منم دقیقا با همین حرف موافقم.
در غیر اینصورت با هویت ایرانی بهتره ثبت نام کنیم.
آخه ممکنه یه زمانی نیاز به اون آشنامون باشه و اونم در دسترس نباشه.
اینجوری ریسکش بالاتره...
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی که خودش پنل تو هتزنر بسازه پرداختهاشو چطور میتونه انجام بده؟ باید هر دفعه یوزر پسورد پنلشو بده یکی براش پرداختشو انجام بده یا اینکه بار اول هر کی پرداخت کرد همیشه باید پرداختو اون انجام بده؟
من نمیخوام اصلا بحث کنم حرف شهاب عزیز هم درست
ولی به نظر من آدم باید همه کارش قانونمند باشه و از راه درست تا موقعی که شما میتونی با مدارک شخص خودت این کار رو انجام بدی ولی اگر بستگانی دارید میتونن پنل بسازن درستش اینه که پنل رو برای خودشون بسازن سپس شما از پنلشون استفاده کنید
من مخالف هرگونه کار خلاف قانونم حتیالان از هاست های سی پنل ایرانی استفاده نمیکنم :)
سلام
بله دقیقا منظور بنده هم همین است بنده هم نگفتم با مشخصات دروغ عضو بشیم گفتم
اگر بستگانی داریم بهتر است از اونا استفاده کنیم
- - - Updated - - -
دوست عزیز بنده نگفتم با اطلاعات نادرست ثبت نام کنیم !
بنده گفتم بهتر است با اطلاعات ایران نباشید یعنی اگر بستگانی کسی دارید از شون استفاده کنید.
اگر مشخصات دروغ قابل پذیرش بود و مشکلی هم نداشت که کسی با مشخصات ایرانی عضو نمی شد.!
سلام دوستان من میخوام تو هتزنر یک حساب بسازم اما نمی دونم چطور بسازم ایا حتما وقت ساخت حساب باید پرداختم بکنیم یا میشه حساب را ساخت و بعد بریم پرداخت کنیم؟ من مشخصات یکی از دوستانم تو مالزی را هم دارم که گفته میتونم ازش استفاده کنم اگر کشور مالزی را هم بدهم ایا بازم 19 درصد مالیات کم میشه ازم مثلا 109 یورو بشود 90 یورو؟
واسه این کار بهتره از همون مشخصات ایران استفاده کنی.
هتزنر با ایرانی ها مشکلی نداره.
در دو تاریخ فاکتور ها رو صادر میکنه
15 و 1 ام هر ماه میلادی.
دوست عزيز شما پرداختهاتون رو چطور انجام داديد؟ خودتون حساب خارج از كشور داشتيد؟
اگه حسابي كه باش پرداخت ميشه به نام كسه ديگه اي باشه مشكلي پيش نمياد؟
سلام من حساب ساختم به نام خودم ایران و هر ماهم میخواهم رمز حساب را بدهم دست دوستم ایشون پرداخت کننند با پیپالشون اصلا هم ایراد نداره شما با 100 تا حسابم پرداخت کنید اما اگر سعی کنید از چند حساب پیپال مختلف بیشتر نشود بهتره اگر ادم مطمئن نداشتید که پرداخت کند بنده میشناسم سایت دارن و سایتشونم نماد اعتماد الکترونیکی داره + 8 تا صرافی معتبر با شماره ثابت داخل کشور