پاسخ : سرور مجازی آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس و کانادا - 120% تخفیف - شروع 7000 تومان - نماد اعتماد الکترونیک
یک عدد سرور مجازی رم 2 سفارش داده شد
همچنان منتظر دریافت سرور هستیم
- - - Updated - - -
با تشکر سرور تحویل گرفته شد
- - - Updated - - -
یک سرور دیگه سفارش داده شد
یک سوالی داشتم توی افر VPS-
2
مقدار سی پی یو چقدر هست ؟
پاسخ : سرور مجازی آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس و کانادا - 120% تخفیف - شروع 7000 تومان - نماد اعتماد الکترونیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa73
یک عدد سرور مجازی رم 2 سفارش داده شد
همچنان منتظر دریافت سرور هستیم
- - - Updated - - -
با تشکر سرور تحویل گرفته شد
- - - Updated - - -
یک سرور دیگه سفارش داده شد
یک سوالی داشتم توی افر
VPS-
2
مقدار سی پی یو چقدر هست ؟
مقدار سی پی یو برای هر هسته به صورت معمول 1000 مگاهرتز می باشد.
برای بسته شماره 2 که دو هسته دارد می شود 2000 مگاهرتز.
البته در صورتیکه مشاهده شود سروری بیش از 24 ساعت فشار بیاورد هر هسته به 500 مگاهرتز محدود می شود.
من یک وی پی اس از شما گرفقتم . پشتیبانی واقعا عالی هست و در ساعات اداری بسیار سریع پاسخگو هستند .
فقط اینکه من کد wht20 رو برای تخفیف 3 ماه وارد کردم ولی موقع سفارش وقتی کد تخفیف رو وارد کردم زده بود که این تخفیف برای یک ماه هست ؟ مشکلی نیست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_nifgi
من یک وی پی اس از شما گرفقتم . پشتیبانی واقعا عالی هست و در ساعات اداری بسیار سریع پاسخگو هستند .
فقط اینکه من کد wht20 رو برای تخفیف 3 ماه وارد کردم ولی موقع سفارش وقتی کد تخفیف رو وارد کردم زده بود که این تخفیف برای یک ماه هست ؟ مشکلی نیست ؟
کد wht20 کد 3 ماه نیست، بلکه کد ماه سوم هست.
یعنی شما در هر ماه کد مربوط به آن را وارد می کنید تا از تخفیف های 60% و 40% و 20% استفاده کنید.
جمعا هر سروری که سفارش داده می شود 120% تخفیف در 3 ماه دریافت خواهد کرد.
سلام
کنسول vmware vsphere هم همراه سرویس ارائه میدید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
t_ahmad
سلام
کنسول vmware vsphere هم همراه سرویس ارائه میدید ؟
امکان ریبوت، خاموش و روشن کردن در پنل وجود دارد.
امکان دسترسی مستقیم به سرور هم از طریق کنسول امکان پذیر است.
تمامی امکانات مدیریتی سرور در پنل وب موجود است. اصلا نیازی به وی ام ور ندارید...
اگه قابلیت نصب چیزپی ان روش بود خیلی خوب میشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
اگه قابلیت نصب چیزپی ان روش بود خیلی خوب میشد.
سرور های خارجی که نیاز به چیز پی ان ندارن همه چی براشون فری هست
نه منظورم اینه که بشه باهاش سرور چیر چی ان زد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masteryi
نه منظورم اینه که بشه باهاش سرور چیر چی ان زد.
خیر، متاسفانه به علت استفاده نادرست از این نوع سرویس ها امکان ارائه چنین سرویس هایی بر روی سرور وجود ندارد.