پاسخ : برای اولین بار در ایران |تمام امکانات در هاست سی پنل ایران >> خدمتی نوین از آنلاین سرور
10 گیگ هاست ترافیک 10 گیگ نیاز هست قیمت رو پیغام خصوصی بفرمائید
ضمنا ای پی سرور جهت پینگ بهم بدید
پاسخ : برای اولین بار در ایران |تمام امکانات در هاست سی پنل ایران >> خدمتی نوین از آنلاین سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ruhy
10 گیگ هاست ترافیک 10 گیگ نیاز هست قیمت رو پیغام خصوصی بفرمائید
ضمنا ای پی سرور جهت پینگ بهم بدید
با سلام
جناب برای این مورد میتوانید در سایت تیکت ارسال فرمایید تا همکار فروش مربوطه خدمتتان موارد مالی را اعلام فرمایند
با سپاس
عیسی لو
من دوباره اومدم اینجا تا تشکر کنم. اونم بخاطر قراردادن انتخاب نسخه Php و تنظیمات آن.
سایت من مشکلی داشت که بدون تیکت و با تنظیمات php مشکل برطرف گردید.
از سرویس ایشان بسیار راضی هستم.
فقط ای کاش از وب سرورهایی مانند nginX هم درکنار آپاچی استفاده میشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
من دوباره اومدم اینجا تا تشکر کنم. اونم بخاطر قراردادن انتخاب نسخه Php و تنظیمات آن.
سایت من مشکلی داشت که بدون تیکت و با تنظیمات php مشکل برطرف گردید.
از سرویس ایشان بسیار راضی هستم.
فقط ای کاش از وب سرورهایی مانند nginX هم درکنار آپاچی استفاده میشد.
با سلام
نظر لطف شماست و سرویس دهی وظیفه ماست
مدت کوتاهی به nginx تغییر پیدا کرد اما مشکلات فراوانی همچون آپدیت نشدن vhost ها بود که بیشتر از اینکه میزان سرعت را افزایش بدهد میزان مشکلات افزایش یافت به همین دلیل فعلا از استفاده از این وب سرویس صرف نظر کرده ایم .
با سپاس
عیسی لو
سلام
وقت بخیر
برای یه پروژه ای نیاز به 200mb هاست ایران با php 5.5 و مدت 6 ماه نیاز داریم.
ایا ارائه میدهید ؟