پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
سلام.
پرداختی هم برای ما انجام دادن.
با تشکر از جناب بیگی
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
با سلام،ایشون همواره پرداختهای ما را انجام میدهند
با تشکر از ایشون
سلام دوست گرامی
آیا پرداخت پی پال به یورو هم انجام میدهید؟
چنانچه پاسخ مثبت است لطفاً مبلغ 149 یورو و به تومان محاسبه بفرمایید.
ارادتمند شما
احدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aalireza439
سلام پنل name.com هم شارژ می کنید؟
نیم دات کام بهتره یا ریسللر کلاپ نیم دات کام فکر کنم سایت اصلی دامنه دات کام هستش اگه میشه منو اد کنید sniper000man میخواستم از تون چند تا سئوال بکنم با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimo0ol
سلام دوست گرامی
آیا پرداخت پی پال به یورو هم انجام میدهید؟
چنانچه پاسخ مثبت است لطفاً مبلغ 149 یورو و به تومان محاسبه بفرمایید.
ارادتمند شما
احدی
با سلام
بله، برای اطلاع از قیمت ها تماس بگیرید، چون تا زمان تماس شما معلوم نیست موجودی رو تمام کرده باشیم یا خیر.
ممنون از سرعت شما در پرداخت
با سلام
دو پرداخت دیگر برای شرکت انجام دادند
با تشکر
سلام من يه پرداخت 5 دلاري هاستينگ دارم هزينش چقدر ميشه ؟
با سلام
می خواستم Account وب مانی رو شارژ کنم....
شما محدودیت شارژی دارید؟
و ضمنن قیمت دلار + کارمزد رو چند می گیرید با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...ALI...
با سلام
می خواستم Account وب مانی رو شارژ کنم....
شما محدودیت شارژی دارید؟
و ضمنن قیمت دلار + کارمزد رو چند می گیرید با تشکر
با سلام،
تا روز 5 ام خرداد ماه موجودی نداریم.
محدودیت شارژ وجود نداره.
ارادامند.