پاسخ : سوالات در مورد زرين پال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام
1- در مورد بند 28 قوانین اجرایی :
کاربر زرين پال که به عنوان فروشنده فعاليت ميکند، موظف است نسبت به ارسال کالا و يا ارائه خدمات فروخته شده از طريق اينترنت رسيد اخذ نمايد و پايگاه داده جداگانه ای جهت نگهداری تاييديه مشتری، در خصوص کالا يا خدمات تحويل داده شده داشته باشد. بديهی است که هرگونه مسئوليت، در زمينه کيفيت يا کميت کالای ارائه شده و نيز ارسال آن بر عهده فروشنده میباشد و در صورت اعلام مشتری مبني بر عدم دريافت کالا، فروشنده موظف به ارائه رسيد دريافت شده از سوی مشتری ميباشد.
فرض بر اینکه بنده از طریق اینترنت یک کالایی را به ادرس خریدار ارسال کردم. ایا فیش تحویل به پست به ادرس
ثبت شده توسط کاربر به عنوان رسید تلقی خواهد شد؟ در صورتی که جواب منفی هست چه مدرکی به عنوان رسید مورد قبول هست.
اگر اختلاف مالی بوجود بياد برای هر دو طرف محيط گفتگويي تحت نظارت زرين پال باز ميشه! کابران در محيط گفتگوی مورد نظر مدارک خودشون رو ارائه ميدن و سعی ميشه که اختلاف داخل اين محيط گفتگو برطرف بشه. در غير اينصورت زرين پال پول رو به حساب کسی که در اين گفتگو حق دار شناخته ميشه باز ميگردونه!
ممکنه از طريق پست ارسال بشه! پس بنابراين ارائه مدرکی دال بر تحويل به اداره پست و پيگيری کالا از طريق کد رهگيری پستی انجام ميشه.
اما در هر حال اين مورد در سوابق طرفين ثبت خواهد شد.
طبيعی هستش اگر مثلا از يک فروشنده شکايت زيادی وجود داشته باشه يعنی کار فروشنده ايراد داره بنابراين از سوی زرين پال به فروشنده اخطار داده ميشه و در صورت مشاهده موارد متعدد تخلف و يا عدم اطلاع رسانی صحيح فروشنده، شناسه کاربری ايشون توقيف خواهد شد.
نقل قول:
2- وبسایت هر سازمان بزرگی و معظمی قابل هک شدن هست , در صورت هک شدن وبسایت و سیستم زرین پال پول موجودی در زرین پال توسط شرکت چگونه تضمین میشود ؟
بله، دقيقا هر سايتی قابل هک شدن هستش!
سعی و هدف ما اين هستش که در ابتدا هک نشيم!
دوم اينکه بر داشتن کپی اطلاعات (بک آپ) در جاهای مختلف و به روش های مختلف تاکيد داريم.
فکر ميکنم مهمترين مسئله تو ارائه چنين سرويسی، مسئله امنيت هستش و اين مسئله هم جزء اسرار کار هر سازمانی هستش! در هر حال همونطور که گفتم داشتن بک آپ به روش های مختلف در محل های مختلف برای زرين پال و برای کاربران هم همونطور که الان در تراکنش های الکترونيکی بانکها وجود داره داشتن داشتن کد های پيگيری و تاريخ و زمان تراکنش ها از مهمترين مسائل هستش!
سعی ما بر اين هستش که متناسب با توسعه سايت و کاربرانمون، بر مسئله امنيت و همچنين ارائه رسيد های معتبر به آدرس های پستی کاربران اهميت بيشتری قائل بشيم ولی اينها همه مستلزم زمان و مشخص شدن خط مشی سايت هستش!
نقل قول:
3- به هنگام افزایش اعتبار در زرین پال متوجه شدم حساب های واریزی به نام شخص است آیا این نوعی کم اعتباری نیست و آیا بهتر نیست حسابها به نام شرکت باشد؟
بله دقيقا حق با شما هستش!
