1 فایل پیوست
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی آمریکا/رم 1 گیگ فقط 14,000 تومان/پورت 1 گیگ اختصاصی/30 روز گارانتی بازگشت وجه
با سلام خدمت دوستان گرامی
من برای کانفیگ سرور اختصاصی خودم (برای وب سایت شخصیم) که از او وی اچ گرفتم از دوستمون خواهش کردم که یک وی پی اس بهم بدن، ازشون تشکر میکنم و یک عکس در زیر قرار میدم که خودش گویای خیلی یا همه چیز برای دوستان اهل فن هست( فقط توضیحی که نیاز داره، پورت سرور من هنوز ارتقا پیدا نکرده و کماکان 100 mbps هست، تقریبا یک دهم سرور ایشون)
باتشکر، سیاوش
بدرود
پاسخ : فروش ویژه ی سرور مجازی آمریکا/رم 1 گیگ فقط 14,000 تومان/پورت 1 گیگ اختصاصی/30 روز گارانتی بازگشت وجه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WUBIAN
با سلام خدمت دوستان گرامی
من برای کانفیگ سرور اختصاصی خودم (برای وب سایت شخصیم) که از او وی اچ گرفتم از دوستمون خواهش کردم که یک وی پی اس بهم بدن، ازشون تشکر میکنم و یک عکس در زیر قرار میدم که خودش گویای خیلی یا همه چیز برای دوستان اهل فن هست( فقط توضیحی که نیاز داره، پورت سرور من هنوز ارتقا پیدا نکرده و کماکان 100 mbps هست، تقریبا یک دهم سرور ایشون)
باتشکر، سیاوش
بدرود
خواهش میکنم جناب سیاوش
هوای همکار رو داشت یکی از اصول حرفه ای بودنه
شما نیز فرد بسیار قابل احترامی هستید
======
ساعت 2:40 دقیقه صبح
3 عدد سرور تحویل داده شد
کلا امروز جمعه :
10 عدد سرور تحویل مشتری داده شد
18 تیکت پاسخ داده شد.
2 عدد سیستم عامل به درخواست مشتری ریلود شد
با اجازه برم بخوام دیگه
شب خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
- نصب و کانفیگ انواع نرم افزار های شما به رایگان صورت میگیرید حتی و حتی و حتی ;)
ارادتمند گنجه
- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
:-"
یک عدد سفارش دادم بر گشت وجه در صورت نارضایتی اوکیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SAJJADSAA
- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
:-"
یک عدد سفارش دادم بر گشت وجه در صورت نارضایتی اوکیه ؟
بله دوست عزیز اوکیه
این چیزی هم که نقل قول کردید بد برداشت کردید
خیلی از نرم افزار ها هستند که کانفیگشون پولیه ....
به حر حال من منظورم اون نبود
فقط تحویل فردا صبحه
شوخی کردم ♥
اوکی در صبریم واسه یکی از اددلیست سفارش دادم رو سفیدیم انشالله
با سلام ایشون کارشون حرف نداره
بنده ازشون سرور داشتم
تایید میشن :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir.killer
با سلام ایشون کارشون حرف نداره
بنده ازشون سرور داشتم
تایید میشن :دی
تشکر از شما
فروش همچنان ادامه دارد
مشتریان عزیز
سایت به دلیل آپگرید به ورژن بالاتر نزدیک به 1 ساعت از آلان ساعت 1:30 دقیق ظهر بسته می باشد