پاسخ : اندراحوالات پورت های 10 گیگابیتی انجمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
اگر بنا باشه طبق صحبت های شما عمل بشه هیچ فروشنده ای هم حق نداره توی انجمن بنویسه پورت سرورش 1 گیگابیت هست و عوام فریبی کنه چون میدونیم 99% دیتاسنترهای شناخته شده که پورت 1 شر شده ارائه میکنند و 100-300 مگابیت تضمین شده.وضعیت دیتاسنترهای هتزنر ovh یس اپ و ... همه به این شکل هست
هر زمانی که فروشندگان این دیتاسنترها تصحیح و تاکید کردند که پورت سرورهاشون 1 گیگ کاملا شر شده هست یعنی 100-300 مگابیت واقعی ما هم که پورت 1 گیگ اختصاصی داریم به جای پورت 10 گیگ مینویسیم پورت 1 گیگ اختصاصی :) - مایی که ماهیانه فقط 2.5 میلیون بابت سرور رداستیشن هزینه میکنم با فروشنده ای که با 200 هزار تومان سرور المان داره فرقی نداره ؟ :) جفتمون هم بیایم بنویسیم پورت 1 گیگ؟پورت سرور های ما یکی هست؟ :)
اگر بنا به رعابت اصول و قوانین باشه همه باید رعایت کنند و این موردی که شما میفرمایید درست هست ولی یکطرفه و کامل نیست
حطاب به اون کاربری هم که به ما طعنه زده بودند هم عرض میکنم ما کاربر میلیونی نداریم چون سایت پور-نو نیست که میلیون تا یوزر داشتیم باشیم :) اما باعث افتخار هست که همین تعداد کاربر رو داریم و تا اخر این ماه بدون شک بزرگترین فروشنده ایران در حرفه خودمون میشیم :) - 3-4 تا سرور اختصاصی هم نیست 14 سرور میلیونی هست :) با 4 تا کارمند در سایت :)
موفق و موید باشید
میدونی چه دیتاسنتر بنام پورت ده گیگ بده
چه شما به نام پورت ده گیگ بفروشی فرقی نداره
وقتی کارت شبکه و سرعت پورت یک هست شما بابد بگی پورت یک داری!
پورت یک شیر شده یا پورت یک پرمیوم هردوتا پورت یک هستن و فروشنده ای که پورت یک شیر داره و گارانتی روی فلان هم
پورت یک میده شماهم پورت یک میدی! پس بازم ده گیگی هیچ وقت درکار نیست اونی یک گیگ شیر میده واقعا پورتش یک گیگ هست!
و چیز غیرواقعی عنوان نکرده چرا که کارت شبکش یک گیگ هست ولی آیا کسی که میگه ده گیگ کارت شبکش ده گیگ هست!!!
نه ...از اونجایی که این بحث به جایی شاید نرسه بهتره بیشتر ادامه پیدا نکنه یا شماها اصلاح کنیین روندی که طی میکنین یا اینکه ماها نظرمونو دادیم شماهم نظرت رو بنویس
وافراد خودشون تصمیم میگیرن راجبه این موضوع با استناد به همین تاپیک .
درضمن اگر اجازه داشته باشم یک امار از امار این و ون فروشنده بدم که کی چند تا مشتری داره دقیقا!وچقدر درامد خیلی ها رسوا خواهند شد و مجبور میشن باز دوباره تغییر دکوراسیون بدن
روم اصلا با شما نیست .درپناه حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
من گفتم سرعت دانلود 110 تا 150 مگابایت :) ؟ پروف بزارید :) واقعا که با نمیتوم چی فکر میکنید که تو روی ادم دروغ میگید
سرعت دانلود و اپلود سرویسها حرفه ای ما 45-110 مگابایت متغیر هست.تضمین میدیم که از لینک های معتبر کمتر از 45 مگابایت دانلود و اپلود نشه .این مقدار حداقل هست و متوسط 65-110 مگابایت متغیر هستش :) در پلنهای سایت هم به وضوع این موضوع تاکید شده . دوست شما حتما سرویس معمولی خریداری کردند
این که سرویس چی هست و چه مقدار دانلود میرسه به ما مربوطه میشود و نه شما سرویس های ما طبق سایت به صورت تضمین شده ارائه میشود
توهم خود بزرگ بینی نیست شما طرفتون رو نمیشناسید :)
ارادتمند
http://gigpars.com/upload/fopq_dhdhh.gif
من نميدونم ديگه چي بگم ...
