زیاد تعجب نکن . کمی سختر از سایر سیستم هاست :d
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی که نیوک رو انداختند وسط و الکی دارند تخریب میکنند اصلا شما تو لیست صاحب نظر سنجی نیوک دیدید که نظر هم میدید؟
من خودم یکی از نیوکی ها هستم اما هیچ وقت نگفتم کدوم سی ام اس بهتره. هر سی ام اسی برای خودش کارایی و توانایی داره و بسته به تشخیص فرد استفاده کننده مورد استفاده قرار میگیره. وردپرس یا نیوک یا جوملا هر کدوم کاربران خودشون رو دارند. مثل این میمونه بگید لینوکس بهتره یا ویندوز!! مشخصه ویندوز خیلی بیشتر مورد استفاده قرار میگیره اما واقعا میتونید بگید لینوکس مزخرف هست؟ یا ماک اپل مزخرفه؟ پس الکی نطر ندید این بهتره آن بهتره..
در مورد امنیت هم تمام سی ام اسها هر کاری کنی هک بشو هستند.نیوک و وردپرس و جوملا و.. نداره. همه هک بشو هستند.سادگی و سختی هم نداره.یک هکر بخواد هک کنه بزرگتر از اینا رو هم میزنه.نه سیستمهای متن باز رو که هر کسی بهش دسترسی داره. مهم امنیت سرور شماست.امنیت سرور روبالا ببرید مطمعن باشید به این راحتی ها هک نمیشید.. وگرنه فارسکیدز و گنجاموزیک و موزیک باران و ... همه نیوک هستند و بسیار هم معروف.هر روز چندین بار هک میشدند! (قابل توجه کسانی که میگویند نیوک امنیت نداره) شما سرورت رو ایمن کن سی ام اس پیش کش.
میان یک ریسلر میگیرند ماهی 5 تومان طرف میزنه سایتها رو هک میکنه صاحب ریسلر میگه دیدی فلان سی ام اس امنیت نداشت! سرورت رو ایمن کن مرد مومن به کسی توهین نکن.
خود آقایان هم میدونند واقعا اینی که شما میگید ایمن سازی واقعا ایمن سازی هست؟ میشه بگید فرق ایمن سازی سرور توسط خود دیتاسنترها چرا نجومی هست؟ یعنی شمایی که وی پی اس ماهی 10 تومان رو ایمن سازی میکنی با دیتاسنتری که رقم نجومی برای ایمن سازی میخواد یکی هست؟
ممد جان شما هم ببین برای سایت دانلود چه سی ام اسی رو میپسندی همون رو استفاده کن.اگر خلاق باشی فرقی نمیکنه چی استفاده کنی.من فروشگاهم رو از نیوک ساختم خیلی ها دارند الگوبردای میکنند مدلش رو!
کلا شخصی هست و هرکسی از سیستمی خوشش میاد و خوشبختانه الان از لحاظ امکانات و امنیت همه در سطح قابل قبولی هستند
ولی خوب بعضی ها هستشون بهتره مثل وردپرس که اونم بخاطر تیمی قوی هست
در کل از هر کدوم خوشتون اومد استفاده کنید(حالا خوبه رایگان هستند و اینجوری تو سر و مغز هم میزنیم)