پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farzinn
اخلاق - رفتار - پشت کار . واقعا بی نظیر هستند .
ببخشید آقای محمدی سوالی دارم ؟ لیچر روی سرویس ها فعال هست ؟ میشه ازش استفاده کرد ؟ یا خیر ؟
با سلام و احترام
ممنونم از نظر لطف شما دوست من .
در مورد سوالتون ، بله عزیز اگه استفاده به صورت شخصی باشه اصلا مشکلی نیست ، میتونید به راحتی استفاده کنید . فقط در صورتی که سی پی یو سرور بیش از اندازه بالا نره .
موفق و پیروز باشید دوست عزیزم :53:
پاسخ : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
با سلام و احترام
یک ماهی میشه از آقای محمدی سرویس دارم تو این مدت یک لحضه هم دان تایم نداشته سرور ایشون
پشتیبانی واقعا 7/24 + اخلاق توپپپپپپپپپپ + سرویس های ارزان و با کیفیت
دوستانی که مشکل ساسبند دارن پیشنهاد میکنم از ایران سرور استفاده کنن
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام و احترام
ممنونم از نظر لطف شما دوست من .
در مورد سوالتون ، بله عزیز اگه استفاده به صورت شخصی باشه اصلا مشکلی نیست ، میتونید به راحتی استفاده کنید . فقط در صورتی که سی پی یو سرور بیش از اندازه بالا نره .
موفق و پیروز باشید دوست عزیزم :53:
وقت بخیر
ببخشید یعنی با لیچ چقدر حجم در روز میتونه مورد فشار باشه سرور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farzinn
وقت بخیر
ببخشید یعنی با لیچ چقدر حجم در روز میتونه مورد فشار باشه سرور؟
از نظر حجمی مشکلی نداره دوست من ، فقط موارد لیچ اگه در سرور به صورت پی در پی زیاد بشه سی پی یو سرور بالا میره ، به طور مثال استفاده چندین کاربر به طور همزمان از سیستم لیچ .
از نظر حجم بستگی به فضای هاست شما داره .
موفق و پیروز باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheilas
با سلام و احترام
یک ماهی میشه از آقای محمدی سرویس دارم تو این مدت یک لحضه هم دان تایم نداشته سرور ایشون
پشتیبانی واقعا 7/24 + اخلاق توپپپپپپپپپپ + سرویس های ارزان و با کیفیت
دوستانی که مشکل ساسبند دارن پیشنهاد میکنم از ایران سرور استفاده کنن
با تشکر
با سلام و احتزام
از نظر لطف شما بسیار سپاس گذارم .
سعی شده به صورتی باشه که کاربران در هر ساعت از شبانه روز به واحد پشتیبانی دسترسی داشته باشند .
انشالله که همیشه راضی باشید
موفق و پیروز باشید :53:
آقای محمدی ۱۰۰٪ تاًیید میشن
تو خرید از ایشون اصلاً شک نکنید
سرویس هاشون واقعا عالی و با کیفیت بی نظیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parsa08
آقای محمدی ۱۰۰٪ تاًیید میشن
تو خرید از ایشون اصلاً شک نکنید
سرویس هاشون واقعا عالی و با کیفیت بی نظیر
با سلام و احترام
ممنونم از شما پارسا عزیز ، نظر لطف شماست دوست من .
انشالله که همیشه به همین صورت راضی باشین ، در خدمت هستیم .
موفق و پیروز باشید دوست من :53:
:x اخلاق - رفتار - پشت کار - پشتیبانی - سرویس های ارزان و با کیفیت . واقعا بی نظیر :x
با سلام...
قبل از تشکر از این شرکت میخواستم بگم حدود 5 تا شرکت وب رو انتقال دادیم و هر کدوم مشکلاتی داشتن و نتونستن بیشتر از 2 ماه میزبان ما باشند...ولی این شرکت به بنده نشون داد واقعا در کار خودشون مسلط و خبره هستند
و نکته مهمتر اخلاق و وقت گذاشتن برای مشکلات کاربراشون باعث میشه بین بهترین شرکت های ارائه دهنده خدمات باشند...
جا داره از تمام عوامل این شرکت تشکر کنم که با میزبانی خوبشون سعی در بهتر کردن وب سایت های کشور عزیزمون دارند...
ممنون از شما و همکارانتون.
سلام هاست ایران دارید
- - - Updated - - -
سلام هاست ایران دارید