تصوير واسه 1 ماه قبل عيده .
دوستان
لطفا ادب ، احترام به شخصیت و نظر خود و دیگران را شدیدا رعایت فرمائید !
این یک تاپیک آموزشی بود ! اما طبق معمول به لطف درگیری لفظی تعدادی از دوستان از بحث اصلی منحرف شد !
طبق گفته استارتر که تقریبا صحیح هم می باشد اکثرا در خصوص پهنای باند سرورهای اختصاصی شک و شبهه وجود دارد مخصوصا که منشا این مشکل از آنجا آغاز می شود که برخی از دیتاسنتر ها با عناوین تجاری و خصوصا استفاده از کلمات "اختصاصی و اشتراکی" باعث ایجاد شک و شبهه شدید حتی برای خریدار می شوند ! بعد از نصب مجازی ساز و ایجاد ماشین ها این وضعیت بدتر می شود و پهنای باندی که به مصرف کننده نهایی می رسد گاها تفاوت چشمگیری با تبلیغات اولیه دارد ! در این مورد در صفحات قبل به اندازه کافی دوستان صحبت کرده اند. هزینه های پورت های اختصاصی ، سرعتی که باید برای دانلود وجود داشته باشد ،تفاوت پورت اختصاصی و اشتراکی و ....
دقت داشته باشید تاپیک در خصوص یک فروشنده خاص و .... نمی باشد ، لطفا صحبت ها و بحث های شخصی در خصوص سرویس ها خود را به مکانی خصوصی منتقل کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
این حرف شما غیر منطقی هست عزیز
یعنی الان که کارت شبکه سرورهای ایرانی 1 گیگابیت هست باید به جای پورت 100 بنویسند پورت 1 گیگ هستش ؟ کامپیوتری که کارت شبکه 1 گیگ داره دارای پورت 1 گیگ هست :) ؟
سروری که در ایران دارای کارت شبکه 1 گیگ هست با سروری که در انگلیس کارت شبکه 1 گیگ داره تفاوتی نداره ؟
مهم سرعت پورت هست نه کارت شبکه و ...
(:|:39:ما فقط داریم به عوام فریبی های پورت ده گیگ می پردازیم همین مثل اینکه شما با مثال های من بدتر گمراه میکنی خودت رووو
بیخیالش شو کلا ما حرفامونو زدیم بقیه هم زدن شماهم زدی همین کافیه دیگه ...بهترین روش هست برای روشن کردن اینکه کی درست میگه.
کی غلط میگه
انشالله بقیه هم میان دردو دلشون رو در رابطه با پورت های ده گیگی می نویسن خودش یک مرجع میشه .
پورت پورت پورت که همش یک گیگ هست چه سرور ایران چه امریکا چه انگلیس مهم میزان اب تو لوله هست که من فریادم اینه که توی خارح قرار نیست به فراتر ازپورت یک گیگ برسه ولی درحد پورت ده گیگ براش تبلیغ میشه توی ایرونم پورت یک گیگ هست که در حد یک پورت 100 هم آب توی لولش نیست.
پورت روو کارت شبکه قدرتش رو تعیین میکنه که دراینجا نهایت یک گیگ هست!قطر لوله آب.
و میزان آب توی لوله واقعیت قدرت و کیفیت پورت رو مشخص می کنه.
