سلام
شما میتونید از میز کارتون عکس بگیرید و بزارید خیلی ها گروهی کار می کنند مثل شما...
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
نمایش نسخه قابل چاپ
با HYPE حال کردم :d
- - - Updated - - -
دیتاسنتر حامد خرم یار شاید براتون جالب باشه :d
فایل پیوست 22036فایل پیوست 22035فایل پیوست 22037
منبع : USESTHIS.IR وبسایت جالبه :d
اقای عیسی لو یک ناهار به من بدهکاریا :-ی اومدی اینورا ایشالله با اقا وهاب بیا خوبه خنک اینجا :-ی از گرما فرار کن :|
خدایی حال میکنی پیش دستی میکنم ؟
بزارید توضیح بدم چ خبره تا بعدا ک دست مجید بهم رسید حسابی برسه
عکس اول و دوم که عکس میز مجید هست که از نزدیک و زوایای خاصی گرفته شده و شلختگی هاش معلوم نیست شاید هم جمع کرده عکس گرفته :->
خلاصه اون دو عکس میز مجید هست راستی مجید تبلتت کو ؟ ها ؟ بعدش عکس طبقه پایین رو چرا نزاشتی ؟ یه چیزی توش هست دوس داشتم ببینم
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ چی بود اسمش ؟
اولش ق داره و آخرش ن خودت حدس بزن و عکسش رو برای منم بفرست
سومی هم که میز سینا داداش گلمه و چهارمی هم میز کنفرانسه ی طرفش مجید میشینه یه طرفش من تازه ناهار هم میخوریم روش ی حالی میده 8-}
و اون عکس آخریه رو من تازه دیدم مبارک باشه
مجید اون عکسه رو برای من بفرست و اون عکس های دونفری که رامسر گرفتیم هم میخوام برام بفرست تا بیشتر آبرو ریزی نکردم زود تند سریع :109:
این خسیس بیرون نمیاد ک
فقط بلده بره ولایتشون به یکی سر بزنه و بیاد اصلا نمیدونم چرا این تهرانه
حقش همون ولایت خودشونه اصلا بیرون نمیاد
شعار بسازیم عیسی لو حیا کن / ولایت (منظور محله قدیمی خودشون هستا) رو رها کن
:d
خدا من رو هم بیامرژه :54:
از مهندس سحر خیز هم عکس میزاشتید خوب بود :-ی
درود
دوستان عزیز بیاید از محیط کاری خودمون در زمان کار یه فیلم کوتاه تهیه کنیم و یکیمون به صورت آرشیو در بیاره
خیلی زیبا می شه که از انجمن وب هاستینگ تاک یه همچین قضیه ای بیرون یباد .
می تونیم کل آرشیو رو در آپارات یوتوب آپلود کنیم کلی بیننده داره و هم جنبه تبلیغاتی داره هم یه خاطره خوب.
ازتون در خواست می شه همه فیلم ها رو توی این تایپیک قرار بدید .
واقعی ترین عکس همون عکس رولز هست که طبیعی هست!
بقیه چون شرکتی هستن به نظرم جالب نیستن هیچکدوم بیشتر دک و پز هست تا چیز دیگه ای .
و چیزی که در همه اینها کم بود یک کتاب خونه بود با چهارتا کتاب حسابی یعنی هیچکی کتاب نمیخونه
با سلام
ماشا الله همه ما رو میشناسند :d
والله از خودمونم عکس نگذاشتیم فقط گفته بودند میز کار ما هم فقط میز گذاشتیم (به قول مهندس سینا سحرخیز از تیر تخته ها ) عکس گذاشتیم
حالا تاپیک فیلم در امد فردا تاپیک عکس از کارمندان و پس فردا عکس مدیران هاستینگ با شورت ورزشی (شورت ورزشی در هاستینگ = مدیر یک سرور 17 کیلویی را باید تنها تو دستش بگیره تازه یک لبخند هم بزنه در حالی که از سنگینی قرمز کرده)
اگر نگن تصاویر خانوادگی و حیات خلوت مدیر هاستینگ عکس بدهید خوبه :دی
- - - Updated - - -
سلام
احسنت اما اگر دقیق نگاه کنیم به جامعه میبینیم که واقعا هیچ کس کتاب نمیخونه
همه کتابا اگر هم باشند اینترنتی است ما خودمون سعی میکنیم مقالات اینترنتی بخونیم حالا فارسی و یا بیشتر انگلیسی که معتبر تر باشد ولی خوب دیگه کتاب ارزشش را در جامعه از دست داده است
با تشکر از یادآوری به مبحث کتاب و کتابخوانی