پاسخ : آفر تابستان : فروش سرور مجازی vps با رم 256 مگی و هارد 50 گیگ فقط 12000 تومان!
مجازی سازتون ؟
آیا هنوز جای خالی دارید و اینکه از کدوم دیتاسنتر جای خالی دارید ؟
تشکر .
پاسخ : آفر تابستان : فروش سرور مجازی vps با رم 256 مگی و هارد 50 گیگ فقط 12000 تومان!
سلام
مجازی ساز xen citrix هستش
بله در حال حاضر که دارم تایپ میکنم جای خالی داریم
از دیتاسنتر فرانسه ovh
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
در حال حاضر ظرفیت یکی از سرور های فرانسه تکمیل شد
فقط یک سرور دیگر باقیست
ظرفیت سرور فرانسه تکمیل شد
تا 5 ساعت اینده یک سرور جدید از فرانسه خریداری خواهد شد
در حال حاضر ظرفیت سرور المان تکمیل شده است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fastserver.ir
سلام
طبق صحبت هایی که با واحد فروش کرده اید فقط یک عدد برای شما رزرور شده است بر روی سرور جدید
[COLOR=Red][B]د
خوب اینجا شده فروشگاه ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rozdata
خوب اینجا شده فروشگاه ها
بهش میگن کار تیمی و دسته بندی و هماهنگ شدن کارها
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید و از ایجاد بحثی که هیچ ربطی به تاپیک نداره خودداری کنید
ممنون
تا 2 ساعت اینده که منیج سرور جدید تموم نشه هیچ سفارشی پذیرفته نمیشود و مشترکینی که هزینه رو واریز کردند لطفا 2 ساعت دیگه هم تحمل کنند
ممنون
بابت تاخیر شرمنده
دوستان از حالا میتوانند درخواست ها و سفارشات خودشون ارسال کنند
در حال حاضر ظرفیت سرور های فرانسه تکمیل شد
آقا من یدونه برای هفته آینده میخوام پولشو میتونم واریز کنم ولی میخوام استارت از روزی که من میخوام بخوره آخه یه سفر در پیش دارم...