اساسنامه جديدی برای شرکت در حال تنظیم شدن هستش که انشالا با نهايي شدن اين موضوع حساب های جديدی مختص زرين پال افتتاح خواهند شد و تراکنش های ورودی و خروجی از اين حساب ها انجام خواهد شد.
ضمنا با با نهايي شدن اين مورد قرار داد شرکت با ساير بانکهای دارای دروازه پرداخت الکترونيک هم امضا خواهد شد و تعداد دروازه های ورودی از 2 بانک به 6 بانک افزايش پيدا خواهد کرد.
نقل قول:
بانک ها که از لحاظ اعتبار در سطح بسیار بالاتری از سیستم زرین پال هستند مبالغ بسیار بالا را بدون هیچ پرسش در مورد , مورد معامله و بدون هیچ مشکلی انجام میدهند این در حالیست که زرین پال یک سیستم بین-المللی نیست و پولشویی ها در این سیستم فقط به نوع درونی منحصر میشود. این بند را چگونه توجیه مینمایید.
ببينيد تو ايران هم مثل ساير کشور ها پول شويی جرم شناخته ميشه! جرمی که شايد تا الان به اون توجهی نميشده و نميشه اما قطعا رويه تغيير خواهد کرد. همين الان امکان واريز پول بيشتر از 15 مليون به حساب شخص ديگه نيست و شما بايد پول رو اول به حساب خودتون واريز کنيد و بعد اون رو به حساب شخص ديگه واريز کنيد. يا اينکه اون رو از طريق چک بانکی منتقل کنيد و هر کاری ميکنيد (برای رقم های بيشتر از 15 مليون تومان) بايد مبدا و مقصد حساب مشخص باشه!
یا برای مثال زمانی شما ميتونستيد پشت چک رو امضا کنيد و پول به حساب کسی که چک الان دستش هست واريز بشه اما الان ديگه اينطور نيست و بايد چک اول در حساب شما نقد بشه و بعد به حساب شخص ديگه بره!
اينها قوانینی هستش که الان برای مبارزه با پول شوئی داخل بانک ها هم در حال اجرا هستش!
طبيعی هستش ما هم به اندازه خودمون بايد روی تراکنش ها نظارت داشته باشيم تا جزئيات مربوط به تراکنش ها نگهداری بشن!
شايد برای بانکها رقم های مورد برسی رقم های بالا 15 مليون باشه اما برای ما که در حجم کوچيکتر داريم کار ميکنيم رقم هایی که مورد بررسی قرار ميگيرن به نسبت کار خودمون هستش و ما هم در صورت لزوم جزئيات مربوط به تراکنش ها رو از طرفين بررسی خواهيم کرد. و اجازه انجام برخی تراکنش ها رو نخواهيم داد.
ممنون ازينکه وقت گذاشتيد و به نکات خوبی اشاره کرديد.
بازم اگر سوالی داشتيد که 100% خواهيد داشت، من در خدمتتون هستم.
از جواب های منطقی شما متشکرم.
1- ایا در اینده امکان واریز ارز یورو و دلار به حسابهای ویزا و مستر وجود خواهد داشت؟
2- ایا مایل هستید از طریق این سیستم ارز تا سقف 500 یورو/دلار انتقال داده بشه؟
3- آیا ماژول های سیستم فروشگاهی توسط خود زرین پال گسترش داده میشه؟
4- زمان لازم برای ارائه یک ماژول برای یک سیستم فروشگاهی از زمان معرفی تا تست نهایی چقدر هست؟
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
از جواب های منطقی شما متشکرم.
1- ایا در اینده امکان واریز ارز یورو و دلار به حسابهای ویزا و مستر وجود خواهد داشت؟
2- ایا مایل هستید از طریق این سیستم ارز تا سقف 500 یورو/دلار انتقال داده بشه؟
فعلا اصلا برنامه ای برای کار کردن روی وجوه مالی مختلف نداريم.
