من تجربه ی خیلی بدی از irwebco داشتم و واقعاً کیفیتش بد بود. در عوض abtinweb که هنوزم ازشون سرویس دارم نسبتاً خوب هست. البته هیچ وقت هیچ کدوم به پای سرویس دهنده های خارجی نمی رسند!
نمایش نسخه قابل چاپ
من تجربه ی خیلی بدی از irwebco داشتم و واقعاً کیفیتش بد بود. در عوض abtinweb که هنوزم ازشون سرویس دارم نسبتاً خوب هست. البته هیچ وقت هیچ کدوم به پای سرویس دهنده های خارجی نمی رسند!
داداش آخه فقط مسئله زبان خارجی نیست!!! باید پول خارجی هم داشته باشی. B-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)
متاسفانه ما هم توصیه های پیشکسوت ها رو خیلی دیر دیدیم و از hostiran.net سرویس گرفتیم. اما ما هم تجربه مون رو میگیم که درس عبرت سایرین بشه.
پشتیبانی تو "شرکت هاست ایران" معنا نداره. عده ای اونجا دور هم جمع شدن و معلوم نیست سرشون به چی گرمه!
تیکیت پشتیبانی رو هر زمان حال کنند پیگیری میکنند.
در خارج از ساعت اداری هم خدای نکرده اتفاقی برای سایت شما بیافته باید تا روزکاری بعد منتظر بمونید تا بیان شرکت و تیکیت شما رو ببینند! اگر هم به تعطیلات برخورد کنید باید فاتحه اعتبار و آبروی سایتتون رو بخونید.
چناچه درخواست پشتیبانی تلفنی داشته باشتید ، آمادگی لازم رو داشته باشید چراکه به نحوی بی ادبانه و قلدرمابانه با شما ممکنه صحبت کنند.
از بابت بک آپ هم به هیچ عنوان روشون حساب نکنید که هیچ تضمینی ندارید در مواقع لزوم به دادتون برسند.
مشتری مداری ، شکایت و انتقاد در شرکت هاست ایران معنا و مفهومی نداره بلکه ممکنه با شما برخورد قهرآمیز هم بشه.
متاسفانه این شرکت صرفا با تبلیغاتی که در برهه ای از زمان انجام داده تونسته رتبه خودش رو در رنکینگ "تعداد دامنه" بالا بکشه و عده ای هم با توجه به اعلام webhosting.info تصور میکنن چون دامنه های بیشتری داره پس بهتره.
عده ای مانند ما با داشتن چند سایت به حسب تبلیغات سمت اون رفتند که الان دارن به ناچار باهاش میسازن و اونایی که میتونند کوچ میکنند به جای دیگه.
ما نظر به میزبانی برخی سایت های سازمانی خاص، هدف گذاری ورود به داخل کشور کرده بودیم.
متاسفانه چندین تجربه ناخوشایند داشتیم. یکیش همین هاست ایران بود که تقریبا ظرف 3 روز کنسل کردیم.
البته ما تجربیات تلخ نداشتیم خدا را شکر، چون هاست اصلی را منتلق نکرده و تنها جهت آزمون سایت های دمویی را منتقل کرده و آنالیز کردیم وضعیت ها را.
متاسفانه دور هاستینگ داخلی را فعلا خط کشیدیم و تا تحولی تو وضع اینترنت کشور نشده باشد براش برنامه ای نریختیم.
در حقیقت عطاش را به لقاش بخشیدیم.
با سلام
در کل نظر کلی در مورد مشکلاتتون با بقیه سرویس دهندگان داخل کشور :
متاسفانه علاوه بر عدم زیرساخت کاملا مناسب (مثلا مقابله با اتک ها و ... به دلیل پهنای باند گران و عدم قبول هزینه آن توسط هیچ کدام از واسط ها و مشتری) میبینیم که خیلی از مشکلات دیگر هم بر میگرده به شرکت های بیتجربه که فکر میکنند هاستینگ داخل هم مانند خارج کشور ابتدای کار فقط یک سرور بالا آوردن هست و از شرایط و مشکلات و ... اطلاعی ندارند.
بوده و دیدیم شخصی ابتدا نمایندگی داشته بعد چند ماه رفته رو وی پی اس و کلا هرچی مشتری بوده پرونده.
یا شرکت های نه چندان بزرگی که هنوز ایران نیومده فکر مستقل شدن و روی سرور خودشون خدمات دادن دارند که باز هم ضربه های آن بر میگرده به خودشان و مشتریانی چون شما و موقع مشکل که فرا برسه تازه میان ببینن کی به کیه در صورتی که شرکت ابتدایی شاید به این مراحل نرسه و متاسفانه روی مشتریان اصلی چنین آزمایش هایی میکنند.
ما به این نتیجه رسیدیم که شرکت های بزرگ بیشتر مشتری ناراضی دارند چون خیلی از این موارد بر میگرده به غرور کاذب و مستقل بودن آنها. تو ایران پارتی نباشه - ندونی مدیر شبکه کیه - زیرساخت کیه و ... بهتره مستقل کسی سمت هاستینگ نره حتی اگر 100 تا مدرک داشته باشید.
