پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
پرداخت کردم.ممنون میشم اقدام کنید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
من میخوام ماه آینده رو تمدید بکنم اما مثل اینکه سایت مشکلی داره و بالا نمیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FARID88
من میخوام ماه آینده رو تمدید بکنم اما مثل اینکه سایت مشکلی داره و بالا نمیاد.
با سلام
از این آدرس اقدام بفرمایید :
صفحه اصلی پورتال - سرور پردازان
نقل قول:
پلان شگفت انگیز 2 :
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1100MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 2048 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 19.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
ویندوز میخوام هنوز موجوده؟ برای سفارش باید از کدوم سایت اقدام کنم؟ تمدید برای ماه بعد هم با همین تعرفه خواهد بود؟ برای کار شخصی میخوام زیاد و نمیخوام زیاد خرج کنم;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezams
ویندوز میخوام هنوز موجوده؟ برای سفارش باید از کدوم سایت اقدام کنم؟ تمدید برای ماه بعد هم با همین تعرفه خواهد بود؟ برای کار شخصی میخوام زیاد و نمیخوام زیاد خرج کنم;)
با سلام
بله موجود هست .
قیمت هم اگر ارز افزایش پیدا نکنه بله ثابت هست .
میتونید از داخل سایت سفارشتون رو ثبت کنید :
صفحه اصلی پورتال - سرور پردازان
ببخشید تا این سرور ها دائمی هستند؟ یا بعد از چند ماه یا قیمت ها 3 4برابر میشوند یا کلا دیگه ارائه نمیدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Team
ببخشید تا این سرور ها دائمی هستند؟ یا بعد از چند ماه یا قیمت ها 3 4برابر میشوند یا کلا دیگه ارائه نمیدید؟
با سلام
در پست قبلی اگر دقت کرده باشید توضیح داده شده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
بله فعلا فقط از انگلستان
بله منابع اختصاصی هستند و سرعت دانلود معمولا بین 20-30 .
مگه 10گیگ نیست پورتش؟ پس چرا میگین 30 20 هست سرعت؟
راستی بانک ملت مشکل داره من باید چیکار کنم؟
یک آیپی هم برای تست بدهید لطفا
ممنون اکانت برای دوره دوم با همون قیمت تمدید شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Team
راستی بانک ملت مشکل داره من باید چیکار کنم؟
من هم صبح مشکل داشتم
ولی دوباره که امتحان کردم تونستم پرداخت کنم
جناب SV24.CO ممنون میشم چک کنید (تایید سرویس)