پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
منافع سازمانی ؟!
یک نگاه به امضات بنداز...
خیلی دور نیست;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
حالا نگفتی چکار هستی در این تاپیک.. دوما همه را مثل خودت نگاه نکن... اون خاموشی که نوشتی ... برای خودت کاربرد داشته و در حال حاظر هم هست .. کافر همه را به کیش خود پندارد ... هنوز بچه هستی با من کل کل کنی ... یادت هست ازت خرید نکردم اخرش دست به ناسزا کردن کردی .. =))=)):67:
بازم میگم حد وحدودت رو بدون که خدایی نکرده به غلط کردم نیفتی ! اولا من خواستم در حدی که بتونم از جاهلیت درت بیارم راهنماییت کنم ولی ابله تر از این حرفایی و تو امثال تو رو آدم فرض نکردم که بخوام وی پی اس بدم دستش الانم برو بزار باد بیاد ....;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin fear
یک نگاه به امضات بنداز...
خیلی دور نیست;)
عجب ! هر روز با اصطلاحات جدید سرو کار داریم خوب شد یاددآوری فرمودید واقعا سپاسگزارم !;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
بازم میگم حد وحدودت رو بدون که خدایی نکرده به غلط کردم نیفتی ! اولا من خواستم در حدی که بتونم از جاهلیت درت بیارم راهنماییت کنم ولی ابله تر از این حرفایی و تو امثال تو رو آدم فرض نکردم که بخوام وی پی اس بدم دستش الانم برو بزار باد بیاد ....;)
زیاد به این چیزی که به من گفتی افتادی ... از هیمن حالا ناسزا گفتن شروع شد .. ببین بچه هستی// جلوی اینه بشین و خودت نگاه کن ببین چه نظری درباره خودت داری.. اون نظری که درباره من داری باید ضرب چند کنی یا به توان چند برسانی که خودت ببینی ///
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madvps
عجب ! هر روز با اصطلاحات جدید سرو کار داریم خوب شد یاددآوری فرمودید واقعا سپاسگزارم !;)
شرمنده عزیز...
لیسانس مدیریت و استفاده از واژه علمی و صحیح...
امیدوارم مفید بوده باشه...;)
کسی از دوستان سرورشو گرفته؟
آقا کسی تمدید می کنه؟
چی شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
الان دقیقا چی شده؟
هیچی ایشون نمایش مشخصات: pishva_ghazi - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران مثل اینکه از جنگل دربستی گرفته مستقیم به انجمن و خواستم بگم واقعا چه دل خجسته یی دارند دوستانی که با این مدل آدما سرو کار دارند خدا بهشون صبر بده انشالا غم آخرتون باشه !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
الان دقیقا چی شده؟
هیچی یه اختلاف کوچیک بود که به سلامتی ختم به خیر شد !
عزیزان با یکدیگر دست بدید;)
این بنده خدا یه جورایی الان مال باختست
یکم عصبیه
شما به دل نگیر