پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر OVH|*رم1 گیگ 9900 تومان*|50% تخفیف|*هارد SSD*|ترافیک نامحدود| پورت 1 گیگابیت|Esxi 5.5|گارانتی بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
سرور با اعمال d*dos و... مشکلی نخواهد داشت؟
با سلام و احترام
انجام حمله به وسیله سرور های ما مجاز نیست و آی پی بلاک خواهد شد
اگر هم سرور تحت حمله قرار بگیره طبق گفته دیتاسنتر سرور ها مجهز به anti ddos هستند ، هر چند ما موردی از ddos نداشتیم و نتونستیم تست کنیم
موفق باشید
پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر OVH|*رم1 گیگ 9900 تومان*|50% تخفیف|*هارد SSD*|ترافیک نامحدود| پورت 1 گیگابیت|Esxi 5.5|گارانتی بازگشت وجه
یک سرویس رم 1 از ایشون خریداری شد.
کم تر از 10 دقیقه تحویل دادن.
سرعت و پایداری تا این لحظه عالی هست.
شرمنده شما روی سرور تون روتر اوکی نکردید؟؟چرا؟
سلام دوست عزیز
من نیاز به ProVPS با ۴ گیگ رم دارم
همراه ویندوز سرور ۲۰۰۸ + MSSQL۲۰۱۲ + پلسک با کانفیگ قیمت چند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raid_10
شرمنده شما روی سرور تون روتر اوکی نکردید؟؟چرا؟
درود
متاسفانه در دیتاسنتر ovh امکان استفاده از روتر برای سرورهای مجازی وجود ندارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xaep
یک سرویس رم 1 از ایشون خریداری شد.
کم تر از 10 دقیقه تحویل دادن.
سرعت و پایداری تا این لحظه عالی هست.
ممنون از خرید شما
خوشحالم که راضی هستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdik
سلام دوست عزیز
من نیاز به ProVPS با ۴ گیگ رم دارم
همراه ویندوز سرور ۲۰۰۸ + MSSQL۲۰۱۲ + پلسک با کانفیگ قیمت چند ؟
پیام خصوصی برای شما ارسال شد :53:
دوست عزیز شما گفتید تمامی نصب ها انجام میشه اما مثل اینکه گزینه های میکروتیک و اکانتیگ IBSng انجام نمیشه !
مرسی از شما
من هم يك سرويس رم 1 از ايشون گرفتم
5 دقيقه اي تحويل دادن و سرعت و كيفيت هم خوبه راضيم
اميدوارم همينجوري بمونه و همكاري دائمي با هم داشته باشيم
سلام امکان تست سرویس هست؟
من چون میخوام به سرور های ایران فایل اپلود کنم باید ببینم حداکثر اپلودی که میده چنده الان دو تا سرور دارم یکی 64 کیلو میده اون یکی 256 تا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam358
من هم يك سرويس رم 1 از ايشون گرفتم
5 دقيقه اي تحويل دادن و سرعت و كيفيت هم خوبه راضيم
اميدوارم همينجوري بمونه و همكاري دائمي با هم داشته باشيم
ممنون از اینکه ما رو به عنوان میزبان خودتون انتخاب کردید
خوشحالم که راضی هستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4u
سلام امکان تست سرویس هست؟
من چون میخوام به سرور های ایران فایل اپلود کنم باید ببینم حداکثر اپلودی که میده چنده الان دو تا سرور دارم یکی 64 کیلو میده اون یکی 256 تا
درود
بله ، لطفا از طریق پشتیبانی درخواست بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
presents
دوست عزیز شما گفتید تمامی نصب ها انجام میشه اما مثل اینکه گزینه های میکروتیک IBSng انجام نمیشه !
مرسی از شما
بله همونطور که خدمت شما عرض شد فعلا این یک مورد انجام نمیشه