یا حق
من متوجه این بخش صحبت شما نشدم، منظورتان این بود ما شرکت چندان بزرگی نیستیم؟نقل قول:
یا شرکت های نه چندان بزرگی که هنوز ایران نیومده فکر مستقل شدن و روی سرور خودشون خدمات دادن دارند که باز هم ضربه های آن بر میگرده به خودشان و مشتریانی چون شما و موقع مشکل که فرا برسه تازه میان ببینن کی به کیه در صورتی که شرکت ابتدایی شاید به این مراحل نرسه و متاسفانه روی مشتریان اصلی چنین آزمایش هایی میکنند.
کاملا درست است تعداد مشتریان هاست ما در کل زیر 100 تا هست و ما دنبال مشتریان بزرگ هستیم نه تعداد زیاد مشتری. البته ما همین الان هم روی یکی از سرورهای خودمان هستیم.
اما در مورد مشکل، همانطور که عرض شد، ما هیچ سایت مشتری را به ایران نیاوردیم و صرفا آزمون ر روی دامنه های آزمایشی انجام دادیم و کیفیت سنجی کردیم، وقتی شاهد بی کیفیتی بودیم خوب دورش را خط کشیدیم.
این کار نه آسیب به مشتریان ما زد و در مورد هاست ایران با توجه به ارائه دلایل منطقی از طرف ما نه موجب ضرر خودمان شد چون وجه را بازگشت دادند.
اتفاقا این اصلی هست که من شدیدا بهش پایبند هستم، آزمایش امور فنی روی سروری که ران هست و کاربر روش هست، دقیقا بزرگترین مشکل اکثر هاست های ما ایرانی هاست.
از بحث آپدیت خودکار گذاشتن در حین کانفیگ cPanel بگیرید تا حرکت های عجیب و غریب برخی دوستان روی DNS ها، یا مثلا این قضیه نقل مکان هاستینگ.
اسم نمی برم، یک شرکت بزرگ را میشناسم که برای هاست به عنوان 10 شرکت اول معرفی شده، اما نظرسنجی گذاشته از کاربراش پرسده ما چه کار کنیم بریم رو کدوم دیتاسنتر که راحت بشیم از مشکلات ! >...
در حالی که شخصا ازشون هاست داشتم، عمده مشکل ایشان به خاطر استفاده از پارتشین بندی پیش فرض زمان نصب OS برا cPanel هست و اصلا ربطی به دیتاسنتر ها ندارد. اما این شرکت معظم و بسیار بزرگ، با وجود این که من دوستانه هم بهشون راهنمایی کردم، غرورشان اجازه نداد مشکلشان را رفع کنند تا بعد غیر مستقیم آمدن سراغ من که براشون حل کنم.
خیر بنده شما را نمیشناسم که اصلا شرکت هستید یا شخص.
شرکت هایی که شما خدمات میگیرید از آنها را ذکر کردم و منظورم کلی بود چون هر کسی چه کوچک چه بزرگ قابل احترامه و خیلی مواقع کوچک ها خدمات بهتری میدهند اما مهم این هست که هر کسی شرکت بزرگی شد قبول بکنه ضعف هایی هم داره و چون بزرگه نگه من 100% همه چی میدونم و نیاز به کسیم ندارم که اکثرا به این صورت هستند.
با سلام و احترام
مشکل خدمات دهنده های هاستینگ در ایران چند مساله مهم دارد
اول : بسیاری از خدمات دهنده ها تمرکز بر روی جذب مشتری دارند برای تامین هزینه ها، بنابراین به دلیل این هدف گذاری غلط کیفیت خدمات پشتیبانی بسیار پایین است.
دوم: هزینه های جاری در کشوری که رتبه بندی صنعت آی تی آن در دنیا در مرتبه ۱۶۸ جهان است یا در خدمات اینترنت همرده کشور بوتان و اوگاندا و... است بسیار بالا و در نتیجه تامین هزینه ها سبب کاهش کیفیت خدمات می شود
سوم: فریب مشتریان که البته طولی نمی کشد تا همه چیز برملا میگردد. اما وقتی رفتارهای پوپولیستی رواج پیدا می کند همه سعی می کنند بیشتر حرف بزنند تا عمل کنند. این می شود که می گویند « کار از عمل برآید به سخندانی نیست...»
چهارم: فرصت سوزی به دلیل نداشتن ساختار و قوانین مشخص و زیرساخت ها و... این می شود که یک نفر با ماهی ۵۰هزارتومان نمایندگی هاست می گیرد و بعد هم حداقل ۵۰ نفر را بیچاره می کند وبعد هم جمع می کند و می گذارد و می رود.
البته دلایل بسیار است و فرصت این مقال نیست
با آرزوی روزهای بهتر
موفق باشید