پاسخ : برای اولین بار : *ارائه درگاه پرداخت کاملا اختصاصی از بانک ملی و اقتصاد نوین*کاملا رایگان+تسویه حساب آنی!
پلاگین فرم ساز پرداخت همیار برای درگاه مستقیم و اختصاصی اضافه گردید
با استفاده از این پلاگین می توانید فرم های پرداخت دلخواه در ویبولین ایجاد کنید یا قسمتی از پست را مخفی کرده و پس از پرداخت آن را نمایش دهید.
آزمایشگاه سیباپال
- - - Updated - - -
کاربرانی که نیازمند درگاه اختصاصی رایگان هستند لطفا آدرس سایت را به همراه لوگو و نام فروشگاه در تیکت ارسال نمایند تا طی ۵-۷ روز کاری فعال گردد.
لازم به ذکر است درخواست هایی که تا صبح روز شنبه ارسال می شود در مدت کوتاه تری فعال خواهد شد.
با تشکر
پاسخ : برای اولین بار : *ارائه درگاه پرداخت کاملا اختصاصی از بانک ملی و اقتصاد نوین*کاملا رایگان+تسویه حساب آنی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
مهندس توصیه میکنم یکبار دیگه تاپیک شماره 34 رو بخونید من مشکلم 5 روز یا 7 روز نیست میگم نباید به یوزر اطلاع رسانی بشی کارش در حال انجام هست نیست !
سلام
جناب سیباپال منظور ایشون این هست که برای مثال در اکثر تیکت های پشتیبانی که با سیستم whmcs هست اگر کار مشتری در حال پیگیری باشه زده میشه "در حال پیگیری" و اگر تکمیل بشه میزنه پاسخ داده شد
شما هم میتونید در تیکت از این مضمون ها استفاده کنید مثلاً در حال پیگیری
سلام
این بار کولاک کردید
فک کنم طرح بعدیتون روی ملت هستش
درسته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almanwebhost
سلام
این بار کولاک کردید
فک کنم طرح بعدیتون روی ملت هستش
درسته؟
از لطف شما متشکریم.
طرح بعدی سیباپال با موضوع جدید در حال پیاده سازی می باشد.
ان شاء الله طی هفته های آتی اطلاع رسانی خواهد شد.
سلام
ضمن تشکر و قدردانی بابت طرح ها و نوآوری های شما
بنده چند سوال در خصوص درگاه اختصاصی شما داشتم که در همین راستا یک پیام خصوصی در تاریخ اول سپتامبر ارسال نمودم.
به دلیل عدم دریافت پاسخ، در تاریخ 6 سپتامبر نیز متن پیام خصوصی را از طریق فرم تماس با ما سایت شما نیز برایتان ارسال نمودم.
دیروز هم در ساعات اداری با تلفن های شرکت شما تماس گرفتم اما هیچ شخصی گوشی را برنداشت!!!
لذا خواهشمندم پیگیری بفرمایید.
متشکرم:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pakradm
سلام
ضمن تشکر و قدردانی بابت طرح ها و نوآوری های شما
بنده چند سوال در خصوص درگاه اختصاصی شما داشتم که در همین راستا یک پیام خصوصی در تاریخ اول سپتامبر ارسال نمودم.
به دلیل عدم دریافت پاسخ، در تاریخ 6 سپتامبر نیز متن پیام خصوصی را از طریق فرم تماس با ما سایت شما نیز برایتان ارسال نمودم.
دیروز هم در ساعات اداری با تلفن های شرکت شما تماس گرفتم اما هیچ شخصی گوشی را برنداشت!!!
لذا خواهشمندم پیگیری بفرمایید.
متشکرم:53:
ضمن سلام و وقت به خیر
بابت عدم پاسخگویی پوزش می خواهیم.
لطفا در سایت ثبت نام نمایید و سوالات خود را از طریق تیکت مطرح نمایید تا در کمترین زمان ممکن جواب داده شود.
جواب سوالات شما در پ.خ داده شد.
با تشکر
کاربران گرامی می توانند درخواست درگاه اختصاصی خود را برای هر تعداد وب سایت از طریق تیکت مطرح نمایند تا طی ۱۰ روز کاری به صورت رایگان فعال گردد.
درگاه هایی که ارائه میدنی ترمینال و نام کاربر و پسورد دارن برای ست کردن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein6151
درگاه هایی که ارائه میدنی ترمینال و نام کاربر و پسورد دارن برای ست کردن؟
درود
درگاه ها شامل یک پین کد سیباپال می باشد.
به طور واضح تر اتصال از طریق وب سرویس سیباپال صورت می پذیرد اما هیچ نامی از سیباپال در رفت و برگشت به بانک و در صفحه پرداخت نشان داده نخواهد شد.
من باید درگاهی برای پنلم ثبت کنم که این مشخصاتی که بالا گفتم رو داشته باشه
یعنی همون ترمینال و.... برای ست کردن
از سیباپال میشه از این طریق استفاده کرد>