سایت و درگاه پرداخت هیچ مشکلی نداره فقط ماژول تغیر کرده شما هم باید ماژول جدید رو از سایت دریافت کنید که ماژول که نصب کردید از طریق همون میتونید درگاه خود را مستقیم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت و درگاه پرداخت هیچ مشکلی نداره فقط ماژول تغیر کرده شما هم باید ماژول جدید رو از سایت دریافت کنید که ماژول که نصب کردید از طریق همون میتونید درگاه خود را مستقیم کنید
با سلامامکانات جدیدی به سایت افزوده شده است که به شرح زیر میباشد :1 - ماژول های سیستم آپدیت شده است و درگاه مستقیم و غیر مستقیم هر دو بوسیله یک ماژول قابل استفاده میباشند2 - امکان انتخاب کسر کامزد از فروشنده یا خریدار به ماژول افزوده شده است .3 - در پنل کاربری امکان برداشت خودکار افزوده شده است که با انتخاب زمان مورد نطر دیگر نیازی به درخواست برداشت دستی نیست و موجودی حساب به صورت خودکار به حساب بانکی پذبرنده واریز میگردد .خواهشمند است ماژول های جدید را از مرکز دانلود دریافت و جایگزین ماژول های قدیمی کنید .
با سلام
کارمزد درگاه غیر مستقیم به طور قابل توجهی کاهش یافت که به شرح زیر میباشد :
0 تا 50000 ریال >>> 50 ریال
50001 تا 1000000 ریال >>> 500 ریال
1000001 تا 2000000 ریال >>> 800 ریال
2000001 تا 5000000 ریال >>> 1000 ریال
5000001 تا 20000000 ریال >>> 1200 ریال
سلام
دوستان من الآن عضو شدم. ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم. چون فقط 3 تا ماژول برای دانلود هست که خوب من سایتم از این سایتهای آماده نیست که ماژول روش نصب کنم. یعنی یک صفحه اماده برای درگاه پرداخت آنلاین خودشون ندارن؟
یک جا هم دیدم نوشته "آسان پرداخت" که متاسفانه هیچ جایی تو سایت خودش در مورد این قسمت راهنمایی گذاشته نشده.
کلا راهنماها خیلی کم هست و کسی که تازه بخواد استفاده کنه همون ب بسم الله نمیدونه چه کار کنه. و هیچ راهنمایی هم نیست. یک دستور php آموزشی هم گذاشته شده که برای برنامه نویسها هست حالا ما که برنامه نویس نیستیم باید چکار کنیم؟
بهشون تیکت هم زدم اصلا تیکت کلا جواب نمیدن در حالی کارهای پولی و مالی باید به تیکتها سریع پاسخ داده بشه....
سلام
تیکت جواب دادنشون چند روزه خوب شده و زود جواب میدن. از این بابت از مدیرشون ممنون هستم.
فقط یک مشکلی دارم پول پرداخت میشه به حساب من هم میره ولی در Freer متأسفانه میزنه "کامل نشده" و به خودشون تیکت زدم میگم تو انجمنها بپرسید. البته جای دیگه پرسیدم به جوابی نرسیدم شما جواب رو میدونید کمک کنید؟
ببخشید من متوجه نشدم اول گفتید از این کد استفاده نمیکنم و بعد گفتید اگه استفاده میکینم پاک کنم. فکر کنم منظورتون بوده در هر حال استفاده نکنم درسته؟
اگر اینطوره میشه بگید این کد کجاست که برم پاکش کنم؟
اگر منظورتون آمارگیری مثل سایتهای webgozar و .. هست که من از هیچ کدوم استفاده نمیکنم.
ممنون از شما
دوستان من خیلی برای این قضیه مشکل دارم لطفا اگر امکان داره راهنمایی کنید. هر کی پرداخت میکنه همه رو میزنه کامل نشده و همه چیز میریزه به هم.