پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
ببخشید این موضوع چون برای بنده خیلی اهمیت داره می تونم بدون تعارف یک سوال بپرسم؟
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان + تسویه حساب آنی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ببخشید این موضوع چون برای بنده خیلی اهمیت داره می تونم بدون تعارف یک سوال بپرسم؟
بله مطرح نمایید
ممنون
توجه بفرمایید , بنده کمتر از یک ماه دیگه از کشور خارج میشم و واقعا دستم کوتاه میشه اگر مشکلی پیش بیاید خدایی نکرده.....
ما الان تصمیمی گرفتیم برای شرکت تمام درگاه های موجود لغو بشه و فقط دو درگاه از شما تهیه بشه
بحث درج لوگو و... دیگر موارد برای ما مهم نبود چون خودتون در جریان هستید از طریق بانک میشه تهیه کرد
نکته مثبت این موضوع پرداخت آنی و خودکارهست که برای ما اهمیت داشت
و یک مورد دیگه درسته حساب کاربری به نام بنده ایجاد شده
ولی ممکنه در زمانی که من نیستم کارت بنده دچار مشکل بشه و... واقعا نمیتونم دیگه کاری کنم به کسی و وکالیت نمیتونم بدم...
در نتیچه مجبور در اون لحظه کارت دیگه و معرفی کنم به سایت که شاید اصلا به نام بنده نباشه
از طرف دیگه بنده اطلاعی از پایداری و امنیت و مجوزات شما ندارم
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ممنون
توجه بفرمایید , بنده کمتر از یک ماه دیگه از کشور خارج میشم و واقعا دستم کوتاه میشه اگر مشکلی پیش بیاید خدایی نکرده.....
ما الان تصمیمی گرفتیم برای شرکت تمام درگاه های موجود لغو بشه و فقط دو درگاه از شما تهیه بشه
بحث درج لوگو و... دیگر موارد برای ما مهم نبود چون خودتون در جریان هستید از طریق بانک میشه تهیه کرد
نکته مثبت این موضوع پرداخت آنی و خودکارهست که برای ما اهمیت داشت
و یک مورد دیگه درسته حساب کاربری به نام بنده ایجاد شده
ولی ممکنه در زمانی که من نیستم کارت بنده دچار مشکل بشه و... واقعا نمیتونم دیگه کاری کنم به کسی و وکالیت نمیتونم بدم...
در نتیچه مجبور در اون لحظه کارت دیگه و معرفی کنم به سایت که شاید اصلا به نام بنده نباشه
از طرف دیگه بنده اطلاعی از پایداری و امنیت و مجوزات شما ندارم
سپاس
از طرف مدیریت شرکت با شما تماس گرفته خواهد شد.
با سپاس
خیلی منتظر بودیم که ببینیم
1 فایل پیوست
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
من هم تا ساعاتی دیگر برای کاربران شما سوپرایز ویژه ای دارم که خداروشکر دارم کارهاشو انجام میدم
ببخشید دوستان بیشتر از این نشد کار کنم . با توجه به حجم کاری زیادم همین مقدار مرتبش کردم که حداقل اگر استفاده می کنید زیبایی بیشتری داشته باشه
مربوط به اسکریپت آسان پرداخت سیبا پال هست
که نمونه رو در لینک زیر می تونید ببینید
http://sibapal.inasrabadi.ir
قالب جدید رو می تونید از طریق پیوستی که انجام دادم جایگزین کنید
98 میزبان
الان این فایل رو برای ما گذاشتید یا سیبا پال ؟
راستی میدونستید یکی از بچه ها سیبا سرور رو باز کرده ?? :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almanwebhost
98 میزبان
الان این فایل رو برای ما گذاشتید یا سیبا پال ؟
راستی میدونستید یکی از بچه ها سیبا سرور رو باز کرده ?? :d
شما می تونید ابتدا اسکریپت آسان پرداخت رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید
https://sibapal.com/_download/asanpardakht.zip
بعد از نصب فایل پیوستی بنده رو دانلود و جایگزین کنید تا قالب تغییر کنه
پاسخ : برای اولین بار در میان شرکت های درگاه پرداخت | 2 درگاه کاملا اختصاصی | فعالسازی رایگان !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
98M!zban
ببخشید دوستان بیشتر از این نشد کار کنم . با توجه به حجم کاری زیادم همین مقدار مرتبش کردم که حداقل اگر استفاده می کنید زیبایی بیشتری داشته باشه
مربوط به اسکریپت آسان پرداخت سیبا پال هست
که نمونه رو در لینک زیر می تونید ببینید
آسان پرداخت
قالب جدید رو می تونید از طریق پیوستی که انجام دادم جایگزین کنید
با سلام و عرض ادب
بسیار زیباست
از لطف شما متشکریم
به زودی در سایت قرار خواهد گرفت
آرزوی موفقیت دارم براتون
منظور از تسویه آنی چیست؟ یعنی تا پول به حساب واریز میشه به صوورت اتوماتیک واره حساب جاری شخص میشه یا باید درخواست زد؟
بعد از درخواست چقدر طول میکشه واریز؟
ایا این امکان هست که به صورت اتوماتیک خودش بریزه به حسابه جاری شخص؟بدونه زدن درخواست تسویه