پاسخ : مشکل دان بودن یکی از سرور میهن هاست با آی پی های غیر ایرانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseinyz
پشتیبانی اتفاقا سریع جواب میده ولی عزیز ، پشتیبانی که فقط نمیشه پاسخ دادن داداش من ، وقتی سرویس بد میدن دیگه پشتیبانی و پاسخ واسه لای جرز دیوار خوبه !
منی که ۳ ساله از میهن و آبتین وب روی سرور آلمان بودم و تا الان سالی کلا یک ماهش دردسر کشیدم دارم میگم آقا آلمان کلا سرویس هاش خوب نیست من از بهترین سرور های هر دو شرکت هاستینگ تهیه کردم تاحالا و میگم کخ کلا سمت آلمان نروید
دوست عزیز بله درست شما هر کشوری و هر شرکتی که دوست دارید میتونید هاست و سرویس تهیه کنید و اختیار دست شماست
سرویس های میهن وب هاست سه روز مشکل داشتند که رفع شده و جبران خسارت هم کردند تیم پشتیبانی سرور ها
و متشکریم از همشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bmi
سرور ها الان در وضعیت اوکی هستند
پاسخ پشتیبانی در این مورد :
خانم ********
کارمندان |
1393/02/12 13:45 |
با سلام
مشترک گرامی به دلیل قطع شدن یکی از backbone (ستون فقرات) colocation (اتاق رک) سرور شما
دسترسی از طریق *** یا سرور مجازی به هاستتان ممکن نیست ولی هاست شما در isp های ایرانی باز میشود
به دلیل تعمیرات شبکه این پروسه تا فردا 8 صبح ادامه خواهد داشت و پس از آن سرور ها به حالت عادی باز خواهند گشت
در حال حاضر سایت شما دارای هیچ خطایی نمیباشد و در دسترس است در صورتیکه اختلالی مشاهده میکنید مطمئناً در رنج آیپی شرکت سرویس دهنده
اینترنت شماست و پس از اعمال تغییرات از فردا 8 صبح بر طرف خواهد شد لطفاً به منظور تمرکز پشتیبانی بر تعمیر شبکه از پیگیری مجدد این درخواست پشتیبانی تا فردا 8 صبح خودداری فرمایید
پس از تقویت و بروزرسانی شبکه از فردا 8 صبح شبکه مطمئن و قویتری در اختیار شما قرار خواهد گرفت
موفق باشید
:109: :))
واقعا ملت رو چی فرض میکنند؟
توی دیتاسنتر ایرانی بک بن دیتاسنتر قطع نیمشه چه برسه به دیتاسنتر هتزنر
- فرضا که قطع شد در این صورت کل اینترنت سرورهای رک قطع میشه چه ایران چه خارج (حتما از ایران به رک هتزنز فیبر نوری کیشدن :) )
وقتی سرور از خارج باز نمیشه دسرتسی سرور های گوگل به سایت هم بسته میشه و سایت رو به خاطر داون تایم مجازات میکنه و رتبه سئون به شدت پایین میاد
دیگه جبران خسارت به چه کار کاربراش میاد!
این چند روز خیلی از مشتری هاشون فک کنم انتقال داده شدن
و خیلی از سایت ها هم ضرر کردن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Team
ببینید البته بگم چون پشتیبانی هاستینگ ها به شما بد بوده دلیل نمیشه آلمان بده ! حالا من اینو بی طرف گفتم
تایید میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iceemo
دیگه جبران خسارت به چه کار کاربراش میاد!
این چند روز خیلی از مشتری هاشون فک کنم انتقال داده شدن
و خیلی از سایت ها هم ضرر کردن!
آفرین دقیقا موضوع همین هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseinyz
پشتیبانی اتفاقا سریع جواب میده ولی عزیز ، پشتیبانی که فقط نمیشه پاسخ دادن داداش من ، وقتی سرویس بد میدن دیگه پشتیبانی و پاسخ واسه لای جرز دیوار خوبه !
منی که ۳ ساله از میهن و آبتین وب روی سرور آلمان بودم و تا الان سالی کلا یک ماهش دردسر کشیدم دارم میگم آقا آلمان کلا سرویس هاش خوب نیست من از بهترین سرور های هر دو شرکت هاستینگ تهیه کردم تاحالا و میگم کخ کلا سمت آلمان نروید
ما چندین سال هست که با هترنز آلمان کار میکنیم و تا حالا نه سوختن هارد را خودمون تجربه کردیم نه هیچ مشکل دیگری. شما حتی بگو یک ثانیه دان تایم خود شبکه دیتاسنتر هم نبوده.
دو شرکت مشکلات متفاوت و مختلفی براشون پیش آمده که حالا به هر دلیلی بوده دیر رفع شده یا کلا رفع نشده دلیل نمیشه اسم مرکز داده را یر سوال برد.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
ما چندین سال هست که با هترنز آلمان کار میکنیم و تا حالا نه سوختن هارد را خودمون تجربه کردیم نه هیچ مشکل دیگری. شما حتی بگو یک ثانیه دان تایم خود شبکه دیتاسنتر هم نبوده.
دو شرکت مشکلات متفاوت و مختلفی براشون پیش آمده که حالا به هر دلیلی بوده دیر رفع شده یا کلا رفع نشده دلیل نمیشه اسم مرکز داده را یر سوال برد.
یا حق
دقیقا
من تا جایی که میدونم هتنزر یکی از بزرگترین وبهترین دیتا سنتر های جهانه
اصلا با عقل جور در نمیاد بگیم دیتاسنتر ضعیفیه چون تاحالا به شخصه ضعفی از نظر کیفیت و سرعت ندیدم
اونایی که فروشندن میگن عالیه !
اونیکه مثل من مصرف کننده و یوزر هست میگه افتضاحه .
حالا دیگه خودتون قضاوت کنید من از میهن و آبتین وب تاحالا سرویس داشتم میگم هر دو سرور آلمان و افتضاح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseinyz
اونایی که فروشندن میگن عالیه !
اونیکه مثل من مصرف کننده و یوزر هست میگه افتضاحه .
حالا دیگه خودتون قضاوت کنید من از میهن و آبتین وب تاحالا سرویس داشتم میگم هر دو سرور آلمان و افتضاح
اصلا ربطی به فروشنده بودن نداره
من تا قبل اینکه فروشنده باشم
مثل شما مصرف کننده بودم
همیشه و همیشه عاشق هتنزر بودم چون کیفیت هاستهاش خیلی خوب بوده نمیگم عالی چون همه ی سایت ها مشکل دارن مشکل پیش میاد
اما واقعا هتنزر یه دیتاسنتر کامل به تمام معنی هستش + یه سری ضعف ها که عادیه
اصولا اغلب وب مسترهای ایرانی جنبه سایت داری رو ندارن
هیچ تک سروری در کل دنیا اپتایم 100 درصد نداره و به طور میانگین یک سرویس دهنده در کل یک سال 1 هفته (مجموعا) باید دان تایم داشته باشه که عالی هست.
هاست اشتراکی بهترین اپتایمش همینه
حالا اگر چند برابر هزینه کنید این 7 روز می شه 3 - 4 روز