پاسخ : کی دوست داره چی عیدی بده ؟ (کسانی که دوست دارند عیدی بدند و بگیرن بیان لطفا)
بنده خیلی با این پست حال کردم. هر چی نیاز داشتم گرفتم.
اما بنده تنها چیزی که میتونم هدیه بدم یه چیز هست که در این انجمن خلافه چیز شکن اگر کسی خواست با ای دی در امضا در تماس باشه
پاسخ : کی دوست داره چی عیدی بده ؟ (کسانی که دوست دارند عیدی بدند و بگیرن بیان لطفا)
سبد خرید - وب سیب گستر
اینم عیدی من
کد تخفیف 100 : yalda
این همه عیدی گرفتیم
اینم عیدی من
http://www.webhostingtalk.ir/f15/100444/#post953528
30 درصد تخفیف رم 1 گیگ فقط 14 تومن!
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
بنده خیلی با این پست حال کردم. هر چی نیاز داشتم گرفتم.
اما بنده تنها چیزی که میتونم هدیه بدم یه چیز هست که در این انجمن خلافه چیز شکن اگر کسی خواست با ای دی در امضا در تماس باشه
سلام داداش
خوشالم که هرچی میخواستی گرفتی
میشه یکی از این قند شکن هاتو به منم بدی ؟ بد جور نیاز دارم :x
اگه میشه پ.خ کنید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
سلام داداش
خوشالم که هرچی میخواستی گرفتی
میشه یکی از این قند شکن هاتو به منم بدی ؟ بد جور نیاز دارم :x
اگه میشه پ.خ کنید ممنون میشم
.. خ شد. امیدوارم راضی باشی. تشکر یادت نره خ ش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
.. خ شد. امیدوارم راضی باشی. تشکر یادت نره خ ش
آبنبات شکن داری به ما هم بدی .
آقا کسی هاست لینوکس میتونه به ما بده . به مقدار خیلی کم
50 مگ هم کافیه ، استفاده ی خاصی نمیشه
اگه ایران باشه ممنون میشم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alaviyoon
آبنبات شکن داری به ما هم بدی .آقا کسی هاست لینوکس میتونه به ما بده . به مقدار خیلی کم50 مگ هم کافیه ، استفاده ی خاصی نمیشه اگه ایران باشه ممنون میشم .
ارسال شد تشکر فراموش نشود
ما هم هستیم :دی
هاست یگ گیگابایتی رایگان به مناسبت یلدا
http://www.webhostingtalk.ir/f118/100412/