پاسخ : کار نادرست یکی از همکاران : سرور درگاه واسطه ها رو یکی یکی زیر اتک می فرسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
پارس آنلاین
الان دیگه سرور رو کشیدیم بیرون
فول بک آپ بردیم رو سرور خارجی سایت بالا میاد فقط داریم ایمپورت می کنیم
سرور جدیدتون از کدام دیتا سنتره؟
پاسخ : کار نادرست یکی از همکاران : سرور درگاه واسطه ها رو یکی یکی زیر اتک می فرسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
گفته یکی از همکاران !!! مجهوله !
اسم که نبرده !
بنده هم نگفتم کسی رو متهم کردن گفتم خواهند کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
جناب هیچ اسمی از شخصی برده نشده
ولی خودش تو همین تاپیک خواهد آمد و خواهد دید
مشکلی از این نظر نداریم
ولی کارشون درست نبوده
از این بابت هم مطمئن هستیم همکار بوده چون ما با هیچ شخصی خصومت نداریم و نداشتیم
ولی بعد از میهن پال ما بودیم و بعد خدا می دونه کی باشه
همین جا اعلام می کنم و شاهد باشید که نفر بعدی هم خواهد آمد و از همکاران خود ما هم هست
در کل من تو اول متن هم گفتم هیچ اسمی نمی برم تا ردش رو کامل بگیریم و مشخص بشه
حتی در حدی توانمون هست که اگه از طریق شخص واسط این کار انجام شده باشه بتونیم پیداش کنیم
بنده هم نگفتم همکنون اسم بردید ولی اس پست بعدی که نقل قول کردم کاملا" معلومه که کسی رو بدون هیچ دلیل مشخصی دارید متهم میکنید مدارک رو اگه دارید ارائه بدید خوشحال میشیم ما هم این شخص رو بشناسیم
هزینه کنید تا این مشکلات براتون پیش نیاد
زمانی که هزینه نمیکنید هم این مشکلات پیش خواهد اومد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
بله
تو همین انجم هم فعالیت دارن
حالا اتک رو خودشون انجام نمی دن ولی به صورت واسط داره انجام میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
پارس آنلاین
الان دیگه سرور رو کشیدیم بیرون
فول بک آپ بردیم رو سرور خارجی سایت بالا میاد فقط داریم ایمپورت می کنیم
حمله با استفاده از چه روشی انجام میگیرد؟
بیشتر از کدام کشور هاست؟
تماس بگیرید راه حل های خوبی براتون دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
بنده هم نگفتم کسی رو متهم کردن گفتم خواهند کرد
بنده هم نگفتم همکنون اسم بردید ولی اس پست بعدی که نقل قول کردم کاملا" معلومه که کسی رو بدون هیچ دلیل مشخصی دارید متهم میکنید مدارک رو اگه دارید ارائه بدید خوشحال میشیم ما هم این شخص رو بشناسیم
هزینه کنید تا این مشکلات براتون پیش نیاد
زمانی که هزینه نمیکنید هم این مشکلات پیش خواهد اومد
جناب عرض کردم خدممتون تا زمانی که مدرک کامل دستمون نباشه هیچ شخصی رو نمی تونیم متهم کنیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taha_2011
سرور جدیدتون از کدام دیتا سنتره؟
پ . خ شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
حمله با استفاده از چه روشی انجام میگیرد؟
بیشتر از کدام کشور هاست؟
تماس بگیرید راه حل های خوبی براتون دارم
پ . خ شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
باز رفتیم سر خونه او
برادر من من این تاپیک رو زدم
دارم می گم امنیت و همه چیزی که شما فکرش رو می کنید انجام شده بود
ولی همین الان پی لاین هم چند تا سرور عوض کرده
چند تا دیتاسنتر عوض کرده
باز اون شخص اتکر دست بردار نبوده
الان این تاپیک زده شد که بگیم که یه همکاره این کارو می کنه
خدا می دونه نفر بعدی کی باشه
فقط اطلاع رسانی بوده
مرسی از لطفتون
ولی ببینید امنیت یه مسیله ای است که برای حل کردنش تو مراحل خوب نیاز به حداقل ده سرور هست که با برنامه ریزی مناسب و استفاده از سیستم های نوین مثل کلودفلیر که شرکت های دیگه سخت افزارش رو ارایه میدند میتونید امنیتتون رو اوکی کنید
اگرم پورت udp رو ببندید خوبه ولی باید پکت هارو دید شاید فرد اتکر جمله یا نوشته ایی در پکت ها قرارداده باشه و منظور خواستی داری بعد هم https رو اوکی کنید و از پورت 443 استفاده کنید
و پورت های دیگه رو ببنیدید ممکنم هست مورد حمله باتنت باشید که در اینصورت حتما نیاز به فایروال دارید با تشکر
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
سرور کامل انتقال پیدا کرد
از ایران بردیم
بیزینس اکانت کلود فلر رو هم گرفتیم
فقط دوست دارم نفر بعدی از همکاران همینجا اعلام کنه که زیر اتک هست
از همه دوستان ممنون
فقط لطفا تاپیک رو ادامه ندید
تاپیک از مسیرش منحرف شده
1 فایل پیوست
من از مشتریهاتون هستم
اینکه سایت رو بردید روی کلود فلر خیلی خوبه اما لطفا آپشن رو جوری تنظیم کنید که جای وارد شدن به صفحه پرداخت صفحه ای که در عکس زیر هست برای مشتری نمایش نده که اگه چنین چیزی باشه مشتری سردرگم میشه و به احتمال زیاد از خرید منصرف میشه
فایل پیوست 20353
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
من از مشتریهاتون هستم
اینکه سایت رو بردید روی کلود فلر خیلی خوبه اما لطفا آپشن رو جوری تنظیم کنید که جای وارد شدن به صفحه پرداخت صفحه ای که در عکس زیر هست برای مشتری نمایش نده که اگه چنین چیزی باشه مشتری سردرگم میشه و به احتمال زیاد از خرید منصرف میشه
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%D9%87-000-jpg
اين تصوير بسته به تعداد كانكشن هاي شما داره ، و الكي و بيخودي نمياد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
من از مشتریهاتون هستم
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...%d9%87-000-jpg
شما رفتین تو سایت اشیانه بعد چرا الکی میگین سایت این هست؟ :d برای مثال قراردادن :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh1376
شما رفتین تو سایت اشیانه بعد چرا الکی میگین سایت این هست؟
حالا خواستند مثال بزنن ، شما جدي نگيريد :)