پاسخ : دیتاستتر خوب در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viva
خب عزیزم تو اونی نیستی که بخوای ایراد بگیری فدات بشم . من ممکن هست بخوام بنویسم برای ولی تو تاپپ بنویسم بریا . من تو پست های شما هم ندیدم چیز مفیدی بنویسی یا مشکلی از کاربرا حل کنی شاید علت باز نشدن یاهو مسنجر یا وصل کردن کابل usb به کامپیوتر یا جابه جا کردن تگ های html بلد باشی اما بیشتر از -------- حرف میزنی . و ادعات میشه.
تاپیک رو خراب نکن و به انحراف نکشن . /// دوستان شرمنده :79:
یعنی تو موقع تایپ به جای اینکه نوشته رو ببینی به کیبورد نگاه میکنی که اینجوری میشه؟ از همین جا معلوم میشه که چقدر تو کارت درسته و من نه
من چیزی بلد نیستم که بخوام مشکل کسی رو حل کنم فقط میدونم stm درسته وsmtp یا smt غلط
این مواردی که گفتی رو فکر نکنم بلد باشم
من که ادعایی نکردم فقط غلط املایی شمارو گوشزد کردم، با این پستت همه فهمیدن که هیچ کس نمیتونه از شما ایراد بگیره چه برسه به من که خودم هم کلی ایراد دارم
توی پست قبلیم به این خاطر گفتم "تو چقدر جالبی :d" که خودت میری زیر تاپیک های مردم ایراد میگیری و البته هونطور که همه از این پستت فهمیدن ایراداتت هم درسته، ولی اگر کسی جسارت کنه و ایرادی از املای شما که همه هم فهمیدن املای اشتباه بود نه چیز دیگری، اینطور رفتار میکنی
راستی جناب متخصص اینجا هم ازت ایراد گرفته استارتر عزیز بهش جواب بده بگو " تو هیچی بلد نیستی و فقط من(یعنی خود تو) بلدم آره ه ه ه"
http://www.webhostingtalk.ir/f118/10...ml#post1062613
دوستان من بیشتر شرمنده ام و برای همین دیگه جوابی به این فرد نمیدم