:d شاهین نمی دونم چه دشمنی با وردپرس و نیوک تو داری ؟ :d
این اسکرین شات هایی که من دیدم، تا 10 سال دیگه هم به پای وردپرس نمیرسه برادر. این همه دولوپر که وردپرس داره، ایشون یه نفری نمی تونه به جنگ اونا بره :d
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا داشتم از بچه وب هاستینگ تاک ناامید می شدم
خودم خیلی اینجا نیستم ، ولی بین فروم های تخصصی ایران فضای وب هاستینگ تاک خیلی بهتر بود (به نسبت بقیه)
نمیدونم چی شد یهو همه ریختن سر این بنده خدا...
من خودم سال 86 - 87 تو همین سن که الان ایشون هستن شروع کردم به کار ، الانم دیگه بزرگ شدیم داریم کار می کنیم! :-|
منم دل پری از تابستونی ها دارم ولی شما حتی فرصت ندادین بنده خدا خودشو ثایت بکنه... که البته بعدا مشخص شد کارشونو بلدن
تابستونی اونه که سه ماه تابستون میاد هیچی سرش نمیشه ، قیمتا رو خراب می کنه ، ذهنیت مشتری رو به هم میزنه ، نون ملت رو آجر می کنه ، تهش به خودشم چیزی نمیرسه! مهم تر از اون گند میزنه به کار و زندگی و اعتبار دیگران!
به عنوان عضو کوچیکتر لازم دونستم اینا رو بگم! والسلام !
در ضمن کسی به وردپرس(:x) حرف نزنه که خودم انتحاری وارد عمل میشم :d
واقعا که خوبه انشاءالله موفق باشید
من برای خودتون گفتم
باتشکر
دوست عزیز شما اینو از پایه نوشتید یا از هسته وردپرس و دیگر سیستم ها کپی کردید؟بعید میدونم بتونید هسته اش رو خودتون برنامه نویسی کنید.
در هر حال موفق باشید.
نام کاربری شما هم خیلی آشناست...
یه پ.خ ارسال شد چک کنین
امید وارم شما عین ایگل تیم نباشید(من به امید اینکه دارن سیستمو طراحی میکنن داشتم پول جور میکردم که هم نصفه اول و هم نصفه دوم پولو بدم ولی اصلا طراحی رو شروع نکرده بودن و 300 تومن پول سرور من به باد هوا رفت)
این تاپیک جای این بحث نیست.
اما اولین بد قولی از سمت شما بود ، قرار بود 2 روز بعد یعنی 16 روز پیش واریز کنید(نصف مبلغ) ، 5 روز گذشت هیچ خبری ندادید ، بهتون میگم درخواستتون رو داخله سایت بدید،تعجب می کنید !!
خواستید پیغام خصوصیاتون رو نمایش میدم واستون ببنید حق با کیه !
قالب سایتتونو طبق قراری که باهم داشتیم قراربود شخص دیگه ای طراحی کنه ، هزینه ی اونو که نباید از جیب خودم بدم ، درسته ؟
تا اینجا حدود 15% کارتون انجام شده ، حاضرم نشونتونم بدم ، اما کدوم طراحی حاضره کاریو انجام بده که بابتش هنوز هیچ مبلغی دریافت نکرده !
حالا اینکه شما با بنده مشکلی پیدا کردید مشکلی نداره دوست عزیز از سال 89 تا به امروز اولین شخصی هستید که دچار مشکل شده که این مشکل از سمت ما نبوده.
- - - Updated - - -
عزیز منم نخواستم این نظرمو به بقیه بخورونم :-D ، هرکسی نسبت به هرچیزی علاقه ای نشون میده.
وگرنه هیچ موقع نگفتم سیستم بدیه
با سلام .
اگر بخوام مراحل کار رو بگم به این صورت هست :
1.طراحی تو فتوشاپ
2.تبدیل به قالب html
3.کد نویسی پایه که برای تمامی بخش ها به کار میره و همه تابع (function) هستن و برای امنیت به کار میرن .
4.تبدیل قالب به فایل های پی اچ پی و کدنویسی cms
هیچ کپی برداری نشده از هیچ گونه سی ام اسی .
این سی ام اس تیر ماه بر روی سایت خودم به کار میره . سایت هم آموزش برنامه نویسی هست . از html و css بگیرین تا ...
با سلام . پ خ شد (eskelet-sokhte)