پاسخ : ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ افتتاح حساب پی پال همراه با مدارک اختصاصی از تایلند و سنگاپور █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂
یکبار نشد ما تماس بگیریم و شما جواب بدید
بلاخره باید تماس گرفت تا بشه خرید کرد !
پاسخ : ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ افتتاح حساب پی پال همراه با مدارک اختصاصی از تایلند و سنگاپور █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
یکبار نشد ما تماس بگیریم و شما جواب بدید
بلاخره باید تماس گرفت تا بشه خرید کرد !
با سلام بنده درخدمتتونم روزی کلی ادم زنگ میزنه کار اصلی ما اعزام دانشجو هست عزیز بخاطر همین سرم خیلی شلوغ بوده بخاطر اپلای دانشگاه ها و ثبت نام ها بخاطر ژانویه من درخدمتتون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marketvps
با سلام و خسته نباشید
مهندس سفارش بدیم چقدره اماده میشه ؟ و تا چقدر قابل شارژ میباشد؟؟
سلام کلا 7 روز تایمشه که از این 7 روز 1 شنبه 2 شنبه بانک و خارج از کشور تعطیله درکل 5 روز اینا میکشه
حساب پی پال ؟؟؟؟ هر چقدر که بخوایین البته نه 1000000 دلار :d البته چون حسابتون تازست یکسری محدودیت هایی دارید تا زمانی که پی پال بهتون اعتماد کنه که حدودا 40 تا 60 روز تایم میکشه
در خدمتم بیشتر وقت ها ولی شما باز قبل تماس بهم اس بدین بهتون بگم 09337090173
با تشکر
سلام کاکو نمیای اسکایپ این پرداخت ما انجامش بدی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ecomax
سلام
من امروز حساب پی پال همراه با مدارک رو تحویل گرفتم از ایشون
با حوصله توضیح دادن و همه چیز خوب بود
با تشکر
مبارکتون باشه دوست عزیز درخدمتون هستیم
با سلام به همه دوستان .
ایشون 988.80 دلار پرداخت انجام دادن بعد از یک ماه درخواست برگشت دادن . تماس گرفتیم گفتن ایمیل کنید ایمیل کردیم کسی جواب گو نیست . تماس هم میگیریم جواب نمیدن . در اسکایپ هم کسی جواب گو نیست .
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بیشتر دوستان میدونن که کار و حرفه اصلی ما نمایندگی دانشگاه انکارا تو ترکیه هستیم و کنکور ترکیه رو ما میگیریم و کل بیس کاریمون اعزام دانشجو هست اگه به شما گفتم ایمیل کنید بخاطر این بود که من دوروز باید میرفتم مسافرت
برای ترکیه چون خارج از کشور شنبه یکشنبه کلا ادارات و مراکز دولتی تعطیل هست . امروز هم برگشتم باهاتون تماس گرفتم که کارتونو انجام بدیم بارم شرمنده که دیر شد. و عذر میخوام که 24 ساعته اسکایپ نچسبیده بهم ;)
مدارک اقایان بهرامی و اقای سید جلال هم اماده شد لطفاباهام در ارتباط باشند تحویل داده شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-h
سلام کاکو نمیای اسکایپ این پرداخت ما انجامش بدی ؟
با سلام ببخشید مسافرت بودم کارتون انجام شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali9549
با سلام به همه دوستان .
ایشون 988.80 دلار پرداخت انجام دادن بعد از یک ماه درخواست برگشت دادن . تماس گرفتیم گفتن ایمیل کنید ایمیل کردیم کسی جواب گو نیست . تماس هم میگیریم جواب نمیدن . در اسکایپ هم کسی جواب گو نیست .
با سلام
مجدد پرداخت رو انجام دادن . با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali9549
با سلام
مجدد پرداخت رو انجام دادن . با تشکر
خواهش عزیز وظیفست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashomid
سلام
فرمودید که پس از خرید کشور رو نباید عوض کرد، میخواستم بدونم اگر از کشورهای مختلف وصل شیم چه مشکلی پیش میاد ؟ وقتی پروف وجود داشته باشه، باز هم امکانش هست لیمیت کنند ؟
لیمیت میشین چون پی پال فکر میکنه حساب شما لیمیت شده و از اون کشور هایی که تغییر ای پی دادین میگه مدارک حضورتونو بدین