والا من 3 سال همه چی های منزل لب تاپ همه چی رو از دیجی کالا خریدم عالی
ساعت لومینوکس رفتم نمایندگی 2/800 بود اما تو سایت 1/530 زده بود
کلا همه چی عالیه شده آمازون ایران
نمایش نسخه قابل چاپ
والا من 3 سال همه چی های منزل لب تاپ همه چی رو از دیجی کالا خریدم عالی
ساعت لومینوکس رفتم نمایندگی 2/800 بود اما تو سایت 1/530 زده بود
کلا همه چی عالیه شده آمازون ایران
شما حساب کتاب کنی متوجه میشی که اگه روزی یک میلیارد و دویست میلیون درامد داشته باشه ، سالیانه میشه 1200000000*30*12 معادل 432 میلیارد تومان!
دیجی کالا هم اینقد که شما میگی کارمند نداره ، من شرکتشون رفتم ، کارمندای دفترشون حدودا 40 نفر هستن و اگه 40 نفر هم برای انبار و پشتیبان فنی سایت و سایر افرادی که نمیبینیم در نظر بگیریم فوقش میشه 80 نفر.
صود خالص دیجی کالا ماهیانه 2 میلیارد تومن است !!!
این که در تعداد کارمند غلو میکنن مشخص هست و منم قبول دارم.
بعدشم اگر اینقدر پول در می اوردن لااقل چهارتا پشتیبان اضافه میکردن که اینقدر در حال عقب گرد نباشه سایتشون
فکر نکنم این قیمت باشه سود خالص
خیلی زیاد هست
دوستان این فقط درامد هست نه سود خالص سایت حدودا 20 درصد این مبلق سود خالص هست و مابقی هزینه جنس و غیره میباشد
این باز هم نشون میده که داشتن ایده و هم چنین داشتن سلیقه و اندکی ذوق راه موفقیت در هر کسب و کاری هست و می تونه به شما کمک کنه که یه شبه راه صد ساله برین دوستان هم نباید فقط رویا کنند با این اعداد و ارقام دوستان باید به تکاپو بیفتند و سعی کنند که با یه کار آفرینی و ایحاد ایده های حدید و .... بتونند کسب و کار این چنینی راه اندازی کنند یکی از جامعه شناس های غربی که حالا دقیقا اسمش یادم نمیاد میگفت که ایرانی ها بیشتر به دوست دارند رویا کنند تا این که فکر کنند. این حرف واقعا عمق داره و اگر بهش فکر کنید متوجه دلایل عقب ماندکی و یا به قول صادق زیبا کلام ما چگونه ما شدیم میشید بنابراین خوب هست که به چیزی که علاقه داریم بپردازیم و سعی کنیم که به بالاترین سطح در کار برسیم مثل فیلم گرگ های وال استریت
یکی تبلت و LG g2 دو تا فلش از این سایت خریداری کردم...
واقعا سرعت تحویل و ... خیلی خوب بود...
:x
توی یکی از پست ها یکی از دوستان نوشته بود کارکنان دیجی 450 نفره و میخان سال 94 توی تهران و شهرستانها مراکز فروش بزنن و تعداد کارمندانشو به 6500 نفر برسونه تو ی این پست دوست عزیزمون استخدام نیروی جدید و 500 نفر اعلام کرده .
البته توی رونق این سایت شکی نیست ولی عملیات روانی با استفاده از همین مصاحبه ها و گفتگو ها هم در قدرت دادن به این سایت بی تاثیر نیست هیچ کسم مدرکی ارائه نمیده به هر حال اگه تبلیغی هم باشه هوشمندانه و اثر گذاره