خواهش ميكنم همكار گرامي.
خدا رو شكر همه چيز به خوبي گذشت . به اميد موفقيت روز افزون همه مديران:chinese:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من ، شما یک ادمی بی مسئولیت هستید که هیچ قانونی را رعایت نمی کنید !
کلیه بحث ها به کنار ! من یک سوال دارم ! من دلم می خواهد این قالب بگذارم اصلا فرض می کنیم همین امروز هم گذاشتم ! به شما چه که به بنده پی ام می دهید می گویید این را من اول گذاشتم شما بر دار هر کاری هم دلت می خواد بکن ؟
اولا من هر روز به این انجمن سر میزنم و اصلا هم آقای ده بزرگی به من نگفت که بیا من رو تایید کن
دوما من این قالب رو خیلی وقت پیش روی نوین سرور دیده بودم و این آقا که 1 ماه هست هاستیگ راه انداخته تازه روی سایت خودش گذاشته و منم لازم دونستم آقا رضا رو تایید کنم و به ایشون هم اطلاع دادم تا خبر دار بشن
میگن هرکس دنیا رو از چشم خودش میبینه شما هم فکر میکنم از این دسته هستید :hammer:
سر یک سری مسائل حاشیه ای، اینقدر سر و صدا برای چی.
بی طرفانه میگم :
هر موقع کسی خودش قالب طراحی کرد و حق کپی رایت براش گذاشت، بعد میتونه ادعا کنه که ...
و الا...
پاینده باشید.
سلام
من واقعا فکر نمی کنم یک قالب این قدر ارزش داشته باشد
قبلا گفتم
باز هم می گم
هر یک از دوستان با ایشون برخورد داشته باشند متوجه اخلاق ایشون میشن
بهتره همین جا بحث و تموم کنیم
این تاپیک کاملا مسخره و بچه گانه شروع شده
www.takweb.ir
آیکون ها رو ما آذر ماه طراحی کریدم
حالا خیلی ها به من pm میدن که از فلان سایت کپی کردی و ...
بعضی هاش:
faroos.com
parsa-host.com
البته آیکون ها رو ببینید حتما فراون جاهای دیگه دیدید
ولی یجا این مسئله رو مطرح کردم و همه گفتن تو ایران هستی و اینجور ***ی ها عادی هست
فکر کنم بهتریم جواب برایم بود
حالا شما که از جایی گرفتید ...
بس کنید و از مدیریت بخوایم این پست و حذف کنه چون یه فرد آماتور به دلیل مسخره ای کسی رو داره زیر سوال می بره
سلام به همگيريال
راستش كاري ندارم كه كي راست ميگه و كي دروغ ولي يه سوال برام پيش اومد!
من چند روز پيش براي سايتم ، سفارش يك سيستم مديريت هاست دادم ، ديروز هم تحويل گرفتم. كاري به قيمت و اينا نداريم ولي وقتي كه سيستم رو در لوكال نصب كردم ديدم كه قالبش متعلق به يكي از سايت هاي هاستينگ ايراني هستش. با طراحي كه اين سيستم رو برام درست كرده تماس گرفتم و موضوع رو گفتم و ايشون در جواب به من گفتند چون شما گفتيد قالب با اختيار خودت منم اين قالب رو براتون انتخاب كردم !!!
سرتون رو درد نيارم ، بعد از كلي بگو ، مگو كردن به ايشون گفتم كه قالب رو عوض كن چون حوصله اينجور دعواها رو ندارم (لينك اين تاپيك هم بهش دادم) ، با كمال خونسردي گفتند كه چون قالب در دل برنامه گنجانده شده است ، بايد در تمام كدهاي برنامه تغيير بدم ، پس x تومان بايد بپردازي!!!!
به نظر شما تكليف من چيست؟ بايد براي قالبي كه معلوم نيست خود اون شركت از كجا كپي كرده ، باز هم پول بپردازم؟ تازه از كجا معلوم كه قالب جديد شبيه به يه سايت ديگه نباشه! ماشاالله انقدر سايت هاي هاستينگ زياده كه حتي اگه يه طرح رو از اول خودت شروع كني و تمام تصاوير هم خودت طراحي كني ، آخر يه مدعي پيدا ميشه.
ممنون از توجه شما