پاسخ : الماس وب هاست کارمند استخدام میکند!
عزیز شما اومدی اینجا خودت رو مسقره کنی؟ ما رو چی فرض کردی ها یا این کاربران رو فکر کردی بیاد طرف برات کار کنه اون موقه در ازاش بهش یک هاست بدی این انجمن واقعا مسقره شده.
حالا شما نیاز نداری اما یه کسی که نیاز داره حتما با ایشون همکاری می کنه
بعد دوست عزیز مسقره نه مسخره:-p
جمع کنید مسخره بازی رو. جایی که مدیر نداشته باشه از این بهتر نمیشه. 5 صفحه دوستان پست هایی را به صورت مزاح ارسال کردند هنوز تاپیک در جای خود قرار دارد. آخه شما از پست کوه اومدی؟ کار در قبال کالا و خدمات برای دوره ی پیش از اسلام بود ! مردم کار می کردند و در قبال آن گندم ، جو ، و یا خدماتی مانند آسیاب گندم های خود و ... دریفات می کردند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
جمع کنید مسخره بازی رو. جایی که مدیر نداشته باشه از این بهتر نمیشه. 5 صفحه دوستان پست هایی را به صورت مزاح ارسال کردند هنوز تاپیک در جای خود قرار دارد. آخه شما از پست کوه اومدی؟ کار در قبال کالا و خدمات برای دوره ی پیش از اسلام بود ! مردم کار می کردند و در قبال آن گندم ، جو ، و یا خدماتی مانند آسیاب گندم های خود و ... دریفات می کردند !
:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
رامین داداش خون سردی تو حفظ کن اینقدر تند نوشتی دوتا غلط داشتی بالا رو نگاه کن!
مدیران راست میگه این بنده خدا اخه این چه تاپیکیه پاکش کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Sadeghi
رامین داداش خون سردی تو حفظ کن اینقدر تند نوشتی دوتا غلط داشتی بالا رو نگاه کن!
مدیران راست میگه این بنده خدا اخه این چه تاپیکیه پاکش کنید
دوستان اگر موافق هستن اعلام نماید تا سایت ایشان را اسپم و پنالت کنیم در گوگل
البته یکی این خرج مخارج بده تا کارا انجام بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moradbarghi
گلم واقعا خیلی باحـالی :)) . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moradbarghi
عزیزم برای پول در اوردن یه تاپیک جدا باز کنید فکر نمی کنم این کارتون ربطی به این تاپیک داشته باشه
خب این خوبه ماهی 500 هزار تومن بدم؟
هرکی میخواد پ.خ کنه اگه با کارش آشنا شدم خوب بود ادم سالمی بود ماهی 500 هزار تومن میدم
من میترسم کلاهبردار باشن هرچی کسب در آمد میشه به جیب بزنن پشتیبان هایی هستن که این کارو میکنند!
سلام
خواستی ما در خدمتیم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almas.asghari
خب این خوبه ماهی 500 هزار تومن بدم؟
هرکی میخواد پ.خ کنه اگه با کارش آشنا شدم خوب بود ادم سالمی بود ماهی 500 هزار تومن میدم
من میترسم کلاهبردار باشن هرچی کسب در آمد میشه به جیب بزنن پشتیبان هایی هستن که این کارو میکنند!