کسی زیاد به نظر بیاید(درصورتی که پول یک ساندویچ در ماه هم نمیشود) که یک یا دو سرور دارد.
در مورد لایسنس لایف تایم هم عرض کردم قیمتی برای آن به صورت دقیق در نظر نگرفته ایم فعلا. اگر واقعا مایل هستید میتوانید از طریق تیکت پیگیری کنید.
موفق و پیروز
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
سلام
متاسفانه دمو نتونستم مشاهده کنم یه سوالی داشتم
آمکان مشاهده پهنای باند در whmcs توسط کاربر قرار دارد ؟
و اینکه بعد از تمام شدن پهنای باند سرور مجازی مسدود خواهد شد یا نه ؟
سلام
بنا به دلایلی دمو را برداشته ایم. اگر میخواهید میتوانیم به صورت تست برای مدت 7 روز به شما سیستم را بدهیم.
در مورد پهنای باند در whmcs خیر. در ماژولی که ارائه دادیم برای whmcs فعلا سرویس را به صورت آنی تحویل میدهد. (اگر این مورد مد نظر شما میباشد تیکت ارسال کنید تا در لیست تیم مربوطه جهت انجام قرار گیرد)
در مورد مسدود کردن هم بله بعد از اتمام پهنای باند به صورت خودکار مسدود میشود.
موفق و پیروز
پاسخ : برای اولین بار در ایران - مانیتورینگ پهنای باند و نصب اتوماتیک سیستم عامل در VMware ESXi
درود
جناب آرایش
مشکل اصلی ما اینه که باید بتونیم تمپلیت های خودمون داخل سرور قرار بدیم که متاسفانه این امکان وجود نداره
سلام
با بخش فروش این سرویس که در تماس بودم متاسفانه نه سرویس تست دادید نه دمو
لطفا اگر نمیتونید ارایه بدید اعلام نکنید!
بنده تمایل به خرید سرویس دارم ولی بدون تست نمیتونم چنین هزینه ای کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
درود
جناب آرایش
مشکل اصلی ما اینه که باید بتونیم تمپلیت های خودمون داخل سرور قرار بدیم که متاسفانه این امکان وجود نداره
سلام
میتوانیم تمپلیت های شما را تبدیل کنیم. ولی اینکار هزینه دارد و باید بخش مربوطه بعد از بررسی سیستم عامل های شما به شما جواب دهد. لطفا در این مورد از طریق تیکت در ارتباط باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
با بخش فروش این سرویس که در تماس بودم متاسفانه نه سرویس تست دادید نه دمو
لطفا اگر نمیتونید ارایه بدید اعلام نکنید!
بنده تمایل به خرید سرویس دارم ولی بدون تست نمیتونم چنین هزینه ای کنم
سلام
در مورد تاخییر عذرخواهی میکنیم. در حال حاضر از طریق تیکت پیگیر باشید تا سیستم تست برای شما نصب شود.
موفق و پیروز
همکار محترم سلام
سامانه شما امکان کانفیگ آی پی های 32 بیتی (32/ ) را دارد؟
به عبارت دیگر امکان تنظیم نت ماسک 255.255.255.255 در ویندوز را دارد؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
همکار محترم سلام
سامانه شما امکان کانفیگ آی پی های 32 بیتی (32/ ) را دارد؟
به عبارت دیگر امکان تنظیم نت ماسک 255.255.255.255 در ویندوز را دارد؟
با تشکر
سلام
فکر میکنیم با ویندوز 2003 مشکل داشته باشد. ولی 2008 باید بدون مشکل باشد. البته باید تست شود.
درصورتی که مایل هستید از طریق تیکت با بخش مربوطه در ارتباط باشید.
موفق و پیروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
فکر میکنیم با ویندوز 2003 مشکل داشته باشد. ولی 2008 باید بدون مشکل باشد. البته باید تست شود.
درصورتی که مایل هستید از طریق تیکت با بخش مربوطه در ارتباط باشید.
موفق و پیروز
در حال حاضر سیستم عامل ویندوز ( 03و08و12) به شکل پیشفرض این امکان را ندارند و می بایست از طریق ریجستری سابنت ماسک به خورد کارت شبکه برود.
امکان تنظیم مک آدرس به شکل خودکار یا دستی برقرار است؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
در حال حاضر سیستم عامل ویندوز ( 03و08و12) به شکل پیشفرض این امکان را ندارند و می بایست از طریق ریجستری سابنت ماسک به خورد کارت شبکه برود.
امکان تنظیم مک آدرس به شکل خودکار یا دستی برقرار است؟
با تشکر
سلام
لطفا از طريق تيكت پيگير باشيد
موفق و پيروز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
میتوانیم تمپلیت های شما را تبدیل کنیم. ولی اینکار هزینه دارد و باید بخش مربوطه بعد از بررسی سیستم عامل های شما به شما جواب دهد. لطفا در این مورد از طریق تیکت در ارتباط باشید.
مشکل همین هست اگر شما میتونستید مثل SolusVM بذاریم تمپلیت داخل سرور خیلی عالی میشد
اینجوری هزینه ها خیلی بالا میره چون ما حدودا 30 مدل تمپلیت داریم که اگر بخوایم اضافه بشه خیلی هزینه برامون زیاد میشه.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
مشکل همین هست اگر شما میتونستید مثل SolusVM بذاریم تمپلیت داخل سرور خیلی عالی میشد
اینجوری هزینه ها خیلی بالا میره چون ما حدودا 30 مدل تمپلیت داریم که اگر بخوایم اضافه بشه خیلی هزینه برامون زیاد میشه.
با تشکر
سلام
امکان استفاده وجود دارد اما از قابلیت های پنل میکاهد و آن طور که پنل هماهنگی با سیستم عامل های ما میتواند داشته باشد را تجربه نخواهید کرد اما در مانیتورینگ پهنای باند و سایر مشکلی نخواهید داشت، تنها مواردی همچون کانفیگ ایپی به صورت خودکار یا تغییر پسورد سرور مجازی ومشابه را تجربه نخواهید کرد
لطفا solusvm را با پنل AVMCP مقایسه نفرمایید، بیس کاری این دو پنل کاملا متفاوت میباشد و از دو مجازی ساز متفاوت پیروی میکنند ما تنها برای شفافیت موضوع برای کاربر از عبارت مشابه پنل های solusvm برای درک بهتره موضوع استفاده کرده ایم اما بیس کار این دو پنل هیچ شباهتی به یکدیگر ندارند
در مورد تمپليت هم ما از هر نوع سيستم عامل دو نوع به صورت ديفالت قرار داده ايم
قطعا شما كه ٣٠ عدد تمپليت نياز داريد قيمت را بر اساس ٣٠ تمپليت محاسبه خواهيم كرد
موفق و پيروز