فکر نکنم ایشون اول از کسی پول نگیرند طبق حرف هاشون
به هر حال شما میگید بزارید تا یک ماه هر چی پول خواستند بگیرند از همه بعد خبری از ایشون نشه و سر باقی بی کلاه بمونه؟
ببخشید اینو میگم اما حرف شما غیر منطقی است
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر نکنم ایشون اول از کسی پول نگیرند طبق حرف هاشون
به هر حال شما میگید بزارید تا یک ماه هر چی پول خواستند بگیرند از همه بعد خبری از ایشون نشه و سر باقی بی کلاه بمونه؟
ببخشید اینو میگم اما حرف شما غیر منطقی است
من نمیگم بزارید ایشون هرچی پول میخوان تا یکماه بگیرن من میگم هر کسی طلبه کار با ایشون هست میتونن تا یکماه ایشون رو بسنجن
من حرفی برای حمایت از کار ایشون نزدم و فقط نظر شخصیم اینه و میگم نباید به کسی تهمت زده بشه
و حتی اگر پول نگرفتن هم قبول نکنن و حتما پول بخوان باز کسی کسی رو مجبور نکرده و هر کسی اگر دوسداره میتونه باهاشون کار کنه و یکی کار میکنه و یکی کار نمیکنه و هر کی باید نگران خودش باشه
اینم حرفیه واسه خودش !
منم همون اول اگه توجه کردین گفتم قضاوت باشه با خود دوستان
البته ایشون مثل اینکه بار اولش نیست
به قول گفتنی زیاد بخوای دل بسوزونی واسه کسی آخرش خودتو میندازن پایین
تصمیم رو میزارم با دوستان
هر کی هر کار خواست میتونه انجام بده شاید این آقا کارش درست بود
در تاپیک شاپکیپر که دوستمون لینکش رو داده بود نگاهی انداختم و در اونجا یک دوست دیگری لینکی رو به اشتراک گذاشته بود :
پروفایل کاربری
اگه واقعا این دوست فروشنده ما همین نوجوان 13 ساله ای باشه که دستتون زیاد به جایی بند نیست .
چند دلیل بود که مارو منع کرد از همکاری با ایشون :
1-اعلام میزان فروش بسیار و رویایی
2-کاربر تازه وارد در این انجمن و ناشناس
3-استفاده از لفظ های صمیمانه (داداش و ... )
4-نا هماهنگ بودن وعده ها . اول بازاریابی گفتند و بعد پورسانت و بعد پیش پرداخت
5-بازاریابی با این قابلیت فروش ، با پورسانت میتواند در ماه در ارقام میلیونی درآمد داشته باشد ولی ایشون فقط پول ثابت درخواست میکنند . مثلا ماهانه 70 هزار تومان . و وقتی که شما میگویید قابل قبول نیست درخواست مقدار کمی پیش پرداخت میکنند
6-در بین صحبت ، مکس مشکوکی میکنند که بیانگر مطمئن نبودن از گفتن جمله ی بعدی است .
7-هیچ رزومه ، پشتوانه ، نمونه ، مرجع و یا اثباتی برای گفته های خود ، نحوه بازاریابی و فضای بازاریابی ندارند .
8-به ما به عنوان نمونه سایت پر بازدید یک انجمن ناشناخته که ایشون فقط یک عضو مثل اینجا بودند رو نشون دادند .
و ما منصرف شدیم .
ایشون با این حال در این انجمن اسم بنده رو به عنوان کسی که باهاش همکاری میکند با چند اسم دیگر معرفی کردند !!! و در انجمن شاپکیپر میتوان دید که در مورد فضای بازاریابی ایشون مدام در حال عوض کردن است . سایت پر بازدید خود ایشون ، درج در سایت پر بازدید دیگران ، آشنایان و فامیلان ، در سطح شهر و ...
در پایان باید گفت که هیچ کدام از اینها در یک تجارت سالم قابل مشاهده نباید باشد . امیدوار هستم دوستانی که پول دادند بتونند نتیجه ای از این نوع بازاریابی بگیرند و حرف های بنده استباه از آب در بیاد .
یکی از مدیران این انجمن تاپیک رو ملاحظه کرده و احتمالا اشکالی در اون ندیده که تاپیک فعال است . با این حال گزارشی برای مدیران برای بررسی مجدد ارسال خواهد شد
یه چیز بگم تا بعضی دوستان اتفاقی پیش نیاد براشون درس عبرت نمیگیرند
مثل همون دوستمون که با وجود مشاهده صحبت ها باز هم حرف خودش رو تکرار کرد
اگه بدین شکل باشه که میگید پس امیدوارم کسانی که پول دادن جمع بشن و یک شکوایه رسمی حپبدن حداقل برای جهان پی که الان به همه درگاه میده
آها
خوب تنها کاری که میشه انجام داد اینه که حساب طرف رو توی جهان پی مسدود کرد
حالا خدا کنه دوستان به نتیجه برسند