پاسخ : مهم **هک شدن سایت های ایرانی توسط گروه داعش**
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
اگه قرار بود همه طبق این قانون عمل کنن, این همه توی تظاهرات گفتیم مرگ بر آمریکا و... اونا باید به ما حمله میکردن
میدونم به ما ضربه های زیادی وارد کردن...!
اما اگه مثل ما عمل کرده بودن حالا هیچی نبودن
اونا تمرکز خود رو روی این گذاشتن تا پیشرفت کنن و ما محتاج اونا بشیم
ما هم تمرکز خودمون رو روی این گذاشتیم که ببینیم کی به ما توهین کرده تا بریم بهش توهین کنیم
حالا ما آرزوی یه ماشین خارجی رو داریم و باید پول 10 سال زحمات 10 کارگر رو جمع کنیم تا بتونیم یه ماشین خارجی بخریم
دقیقا متن من رو نوشتی و من پاکش کردم فکر کردم مورد داره وقتی تو ایران میگن مرگ بر امریکا
اگه امریکا شما باشی بازم به ایران سرویس میدی؟! یا مثلا المانیا بگن مرگ بر ما . ایران میاد بازم به المان سرویس بده ؟! و یا باهاش خرید و فروشی بکنه یا همچین چیزی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elementary
دقیقا متن من رو نوشتی و من پاکش کردم فکر کردم مورد داره وقتی تو ایران میگن مرگ بر امریکا
اگه امریکا شما باشی بازم به ایران سرویس میدی؟! یا مثلا المانیا بگن مرگ بر ما . ایران میاد بازم به المان سرویس بده ؟! و یا باهاش خرید و فروشی بکنه یا همچین چیزی؟
ایرادی نداره. چون ما هم در قدیم همینجوری بودیم
وقتی امام خمینی به ایرن اومد و انقلاب کرد, با این که همه مردم با شاه مخالف بودن اما امام خمینی به شاه توهین نکرد!!!
کشور ما همیشه با فرهنگ بوده. اما این فرهنگ داره از بین میره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbaskh
درسته
اینجا رو اشتباه کردم. چون نامی از ایران در صفحه اصلی نبود
اما یاهو ایران رو تحریم کرده
تویتر ایران رو تحریم کرده
بسیاری از سایت های بزرگ ایران رو تحریم کردن
به نحوی سعی میکنن عربستان رو بزرگتر از ایران نشون بدن و عربستان رو بیشتر از ایران قبول دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
درسته
اینجا رو اشتباه کردم. چون نامی از ایران در صفحه اصلی نبود
اما یاهو ایران رو تحریم کرده
تویتر ایران رو تحریم کرده
بسیاری از سایت های بزرگ ایران رو تحریم کردن
به نحوی سعی میکنن عربستان رو بزرگتر از ایران نشون بدن و عربستان رو بیشتر از ایران قبول دارن
به سایت های کوچیک برنامه نویسی یا هرچی ایمیل میزنی میگی میتونیم ایران رو اضافه کنیم ایمیل و ایپی و همچی رو بن میکنن نمونه سایت مثلا 1337day یا مثلا rapid7
دوستان عزیز
آیا اعراب بندگان خدا نیستند ؟ ( آیا قبول دارید ایران هم بد و خوب داره ؟)
پس به اعراب توهین نکنید
و با کمی دقت میتوانید امنیت سایت های خود را تا حدی بالا ببرید که از هرگونه هک شدن نترسید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Javan Host
دوستان عزیز
پس به اعراب توهین نکنید
و با کمی دقت میتوانید امنیت سایت های خود را تا حدی بالا ببرید که از هرگونه هک شدن نترسید !
اگه کار گروه داعش باشه . برا خودشون هکر استخدام میکنن که خوده هکر ها یک ارشیو پرایوت شخصی دارن واسه خودشون که حتی زیرو دی هاشم نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Javan Host
دوستان عزیز
پس به اعراب توهین نکنید
بنده با نظر ایشون موافقم
درمورد این که چرا ما روی محصولاتمون زبان عربی رو میزنیم یکی از دلایل اون اینکه زبان دوم خارجی ما بعد از انگلیسی عرییه و به خاطر قرآنه
درمورد صفحات و بخش های عربی سایت ها
1- معمولا زبان رو بر اساس تقاضا اون سایت قرار میدن و حمعیت گفتاری اون زبان
2-ما تحریم هستیم و نباید توقع داشته باشیم اسمی از کشورمون یا زبانمون در یکی از سایت ها باشه
3-اگر رابطمون با کشور هایی همچون آمریکا خوب بود اونوقت میتونستید زبان فارسی و نام ایران رو درسایت ها ببینید
اگر واقعا بگیم این گروه تروریستی حمله ای به سایت های ایرانی کرده همون طور که قبلا گفتم کلاااین گروه از ایرانی و شیعه بدشون میاد
کما اینکه دین اسلام رو مشاهده کنیم دین اسلام ارجعیتی نداده عرب ها رو به ایرانیا و اتفاقا از ایرانیا بیشتر برای علم گفته و اونا رو قبول داره تا عربا رو
بحثی که میشه بیشتر بر میگرده به تعصب های ملی اگر بخوایم عرب و ایرانی کنیم به هیچ جا نمی رسیم و فقط باعث اختلافات میشیم و هیچ پیشرفتی نمیکنیم
عذر خواهی می کنم اگر کلا خارج از این بحث بود
مگ سایت هاتون خیلی مهم هست که بیاند هک کنند یه چیزی می گی عزیز شاید کسی خواسته اذیت کنه الان هم فصل وبگردی ادم بیکار تو پیش هست شک نکن از بچه های این وطن اند مشکل شما من داشتم یکی مانور کرده روی سایت های یک سرور که نظر امنیت کم هست سایت داره دی داس می کنه
به هر قومیتی توهین نکنید