پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
در صورتی که شما بخواید اسپم ارسال کنید
دیداس کنید
اتک بزنید روی یک سرور دیگه
بیش از اندازه تورنت دانلود کنید
اینهارو رعایت کنید هیچ وقت بلاک نمیشید
معمولا روی سرویس ها اکان تینگ میریزند و به سایر یوزر ها میدهند
ارسال اسپم و دی داس و غیره از طرف اونها باشه باز هم بلاک میشه؟
کلا آپ تایم مهمه برای بنده دان نشه حالا به هر دلیل منطقی یا غیر نتطقی به قول شما
میتونید راهکاری تعیین کنید که تضمین کنه با وجو اکانت تینگ باز هم مشکلی پیش نمیاد(چیزی مثل پیر بلاکر یا..)؟ تورنت که اصلا موردی نداره و دی داس هم به همین شکل.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joorabeban
معمولا روی سرویس ها اکان تینگ میریزند و به سایر یوزر ها میدهند
ارسال اسپم و دی داس و غیره از طرف اونها باشه باز هم بلاک میشه؟
کلا آپ تایم مهمه برای بنده دان نشه حالا به هر دلیل منطقی یا غیر نتطقی به قول شما
میتونید راهکاری تعیین کنید که تضمین کنه با وجو اکانت تینگ باز هم مشکلی پیش نمیاد(چیزی مثل پیر بلاکر یا..)؟ تورنت که اصلا موردی نداره و دی داس هم به همین شکل.
اگر کلاینت های شما هم دیداس کنند یا کلا خلاف کنند ما شمارو مشناسیم
میتونید جلوش رو بگیرید ولی نه ۱۰۰ درصد
با همین پیر بلاکر خیلی از مشتری های ما دارند کار میکنند
موفق باشید
آقا یه مشکلی پیش اومد که ایشون برام رفعش کردن !
3تا سرور ازشون دارم چندین ماهه،پشتیبانی که برای من خوب بوده والا !
به قرآن قسم الان نزدیک 20 روز هست 2 تا سرور ازشون گرفتم هنوز تحویل ندادن به فتا هم جدیدا شکایت کردیم تا ببینیم چی میشه هر 20 ساعت یک بار به تیکت ها جواب میدهند و سوال تکراری خودشونو بازم میپرسند وبازهم جواب میمونه به 20 ساعت دیگر یکی از دوستان این رو به ما معرفی کرده بود که بیچاره خودشم پشیمونه میگه ما چندمین نفری هستیم که سرمون این بلا رو میاره اگر باور ندارید میتونم میرور مکاتبات خودمون با vpsfars رو براتون پ خ کنم. تا اینجاش که میگم ایشون کلاه بردارن تو حسابمون شارژ داریم یارو میگه بازم باید شارژ کنید تا فلان چیز روی سرور نصب بشه سرور ها هم مشکل دارند وقاق کار رو خودشون میدونن
نمیدونم چرا بعضی ها ناراضین من 3 ماهه که از ایشون سرور دارم و واقعا راضیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
به قرآن قسم الان نزدیک 20 روز هست 2 تا سرور ازشون گرفتم هنوز تحویل ندادن به فتا هم جدیدا شکایت کردیم تا ببینیم چی میشه هر 20 ساعت یک بار به تیکت ها جواب میدهند و سوال تکراری خودشونو بازم میپرسند وبازهم جواب میمونه به 20 ساعت دیگر یکی از دوستان این رو به ما معرفی کرده بود که بیچاره خودشم پشیمونه میگه ما چندمین نفری هستیم که سرمون این بلا رو میاره اگر باور ندارید میتونم میرور مکاتبات خودمون با vpsfars رو براتون پ خ کنم. تا اینجاش که میگم ایشون کلاه بردارن تو حسابمون شارژ داریم یارو میگه بازم باید شارژ کنید تا فلان چیز روی سرور نصب بشه سرور ها هم مشکل دارند وقاق کار رو خودشون میدونن
پستتون گزارش شد
مدرکی دارید ار بخش انتقاد پیگری کنید
موفق باشبد
من خودم 3 تا سرور دارم که نظر کیفیت عالی فقط تنها مشکلی که دارند اینه که پشتیانی شون اصلا خوب نیست و تیکیت ها بعضی مواقع دیر پاسخ داده می شود و در مواردی که مشکل پیش میاد دست ما در حنا می مونه و گر نه از بقیه نظر ها تایید می شوند.
بنده هم تا اینجا دو سرور از سرورهای انگلیس از ایشون گرفتم و کیفیت سرورها خیلی خوب بوده !
تنها مشکل دیر پاسخ دادن به تیکت هاست و اونم فکر می کنم مشغله زیاد ایشونه ! اینجور مواقع بهترین کار اینه تیکت های غیرضروری و تکراری رو کم کنیم تا توان پاسخگویی ایشون بیشتر بشه ...
من که تا الآن مشکلی نداشتم !
درست زمانی که نیاز هست سرور فرانسه شما خراب میشه ، لطفآ هر چه سریتر مشکل رو حل کنید که کارم عقب افتاد
آقا سرور فرانسه من حداقل 48 ساعته قطع هست و تیکت دادم و دیروز گفتید رسیدگی میشه. ممنون میشم سریعتر رسیدگی کنید.