لطف کنین تست سرعت پورت های سرورهای قدرتمند خود رو به تاپیک ما ربط ندهید و با مشتری ها یا منتقدین جای دیگری دعوا کنین
ULTRAWEB خوشم میاد حرفهای طوفانی میزنی : دی
معرفی پورت 10 گیگ برای سرور = فقط یک جنبه فریب تبلیغاتی داره ( متاسفانه کاربر هم باور میکنه)
دانلود 120 و 140 مگابایت های اینگونه سرور ها به چه شکلی نشانه گر پورت 10 این دوستان هست بنده متوجه نمیشم
از نظر بنده بهترین کار اینه که به کاربر گفته باشه پورت 1 گیگ اشتراکی و به هر کاربری حدود 90 تا 110 مگابایت اختصاصی بدید ( با میکروتیک)
به این صورت که اگر ترافیک شبکه سبک بود از توان 1 گیگ استفاده باشه و اگر سنگین بود دست کم کابر بتونه از مقدار اختصاصی داده شده استفاده کنه
گاهی شعار تبلیغاتی که بخواد شما را از دیگر سرویس دهنده ها متمایز کنه نتیجه عکس میده
چنانچه اعلام کنید پورت 10 گیگ هست پس باید به کاربر هم اجازه بدید توقع پورت 10 را از شما داشته باشه و به دانلود با 120 هم راضی نباشه
اما زمانی که شرایط و منصفانه توضیح بدید که پورت 1 اشتراکی هست ولی یک مقداری شما اختصاصی دارید
در بیتشر موارد هم شما را دعا میکنه میگه هر چند 100 مگابیت به من اختصاص داده اما هیچ وقت دانلود زیر 30 مثلا نیومده
از نظر من رفتار اینجوری با مشتری بهتر است
به شخصا تا به حال پورت 10 گیگ اصــــلا ندیدم و نخواهم دید ( مطمئن هستم)
95 درصد حرف هاتونو تایید میکنم ولی اینکه سایت خودشون قطع شده خوب مشکل پیش میاد ولی اگر طولانی مدت باشه یا تلفنشونم قطع باشه دیگه قابل قبول نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
ممنون مطلب خوبی بود،شاید یه تلنگری باشه به بعضی ها... ولی کاش داستان به همینجا ختم میشد!الان وی پی اس با پورت ۱۰ اختصاصی ارائه میشه توسط دوستان!!!
نمیدونم کارت شبکه ترابایتی دارن اینا ما نمیدونیم، یا برای هر وی پی اس یه کارت شبکه ۱۰ روی سرور نصبه!خلاصه اینکه گول زدن و دروغ به شدت توی این حرفه رواج داره و سیر صعودی داره...تب هارد اس اس دی هم بدجوری داغه و توی همین انجمن کسی سراغ دارم که توی پ.خ فرمودن هارد اس اس دی یک ترابایتی میتونن ارائه بدن!(من برای تصدیق خدمتشون عرض کردم که این ۱ ترابایت به ۲ یا ۴ هارد تقسیم میشه دیگه؟فرمودن که نه،یک هارد هست!) و من دیگه پیگیر ماجرا نشدم.یا اینکه عزیزی که همین الان هم چند نفر من جمله خود من توی تاپیک فروششون اطلاع دادیم که سرویسمون و سایت خودشون قطع شده و ما امکان پیگیری نداریم، موقع فروش سرویس اصرار داشتند که من سرویس رو به صورت شش ماهه ازشون خریداری کنم. ..! البته من به هیچ عنوان کسی نیستم که بخوام قضاوت کنم و معتقدم مشکل برای هر کسی ممکنه پیش بیاد ولی در کل تعهد و امانت داری تو جامعه ما داره از بین میره....
متاسفانه تو شغل ایتی نمیدونم چرا اینجوریه اکثریت اون چیزی که هستند رو نشون نمیدن تو سایت شخص میری یه تلفنم نیست بعد میگه من شرکت هستم و....