نکته ای که هستش اين هستش که کاربران ما هم نبايد در زمينه خريد و فروش ارز از طريق اين سيستم اقدام کنند. (برای مثال پول در زرين پال بگيرن و دلار در پی پال بدند)
نقل قول:
3- آیا ماژول های سیستم فروشگاهی توسط خود زرین پال گسترش داده میشه؟
4- زمان لازم برای ارائه یک ماژول برای یک سیستم فروشگاهی از زمان معرفی تا تست نهایی چقدر هست؟
متشکرم
توسعه هم توسط ما انجام ميشه و هم از برنامه نويسانی که تمايل دارند درباره اين موضوع فعاليت کنن حمايت ميشه!
بستگی به نرم افزار داره و با توجه به اون نرم افزار حدودا يک هفته يا يک هفته و نيم طول ميکشه تا آماده بشه!
با تشکر
علی امیری
1-بنده وبسایتی جهت خدمات ویزا و مستر و پی پال و... دارم. پس در این صورت نمیتونم از این سیستم استفاده کنم؟
2- در صورت توقیف اکانت ضمانت برگشت وجه موجودی چیست؟
سلام دوباره
ضمن تشکر از خدمات خوب شما ، همه چیز عالی هست فقط یه مورد یکم بنظرم خوب نمیاد و اون تسویه حساب هست
توی قوانین سایت نوشتید که موجودی زرین پال ، پس از گذشت 3 تا 4 روز از زمان پرداخت قابل برداشت هست (یعنی میتونیم درخواست بدیم و شما وجه رو انتقال بدید به حساب ما)
اما این زمان بیشتر طول میکشه و بنظرم بهتر هست ، یکم منظم تر و در زمان کوتاهتری انجام بشه (برای مثال من در روزهای 13 و 15 اردیبهشت ، خرید آنلاین داشتم و پس از درخواست اونها در روز 19 اردیبهشت به حسابم واریز شد)
بنظر من کاهش این زمان به 48 ساعت (دو روز) خیلی مفید واقع خواهد شد
یه پیشنهاد هم داشتم
برای پرداخت اگر دو نوع درخواست « اتوماتیک و دستی » وجود داشته باشه خیلی خوب میشه
به این صورت که اگر درخواست اتوماتیک رو انتخاب کنیم ، پس از پرداخت مشتری ، بصورت خودکار درخواست واریز ایجاد بشه و نیازی به ایجاد درخواست توسط ما نباشه
روش دستی هم که به همین صورت که هست ، بماند
با تشکر :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
1-بنده وبسایتی جهت خدمات ویزا و مستر و پی پال و... دارم. پس در این صورت نمیتونم از این سیستم استفاده کنم؟
2- در صورت توقیف اکانت ضمانت برگشت وجه موجودی چیست؟
فکر نميکنم تو اين شرايط امکان سرويس دادن باشه!
اما در صورتی که تمايل داشته باشيد ميتونيم با هم صحبت داشته باشيم!
توقيف اکانت که با تذکر همراه هستش و البته در صورت مشاهده اينگونه تراکنش ها سعی ميکنيم پول رو به حساب مبدا برگشت بزنيم تا کلا انجام تراکنش از طريق زرين پال لغو بشه!
ببينيد کار خريد و فروش دلار علاوه بر اينکه مشکلات قانونی داره تا الان هم سوء استفاده های زيادی صورت گرفته که نمونش بارها برای دوستان مختلف در زمينه استفاده از کارت های سرقتی و اينطور مسائل بوده! و چون دلار در پی پال پرداخت ميشه، ديگه امکان پيگيری برای فروشنده و باز پس گرفتن دلار وجود نداشت و اين وسط فروشنده بود که ضرر ميکرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezafh2
سلام دوباره
ضمن تشکر از خدمات خوب شما ، همه چیز عالی هست فقط یه مورد یکم بنظرم خوب نمیاد و اون تسویه حساب هست
توی قوانین سایت نوشتید که موجودی زرین پال ، پس از گذشت 3 تا 4 روز از زمان پرداخت قابل برداشت هست (یعنی میتونیم درخواست بدیم و شما وجه رو انتقال بدید به حساب ما)
اما این زمان بیشتر طول میکشه و بنظرم بهتر هست ، یکم منظم تر و در زمان کوتاهتری انجام بشه (برای مثال من در روزهای 13 و 15 اردیبهشت ، خرید آنلاین داشتم و پس از درخواست اونها در روز 19 اردیبهشت به حسابم واریز شد)
بنظر من کاهش این زمان به 48 ساعت (دو روز) خیلی مفید واقع خواهد شد
توی قوانين ذکر شده که اين زمان 3 تا 4 روز کاری هستش! فکر ميکنم تاخييری که انجام شده بود هم به همين دليل هستش!
