شرمنده ولی دارید دیوانگی محض می کنید ... نظر شخصی بود اگه مایل بودید این بحث رو ادامه بدید تاپیک جدید بزنید ...
نمایش نسخه قابل چاپ
والا ما رو همينطوري در روز چندين بار بن ميكنند و نامه ميديم و باز ميكنند :d -- اول سجاد بن ميكرد و باز ميكرد.خسته شد بيخيال ما شد حالا نوبت وحيد هست... نوبت امير كي ميرسه خدا ميدونه :d .. واسه تنوع ما هم شده هر دفعه بن ميشم!
در مورد اين تاپيك هم بهتره دوستان جمعش كنند و ادامه ندهند. همه ما ميدونيم آخرش چيه پس بهتره كشش نديم!
بلهنقل قول:
بحث رو ادامه بدید تاپیک جدید بزنید ...
به تاپیک افتتاح پرقدرتترین هاستینگ کشور لطفا مراجعه کنید تازه زده شد
دوست من دوست دارم با روابطي كه دارم هاست ارزون بدم درسته اين كار كار خوبي ولي من فكر كسي و مي كنم كه مي خواد يك سايت تو يه شهرستاني بزنه ولي با قيمت هاي نجومي شما دوستان برخورد مي كنه ولي دوست داره يك سايت داشته باشه من هدفم فقط پول نيست هدف چيزهاي ديگه ام هست ولي شما دوست عزيز فقط منفعت شخصي مد نظر
كساني به من براي ورود به دنياي وب در 6 سال پيش كمك مي كردند كه اگه شما بوديد تا حالا ميليونر شده بوديد ولي دوستان من رايگان به من آموزش مي دادند و فقط به فكر اين بودند دوستان قديم من كه منم بتونم همين ......
حالا من دوست دارم هر قيمتي دوست دارم بدم .....
از doublex هم ممنون ولي ايشون فقط يك دوست خوب من شدن درهمين سايت و ما هيچ آشنايتي نداريم تمام
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
دوست عزيز شما دلت شور وب ديتا رو نزنه اين سرور شايد خوب بود ولي بعضي مشتريان در حال انتقال از اين سرور هستند به دلايلي ...