سلام
دوستان تا کی وقت داریم دامنه را از پنل resello منتقل کنیم؟
تا روزی که expire بشه وقت داریم ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستان تا کی وقت داریم دامنه را از پنل resello منتقل کنیم؟
تا روزی که expire بشه وقت داریم ؟؟
ببینید ، رجیسترار موظفه که تا روز آخر تمدید دامین ، دامنه شما را پشتیبانی کنه و بهش سرویس بده.
اما الان با ریسلویی طرفید که ممکنه فردا از زیر بار وظایفش شانه خالی کنه.و شما هم یک ایرانی هستید که داخل ایران داره سرویس میگیره. آدم عاقل ریسک نمیکنه و داراییشو دست یه رجیسترار غیر قابل اعتماد نمیده.
خودشون گفتن تا یک سال منتقل کنید. در مورد بعدش حرفی نزدن و حرفی هم میزدن باز با این مسائل آدم باید خودش ببینه چه کاری درست هست.
جایی نوشته نشده که باید چیکار کنید. تصمیم با خود شماست. همانطور که میبینید همه دارند منتقل میکنند دامنه هاشونو . پس میتونید به عقل جمع اعتماد کنید و شما هم منتقل کنید یا ریسکشو بپذیرید و روی حساب اینکه موظفند پشتیبانی کنند دامنه هاتونو منتقل نکنید و اونوقت اگه مشکلی پیش اومد شما میمونید و شکایت به آیکن و استرس و اعصاب خوردی....
سلام
بله تا سررسید فرصت دارید . در مورادی دامنه اکسپایر شده را هم ریسلو اجازه انتقال داده است ( توسط خود ما تست شده است )
مثلا چند روز پیش دامین یک شخصیت برجسته و پر طرفدار اکسپایر شده بود و نماینده ی ما میخواست منتقلش کنه. با تعجب دیدیم که با اینکه تو پنل ریسلو دامنه را زده آنلاک ، ولی دامنه قفله. (ما همه دامینهای خودمون و نمایندگانمونو قبل از این مشکلات به صورت بالک آنلاک کردیم که برای انتقال مشکلی نداشته باشند.)
به ریسلو هم گفتیم جواب سر بالا دادند و گفتند که چون دامنه منقضی شده نمیشه آنلاکش کرد. و مجبور شدیم کلی براشون قانون و تبصره های icann را یاد آوری کنیم و با تهدید و در عین حال احترام یه کاری کنیم که مجابشون کنیم دامین را آنلاک کنند. که خب بعد دو سه روز موفق شدیم. ولی آیا ارزششو داره که برای هر دامنه ای آدم انقدر وقت و اعصاب و انرژی بذاره ؟ اصلا هر کسی میتونه با این دو تا کارمند ریسلو بحث کنه و مجابشون کنه ؟ از قدیم گفتن دور از شتر بخواب ، خواب آشفته نبین.
دوستانی پیشنهاد میکنم همه دامنه هاتونو از whois چک کنید و هر دامنه ای که لاک بود را ، قبل از انقضا آنلاکش کنید که بعدا داستان نداشته باشید.
نمیدونم من یک سری از هاست هایم مونده ولی ظاهرتا زمان expire وقت داریم . اتفاقا هاست های مهمی هم هست برخیشون
سلام . آقا 19 یورو تو پنل دارم باید باهاش چیکار کنم ؟