پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سلام مجذ
یه سوال دیگه در مورد این سرویس داشتم که یادم رفت بپرسم
ما که الان این سرور رو میگیریم بعد هر ماه این سرور رو با این قیمت تمدید میکنیم یا قیمت فرق داره؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinder
سلام مجذ
یه سوال دیگه در مورد این سرویس داشتم که یادم رفت بپرسم
ما که الان این سرور رو میگیریم بعد هر ماه این سرور رو با این قیمت تمدید میکنیم یا قیمت فرق داره؟
با سلام
اگر قیمت ارز افزایش نداشته باشد قیمت ها ثابت هستند .
سلام
دوست عزیز میشه یاهو آنلاین بشید
چندتا سئوال مهم در مورد سروراتون دارم
شاید انشاالله قسمت بشه مشتری شما هم بشیم
خیلی ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
سلام
دوست عزیز میشه یاهو آنلاین بشید
چندتا سئوال مهم در مورد سروراتون دارم
شاید انشاالله قسمت بشه مشتری شما هم بشیم
خیلی ممنون میشم
با سلام
پیام ارسال کنید ، هستم بنده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
با سلام
پیام ارسال کنید ، هستم بنده .
ممنون از پاسخ
ولی انگار پیام ردو بدل نمیشه
آیدی یاهو همینه دیگه؟
sv24_co
من اینو ادد کردم
یا لااقل تلفن رو پاسخ بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
ممنون از پاسخ
ولی انگار پیام ردو بدل نمیشه
آیدی یاهو همینه دیگه؟
sv24_co
من اینو ادد کردم
یا لااقل تلفن رو پاسخ بدید
آی دی دیگر رو ادد کنید !
سلام لطفا یاهوتون رو روشن کنید.ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
سلام لطفا یاهوتون رو روشن کنید.ممنون میشم
با سلام
این روش صحیح نیست دوست گرامی !
درخواست خودتون رو تیکت بفرمایید :
صفحه اصلی پورتال - سرور پردازان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
عذر خواهی می کنم.فقط سرور انگلیس دارین؟پورت 10gb تضمینی هستش؟سرعت دانلود معمولا چنده؟منابع اختصاصی هستن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
عذر خواهی می کنم.فقط سرور انگلیس دارین؟پورت 10gb تضمینی هستش؟سرعت دانلود معمولا چنده؟منابع اختصاصی هستن؟
بله فعلا فقط از انگلستان
بله منابع اختصاصی هستند و سرعت دانلود معمولا بین 20-30 .