پاسخ : آموزش 0 تا 100 نصب و کانفیگ کنترل پنل دایرکت ادمین + نصب و کانفیگ فایروال csf
suphp گویا در ورژن 5.5 php به صورت خودکار نصب شده است و دیگر نیازی به نصب نیست بر روی 5.3 تست کردم نیاز به نصب بود .
پاسخ : آموزش 0 تا 100 نصب و کانفیگ کنترل پنل دایرکت ادمین + نصب و کانفیگ فایروال csf
خیلی شیک راحت توضیح دادید موفق باشید
من هر چی می زنم صفحه دایرکت ادمین رو نمی یاره
iptable رو غیر فعال هم می کنم نمی یاره کلا
مشکل از کجا میتونه باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
من هر چی می زنم صفحه دایرکت ادمین رو نمی یاره
iptable رو غیر فعال هم می کنم نمی یاره کلا
مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام
سرویس دایرکت ادمین رو ریستارت کردید و log هارو چک کردید؟
کل سرور رو ریبوت دادم
اوکی نشده
لوگ ها رو چک کردم ولی
تو کدومش می زنه ارور ها رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
کل سرور رو ریبوت دادم
اوکی نشده
لوگ ها رو چک کردم ولی
تو کدومش می زنه ارور ها رو
دوست عزیز دستور
service iptables stop
را وارد کنید اگر نشد حتما یک جای کار را اشتباه انجام دادید.
مشکل از کارت شبکه بود که دوست عزیز JeyServer برام حلش کردن
اما بعدش تو dns ها به مشکل خوردم که متاسفانه هنوزم حل نشده مشکلش
و اینکه رو سرور شدیدآ اتک هست و دیتاسنتر همش آی پی رو بلاک می کنه
یه کانفیگ صحیح هم برا این اتک ها می خوام
سلام.
با تشکر از آموزش خوبتون.
دوستانی که سیستمشون تحت حمله قرار گرفته و یا تنظیمات امنیتی برای Brute Force میخواهند بد نیست این صفحه رو ببینند:
http://help.directadmin.com/item.php?id=527
من از گزینه ۳ در این راهنما استفاده کردم. هر تلاشی برای لاگین چه به دایرکت ادمین چه به ssh بیشتر از ۴ بار بشه سریع با iptables آی پی رو بلاک میکنه.
سلام
با تشکر از آموزشه کاملتون من چیکار کنم با این خطا ؟
اونجایی که گفتید اون متن رو وارد کنم وارد کردم ولی exim به مشکل خرده
Exim configuration error in line 199 of /etc/exim.conf:main option "deny" unknown
ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2sh2
سلام
با تشکر از آموزشه کاملتون من چیکار کنم با این خطا ؟
اونجایی که گفتید اون متن رو وارد کنم وارد کردم ولی exim به مشکل خرده
Exim configuration error in line 199 of /etc/exim.conf:main option "deny" unknown
ممنونم
سلام دوست خوبم با عرض پوزش دیر پیامتون رو دیدم
اگر مشکلتون هنوز حل نشده دستوری که برای exim وارد کردید رو بگید تا راهنماییتون کنم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arminit
HiradHost عزیز یه سوال داشتم در رابطه با سرور اختصاصی
میتونیم بعد از نصب و کانفیگ از روی سرور مجازی یه تمپلت بگیریم و بعدا ازون استفاده کنیم؟
بحث لایسنس اگر باشه میتونیم جایگزین کنیم فکر کنم!؟ و بقیش که دیگه مشکلی نداره! فقط اینکه تو آی پی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ چون رو یه آی پی دیگه نصب شده
سلام ببخشید پیامتون رو ندیده بودم
بله میتونید تمپلت بگیرید مشکل آی پی و لایسنس پیش میاد ولی با چند مرحله کوچک قابل حل هست.