حتی درباره شرکت های بزرگ نیز این کلاس گداشتن های بی مورد رو من دیدم شاید علتش این باشه که شخص با سرمایه کم شروع میکنه و بعد متوجه میشه همکاران یا رقیب های بزرگی سرراهش هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
دقیقا !
این عوام فریبی ها فقط در مورد پورت نیست. طرف ریسلر یا وی پی اس هم داشته باشه قپی میاد که شرکتِ ما سرور اختصاصی با پردازنده n هسته ای داره..
و البته
توی سنجش سرعت اتصال در شبکه از کیلوبیت و مگابیت و گیگابیت و.. استفاده میشه. بکار بردن مگابایت و گیگابایت کاملا اشتباه هست! که توی پست اول چندبار استفاده شده ( احتمالا سهوی بوده )
دانلود منیجر به بایت میزنه چون شما فقط میخواهید دانلود کنید و در زمان دانلود فایل های شما حجمشون بایتی می باشد ولی در شبکه ممکنه شما یک پکت بیتی بخواهید ارسال کنید و برای اندازه گیری خیلی دقیق تر پکت ها از واحد بیت استفاده میشه و اگر شخصی این قوانین رو نادیده بگیره یعنی قوانین شبکه رو به خوبی نمیدونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
دانلود منیجر برای خودش قانون وضع نمیکنه که عزیزجان
واحد محاسبه سرعت استانداردهای خاصی داره. یه دانلود منیجر به هیچ وجه نمیاد برحسب بایت بر ثانیه حساب کنه سرعت رو
تصویر زیر رو اگه ببینید جلوی سرعت زده :
یعنی چی؟ : کیلوبیت بر ثانیه
http://up.vbiran.ir/uploads/20530139...619891_ids.jpg
این مورد رو گفتم که مشتری بیشتر بهش دقت کنه و قابل درک باشه براش. و از پورت 1گیگ انتظار معجزه نداشته باشه
از این بحث ها هم خارج بشیم اگر واقعا" پورت 10گیگ هم وجود داشته باشه باید سخت افزارشم باشه مثلا" هارد مخصوص مادربرد و.... که اگر اینها هم فراهم شده باشه بعضی از دوستان انقدر رو اون سرور وی پی اس میسازند چون میبینند پورت خالیه و... بازم سرعت دانلود کاربر به 20مگ هم شاید به زور برسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
(:|:39:ما فقط داریم به عوام فریبی های پورت ده گیگ می پردازیم همین مثل اینکه شما با مثال های من بدتر گمراه میکنی خودت رووو
بیخیالش شو کلا ما حرفامونو زدیم بقیه هم زدن شماهم زدی همین کافیه دیگه ...بهترین روش هست برای روشن کردن اینکه کی درست میگه.
کی غلط میگه
انشالله بقیه هم میان دردو دلشون رو در رابطه با پورت های ده گیگی می نویسن خودش یک مرجع میشه .
پورت پورت پورت که همش یک گیگ هست چه سرور ایران چه امریکا چه انگلیس مهم میزان اب تو لوله هست که من فریادم اینه که توی خارح قرار نیست به فراتر ازپورت یک گیگ برسه ولی درحد پورت ده گیگ براش تبلیغ میشه توی ایرونم پورت یک گیگ هست که در حد یک پورت 100 هم آب توی لولش نیست.
پورت روو کارت شبکه قدرتش رو تعیین میکنه که دراینجا نهایت یک گیگ هست!قطر لوله آب.
و میزان آب توی لوله واقعیت قدرت و کیفیت پورت رو مشخص می کنه.
لطف کنین تست سرعت پورت های سرورهای قدرتمند خود رو به تاپیک ما ربط ندهید و با مشتری ها یا منتقدین جای دیگری دعوا کنین