شما فکر کنم آنتیت مشکل داشت! من آنتی ویروس آویرا(10)نسخه رایگان با فایروال zone alarm نصب کردم! همیشه هم آپ دیت میکنم! دو سه ماهی هست رنگ ویروس رو ندیدم!
من که اصولا همشونو اسکن میکنم! درجا آنتی میگیره اگر مشکلی باشه!شما یه هم یه تست بزن بد نیست!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی ;;)
خوب از این جا شروع کنم که من هم همکار شما هستم و هم مدیر سایت todaycms.com و مدیران پی سی ول از جمله دوستان ما میباشند.
اصلا این سایتهای اسکریپت چرا هستند ؟
ما این سایت ها رو برای وب مستر ها میزاریم تا با ویرایش و استفاده از این نمونه کار ها بتون یه سیستم خوب راه اندازی کنند . و بعد از نال میزاریم در خدمت دوستان . که شاید باگ داشته باشه که ما با استفاده از این طریق زدیم و یا امنیت سرور پاین بوده زدیمش. بعصی وقت ها هم فارسی میکنم و ارائه میدیم.
پس کار ما ایمن سازی نیست. ولی بعد از این همه تلاش هیچ وقت شل تو اسکریتی نمیزاریم.
نال چیه ؟
نال یعنی دکود کردن ، برداشتن لاینساس ها و call back ها از اسکریپت هستش.
============
در کل همیشه اسکریپت ها رو چک کنید.
همین p30rank باگ داره که 2 تاش رو من میدونم. یکی باگ sql و یکی دیگه .... <):)
----------------------------------------
موفق باشید .
=============================================
فروش هاست | هاستینگ | سرور مجازی | سرور اختصاص
کدوم آنتی ویروس شل رو شناسایی می کنه؟!!!!!!!!!!!
دوم اینکه به قول دوستمون این اسکریپت ها فقط برای مشاهده سیستم برنامه نویسی و نحوه کارکردشون ارزش دارند تا برنامه نویسان با نحوه کار آشنا بشن و سیستمی برای خودشون بسازند و به نظر من استفاده از اسکریپتهای نال شده بعنوان یک سایت رسمی کاری خنده داره !!!
چرا بعصی هاشون هستند واقعا امنیت بالایی دارند ، بطور کلی نمیشه گفت :
استفاده از اسکریپتهای نال شده بعنوان یک سایت رسمی کاری خنده داره !!!
(این حرف شما رو زیاد تایید نمیکنم)
=======
در مورد جواب شما به >>> کدوم آنتی ویروس شل رو شناسایی می کنه؟!!!!!!!!!!!
من خودم از NOD32 ( هر روز آپدیت میشه ) استفاده مینکیم.اگه شل شما callback یا خبر رسان نداشته باشه و کد شده باشه چیزی درست حسابی نمیتونه اون رو تشخیص بده.
ولی اگه callback یا خبر رسان داشته باشه ، همین nod32 اون رو به حالت یک فایل txt هم شناسایی و پاک میکنه.
مهم امنیت بالا نیست!
مهم اینه که سیستم نال شده کلا" سیستمی تکراری خواهد بود !
بعضی سیستم های تکراری نال شدشون خوبه ( مثل انجمن وی بی و سیستم هایی مثل کایاکو و ... ) که کاربردشون مشخص و ثابته! اما سیستم های اختصاصی نه !
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
در ضمن اکثر شل ها هم با آنتی ویروس شناسایی نمیشن!