می بخشید.
میشه یک پلاگین هم برای درگاه پرداخت پرداخت نت تهیه کنید ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
می بخشید.
میشه یک پلاگین هم برای درگاه پرداخت پرداخت نت تهیه کنید ؟
با تشکر
بله حتما تا فردا صبح گذاشته میشه
یعنی این سرعت پاسخگوییتون خودش کلی ارزش داره.
این طور که مشخصه باید کم کم با فریر خداحافظی کنیم :D
همه چیزهایی که لازم داریم در این اسکریپت موجود هست و اگر چیزی هم کم باشه ، تیم شما به زودی تهیه میکنه. اونم به طور رایگان :)
فقط مشکل امنیتی میمونه که بنده درش سر رشته ای ندارم ولی اساتید کمک کنند که این مورد مهم هم بر طرف بشه.
مورد دیگه اتصال به IBSng هست که خیلی ضروری هست. بعد از اون ماژول کد تخفیف و لینک مستقیم.
یک سوال هم داشتم راهی وجود داره که بتونیم از دیتابیس فریر بک آپ بگیریم و در این اسکریپت امپورت کنیم ؟ تا مراحل جابه جایی آسون تر بشه ؟
ممنون.
سلام
فقط میتونم بگم گل کاشتین!
1-پیشنهادات من برای تکمیل حسن های این اسکریپت:امکان شخصی سازی قالب با امکانات گسترده(امکان تعویض نه تنها عکسها، متن ها و رنگ ها ، حتی امکان تعویض استایل و چینش کلی قالب تا شخص بتونه به سلیقه خودش قالب دلخواهش رو طراحی کنه!قالبی منحصر بفرد! البته نه بصورت برنامه نویسی یا ویرایش کد،بلکه به صورت راحت و قابل اجرا برای عموم کاربران بدون داشتن سواد برنامه یا کد نویسی) یا اگر این مورد خارج از توان شماست، افزایش تعداد قالب های از پیش ساخته شده(ترجیها مورد اول)
2-امکان اضافه کردن وبلاگ به اسکریپت.(داشتن محیطی پیشفرض و شبیه به وبلاگ به عنوان وبلاگ برای پست گذاری)
3-درگاه پرداخت بانک تجارت
4-ضمنا میخواستم بدونم آیا میتونید به این اسکریپت امکان خرید شارژ مستقیم ایرانسل، همراه اول یا هر اپراتور دیگه ای که امکان شارژ مستقیم داره رو هم اضافه کنید؟
در اخر اینکه با گلی که شما کاشتین باید گفت خداحافظ freer!!فقط باید باگ گیری بشه و بعدش امکاناتش گسترده تر بشه :53:
درود
این یک باگ هستش یا چیز دیگه ای؟!
بنده یک کارت شارژ خریداری کردم و وارد درگاه پی لاین شدم اما چیزی پرداخت نکردم و روی دکمه برگشت به سایت مبدا کلیک کردم، اما با این حال رمز شارژ رو نمایش داد و گفت پرداخت انجام شد.
من دکمه تشکر رو زدم ولی با این حال می خواستم کتبا این مهم رو اعلام کنم
واقعا ممنون
دوست عزیز در گاه پی لاین فقط برا تست گذاشتیم که چگونگی پرداخت ببینین , اگه یکم توجه می کردین می فهمیدین فقط برای تست
ممنون از نظر های خوب تون حتما خواسته های که دارین در کم ترین زمان ممکن انجام میدیم تا چند ساعت دیگه درگاه بانک پرداخت هم گذاشته میشه
درگاه پرداخت نت هم اضافه شد