پاسخ : نظر شما راجع به 3 دیتاسنتر زیر چیست؟
کلا سیستم انگلستان بدین صورت هست
هم رد استیشن و دیگر شرکت های نزدیک به رد استیشن
و هم شرکت هایی مثل یوکی 2 همه اینکا رو می کننند
دلیلش با توجه به کم بود ای پی ورژن 4 اینا کنترل می کنند که ای پی هاشون اسپمر و بلک لیست نشن
خیلی اوقات در مجازی سازی پیش میاد که مشتری بدون اینکه بخاد براش ابیوز اسپم میاد و خیلی وقتا نمیتونه کنترل کنه
حالا کسانی که مثلا هاست راه اندازی می کنند و یا نیاز به ارسال ایمیل داشته باشن با ریلی اختصاصی رد استیشن می توانند ارسال کنند
همچنین اگر نیاز به ارسال انبوه داشته باشند
می توانند از اس ام تی پی های دیگر اسفاده کنند و این موردی که شما به عنوان ایراد مطرح کردید را پوشش دهند
در هر صورت نه رد استیشن و نه او وی اچ مال پدرمون نیست و ایراداتی هم یقینا دارد
اگر ما توضیحاتی می دهیم بنابر مخالفت و ضدیت نیست
اینجا محلی هست که باعث بالارفتن اطلاعات همکاران ما و مشتریان می شود
آقایون اومدید بحث کنید یا منو راهنمائی کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
آقایون اومدید بحث کنید یا منو راهنمائی کنید؟
داداش مشکلت چیه هنوز ؟
برو رداستیشن بخر
اگر هر مشکلی پیش اومد بیا من خسارت می دهم
مهدی جان
دیتاسنتری به نام Choops نداریم و فکر میکنم منظورت Choopa هست. این دیتاسنتر خیلی با ایران چپه طوری که حتی اگه با IP ایران باهاشون چت کنی جوابت را نمی دهند و سریعا قطع می کنن!!! لوکیشن خودشان هم New Jersey است و به نظرم بقیه لوکیشن هایشان اجاره شده از بقیه دیتاسنتر هاست.
Colocrossing را هم که در یک تاپیک دیگر گفتم اصلا دیتاسنتر نیست و از دیتاسنتر های معتبر فضا اجاره کرده البته نه چند یونیت ها!!! بلکه Cage و Suite و ...
همچنین Colocrossing و Choopa مثل اینکه در زمینه شبکه همکاری ای دارند چون BGP Route شرکت Colocrossing از Choopa هم رد میشه.
من اگه خودم بودم بین این دو Colocrossing را انتخاب می کردم، کلا کیفیتش و زیر ساخت هایش از Choopa قوی تره... اما چون Colocrossing اسم در کرده خب پول اسمش را هم می گیره.
ولی اگر مقداری بگردی گزینه های بهتر دیگری هم شاید بتوانی در آمریکا پیدا کنی که شاید اسم و رسم نداشته باشند اما کیفیت خیلی خوبی دارند.
درود
استارت محترم کیفیت هرسه مناسبه با توجه به هزینه ای که می پردازید
فکر میکنم بشتر به موقعیت جغرافیایی (location) سرورها توجه داشته باشید بهتر هست
بین این دیتاسنتر که شما انتخاب کردید مسلما redstation برای استفاده کاربرهای ایرانی بهتر هست (از نظر موقعیت و پورت مناسبتری که داره)
اما بازهم بنابه هزینه ای که قصد سرمایه گذاری دارید میتونید بک سرور هرچند به منابع پایین خریداری کنید و در همون colocrossing میزبانی کنید
البته میتونید سرور تهیه شده رو در Icecolo انگلستان هم میزبانی کنید اگر پینگ بهتری نیاز دارید
مزیت کولو هم که خودتون اشنایی داریدُ یک سری مشکلات به طور کل از سر راهتون برداشته میشه و مشکلی اگر داشته باشید صرفا با پورت و آی پی هست (حداقل تا یکی دوسال بعد که آپگرید کنید)
موفق باشید
در صورتی که بتوانید هزینه کنید بهترین پیشنهاد ColoCrossing است با توجه به پورت و سخت افزار مناسبی که دارد؛ اما متأسفانه هزینه سرورها در این دیتاسنتر بالا است و برای هر شخص ممکن است صرفه اقتصادی نداشته باشد.