در مورد کاهش اين زمان هم محدوديت هایی وجود داره! مثلا ما توی شبکه شتاب امکان برگشت زدن تراکنش تا پايان همون روز وجود داره! خوب ممکنه اين تراکنش بعد از ورود در زرين پال تو چند تا حساب گردش داشته باشه. و ضمنا اينکه تو سيستم زرين پال امکان پيگيری وجه برای مشتری هم وجود داره و همه اين مسائل باعث ميشه ما اين زمان رو در نظر بگيريم تا صحت تراکنش ها 100 درصد برسی بشه و خدای نکرده موردی برای مشتری و فروشنده بوجود نياد. ولی خوب بهتر هستش که اين زمان به 2 تا 3 روز کاری کاهش پيدا کنه و انشالا من اين موضوع رو مطرح ميکنم که قولمون 3 تا 4 روز باشه اما عملکردمون 2 تا 3 روز کاری.
نقل قول:
یه پیشنهاد هم داشتم
برای پرداخت اگر دو نوع درخواست « اتوماتیک و دستی » وجود داشته باشه خیلی خوب میشه
به این صورت که اگر درخواست اتوماتیک رو انتخاب کنیم ، پس از پرداخت مشتری ، بصورت خودکار درخواست واریز ایجاد بشه و نیازی به ایجاد درخواست توسط ما نباشه
روش دستی هم که به همین صورت که هست ، بماند
با تشکر :)
در مورد درخواست اتوماتيک هم، بايد عرض کنم که سياست کلی زرين پال استفاده داخلی از پول هستش و ما سياست های ما کاربران رو تشويق به نگهداری و استفاده پول داخل سيستم ميکنه. اما با توجه به طبيعی بودن اين مسئله که هر کسی دوست داره پولش رو از سيستم خارج کنه اين امکان بوجود اومده که کاربر بتونه پول رو از سيستم خارج کنه!
اگر سيستم اتوماتيک بوجود بياد ديگه رويه بر خروج هستش و با سياست کلی زرين پال دچار تناقض ميشه!
فکر ميکنم به جای توسعه اين موضوع اگر روی توسعه گزارش ها از طريق ايميل و sms اقدام کنيم بهتر هستش چون اينطوری هم فروشنده سريع مطلع ميشه که پولی به حسابش اومده و هم ميتونه با توجه به مطلع شدن، سريع به سايت بياد و درخواست خروج رو (در صورت نياز به خارج کردن پول از سيستم) بزنه!
در هر حال بازم از همراهی شما عزيزان و ازينکه نظرات خودتون رو ميگيد بسيار ممنونيم.
با تشکر
علی امیری
خبر جديد اينکه دروازه پرداخت بانک ملت هم به وبسايت زرين پال اضافه شد و از اين به بعد کاربران زرين پال ميتونن از طريق دروازه پرداخت بانک ملت هم پرداخت آنلاين داشته باشن.
تبریک آقای امیری
اما یک گله دارم , چرا روی این زرین پال که میتونه بسیاری از مشکلات و اعصاب خورد کنی های بانکی رو از بین ببره تبلیغ نمیکنید.
من به شخصه هر جا صحبت از چنین دروازه های پرداختی بشه زرین پال رو هم میگم اما تبلیغ شما میتونه اعتماد رو جلب کنه. :)
ممنون
متاسفانه فعلا تصميم هيئت مديره بر اين هستش که اجازه بديم کار با روال عادی خودش پيش بره.
دليلش هم اين هستش که ميخوان مشکلات و نواقص کار مشخص بشه و تا حد امکان از خطا ها جلوگيری بشه!
با تشکر
علی امیری
درگاه بانک صادرات هم روی زرين پال، عملياتی شد.