پاسخ : آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز سرور 2008 به هاست دانلود (آموزش بسیار کامل)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keyvan4
ساب دامین رو چطوری به وی پی اس متصل میکنید؟
این بخش اتصال دامنه در آموزش موجود نبود.
بخش وی ای پی هم همینطور که هردو رو بنده لازم دارم.
ممنون
اگه شما از هاست cpanel و سرور دانلود iis بطور جدا استفاده میکنید برای وصل کردن ساب دومین به آی پی vps کافیه تو cpanel یه ساب دومین ایجاد کنید و بعد از قسمت advanced dns zone editor اون رو با a record به آی پی vps وصل کنید
و تمام
پاسخ : آموزش تصویری تبدیل سرور مجازی ویندوز سرور 2008 به هاست دانلود (آموزش بسیار کامل)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniad
اگه شما از هاست cpanel و سرور دانلود iis بطور جدا استفاده میکنید برای وصل کردن ساب دومین به آی پی vps کافیه تو cpanel یه ساب دومین ایجاد کنید و بعد از قسمت advanced dns zone editor اون رو با a record به آی پی vps وصل کنید
و تمام
با تشکر از شما دوست عزیز
بله در سی پنل ای پی سرور مجازی رو بجای ای پی سرور اشتراکی میزاریم
اما کنترل پنل بنده دایرکت ادمینه.!!!
از این رو نمیتونم ای پی ساب دامین رو تغییر بدم!!
اگر راهی هست بفرمایید.
با تشکر از راهنمایی هاتون .
فقط اگه من بخوام تو یه درایو دیگه کانفینگ کنم باید چکار کنم ؟
درود و خسته نباشید
ممنون از آموزش کاملتون...
دوست عزیز وقتی آی پی آدرس رو وارد میکنم بعد از تنظمیات فایل های زیپ رو اجازه دانلود میده ولی فایلی که پسوند mkv داره رو نمیاره...
میشه توضیح بدید در این مورد؟
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
باید داخل mime types فرمت مورد نظر رو اضافه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
2تا سوال برای بخش لیمیت که توضیخ کامل ندادید دقیقا چیکار میکنه یکی تایم اوت بود یکی هم لیمیت کانکشن
دومی فکر کنم برای دانلود همزمانه
در کل همینجا یکم توضیخ بدید ممنون میشم
حور ذهن ندارم اما برای دانلود همزمان گزینه ای نداره توضیح درست و کامل هست داخل ویدئو فقط در نظر داشته باشید محدودیت برای تمام آی پی ها با هم اعمال میشه نه تک تک
سلام
پس این قسمت بعد اموزشو کی میزارین؟
چند ماه رد شده
خیلی نیازمندشم
باتشکر
الانم به خاطر اینکه این پستتونو دیدم قصد دارم وی پی اسمو از شما تهیه کنم
امیدوارم شما هم لطف کنید و اموزشو کامل کنید
اخه 3 تا پارت دیگه مونده
سلام
هرچند که هیچ کس به هیچکدوم از روش هایی که گفتیم هیچ حمایتی از ما نکرد اما اشکال نداره بفرمایید آموزش چه مواردی رو میخواید قرار بدم
با سلام
دوست عزیز لینک vip را میشه توضیح بدید ؟
در صورتی که کارم راه بیوفته سایتتون را در ۴ سایت دانلود لینک میکنم
با تشکر
فکر کنم اگر آموزش ادامه پیدا کنه بهتره باشه! زیرا نیمه کاره رها شده:d
- - - Updated - - -
فکر کنم اگر آموزش ادامه پیدا کنه بهتره باشه! زیرا نیمه کاره رها شده:D