پاسخ : ارائه رایگان سیستم پشتیبانی وهاب آنلاین ؟
خریداری شد فقط من یه سوال داشتم اگه امکانش هست آیدی یاهو منا ادد کنید یا آیدی یاهوتون را برام خصوصی کنید
میخواستم تو تاپیک فروش پست بدم گفتم شاید تاپیک خراب بشه
اگه برنامه ای هم براش نوشته بشه که طریق اندروید یا ios بتونیم پشتیبانی بدیم عالی میشه
میتونه جای لابو زیلا و سایر برنامه های پشتیبانی رو بگیره
اگر براش لایسنس هم بزاری بهتره چون ممکنه مثل خیلی از قالب ها و اسکریپت ها بعد چند وقت توسط یکی پخش بشه
و چون بدون لایسنس هست به راحتی استفاده میشه ، البته لایسنس هم بزاری ممکنه نال کنن ولی امکانش کمتر هست
سلام
من خودم شخصا به کار برنامه نویس های ایرانی اهمیت زیاد می دهم و حتما کپی رایتش حذف نمی کنم.
اما افرادی پیدا می شن که کپی رایت پاک می کنند یا حتی اگر رایگان بگذارید با کپی رایت خودشون اقدام به فروش می کنند.
البته ممکنه زیاد هم نباشن اما وقتی کسی وقت گذاشته و یک چیزی نوشته یا ویرایش کرده به چند مورد محدود می خوره به ذوقش بر می خوره .بعدشم دفعه بعد کار رایگان نمی کنه.اگه دوست داشتید رایگان بگذارید کار خیلی خوبی هست.
در هر صورت موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MoozikPlus
خریداری شد فقط من یه سوال داشتم اگه امکانش هست آیدی یاهو منا ادد کنید یا آیدی یاهوتون را برام خصوصی کنید
برای دریافت یاهو آیدی پ.خ بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
میخواستم تو تاپیک فروش پست بدم گفتم شاید تاپیک خراب بشه
اگه برنامه ای هم براش نوشته بشه که طریق اندروید یا ios بتونیم پشتیبانی بدیم عالی میشه
میتونه جای لابو زیلا و سایر برنامه های پشتیبانی رو بگیره
اگر براش لایسنس هم بزاری بهتره چون ممکنه مثل خیلی از قالب ها و اسکریپت ها بعد چند وقت توسط یکی پخش بشه
و چون بدون لایسنس هست به راحتی استفاده میشه ، البته لایسنس هم بزاری ممکنه نال کنن ولی امکانش کمتر هست
سلام داداش
ممنون از نظر لطفت
اگه گسترش پیدا کنه جای پیشرفت زیادی داره
من ترجیح دادم بدون لایسنس باشه و اگه هم پخش باز باعث خوشحالیم میشه و عده ای میان و روش کار میکنند
تا جایی که سعی دارم میخوام گسترشش بدم و آپدیت ها هم به دوستانی که خریداری کردند رایگان ارائه میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
من خودم شخصا به کار برنامه نویس های ایرانی اهمیت زیاد می دهم و حتما کپی رایتش حذف نمی کنم.
اما افرادی پیدا می شن که کپی رایت پاک می کنند یا حتی اگر رایگان بگذارید با کپی رایت خودشون اقدام به فروش می کنند.
البته ممکنه زیاد هم نباشن اما وقتی کسی وقت گذاشته و یک چیزی نوشته یا ویرایش کرده به چند مورد محدود می خوره به ذوقش بر می خوره .بعدشم دفعه بعد کار رایگان نمی کنه.اگه دوست داشتید رایگان بگذارید کار خیلی خوبی هست.
در هر صورت موفق باشید
سلام داداش ممنون از نظر لطفت
اما ترجیح دادم با هزینه اندک خدمت دوستان ارائه بشه
مسلما آپدیت و پشتیبانی ، هزینه داره . توصیه میکنم حداقل یک لایسنس دائمی براش بذار .
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
تبریک میگم وهاب جان.
میرم برای خرید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alaviyoon
مسلما آپدیت و پشتیبانی ، هزینه داره . توصیه میکنم حداقل یک لایسنس دائمی براش بذار .
یا حق
سلام داداش
ممنون از نظر لطفت اما اینطور بهتر هست شاید دوستان نیز بخواند توسعه بدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
تبریک میگم وهاب جان.
میرم برای خرید ...
سلام داداش
ممنون از نظر لطفتون.قابل نداره داداش
دوستانی که خرید کردند نرم افزار تحت ویندوزش هم موجود هست که میتونید از تو پنلتون به صورت رایگان دانلود کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
دوستانی که خرید کردند نرم افزار تحت ویندوزش هم موجود هست که میتونید از تو پنلتون به صورت رایگان دانلود کنید
به به سلام وهاب :دی
اگر ممکن هست 1 اسکرین از پروگرام ارسال کن /
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
به به سلام وهاب :دی
اگر ممکن هست 1 اسکرین از پروگرام ارسال کن /
:53:
سلام داداشی
راستش برنامش چیزی نیست سایت رو تو exe لود میکنه :دی
البته یکم فرق داره ها :دی
http://attach1.vahabonline.ir/files/1392532482.jpg