soap روی سرورتون نصب هست ؟
در تيکت درخواست درگاه پرداخت پيگيری کنيد همکاران به صورت مرحله به مرحله شما رو راهنمائی ميکنن.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من نصب کردم ولی وقتی یوزر و پسورد پیش فرض رو میزنم بازم میاد توی همون صفحه و یوزر پس می خواد(خطای اشتباه نمیده)
مشکل چیه؟
با سلام
من همۀ کارهاشو انجام دادم و الان در مرحلۀ ورود به پنل مديريت هستم.
گفته شده در بخش ایمیل باید نوشته بشهyou@yoursite.com.. من یک ساب دامین pay درست کردم..پس می دونم که در بخش yoursite.com باید بنویسم pay.mywebsite.ir
اما نمی دونم بجای you باید چی بنویسم
منظور ازyouچیست؟
با سلام
برای اولين بار که لاگين ميکنيد ايميل رو دقيقا you@yoursite.com
ثبت کنيد.
اگر مشکلی بود داخل سايت تيکت باز کنيد همکاران راهنمائی ميکنن.
من هیچی از PHP نمی دونم. با کسب معلومات از مندرجات وب هاستینگ تاک تا همینجا پیش رفتم و فرم ساده رو در وب سایتم راه انداختم.. اما اگر اطلاعات مربوط به فرم در یه فایل php با نام خاصی هست که همین الان در هاست سایت آپلود شده، لطفاً فقط اسم اون فایل بهم بگید، فکر کنم خودم بتونم ادیتش کنم.. مرسی..
- - - Updated - - -
من از فرم "محصول دار" هم استفاده می کنم. اونجا در فرم بجای "محصول" نوشته شده "مجصول"..بجای "ح" نوشته "جیم"..این رو چجوری می تونم تصحیح کنم.؟؟
سلام
من بعد از نصب این اخطارو دریافت میکنم
Not Found Error: The requested address '/' was not found on this server.
مشکل در کانفیگ هست
توی کدهای مروبط به اتصال به دیتابیس باید کدوما تغییر کنن ؟
چرا محلی برای وارد کردن یوزر دیتابیس نیست ؟
در قسمت لاگین باید دقیقا چی نوشت ؟
با سلام خدمت شما . منم صفحه سفید میاد . soap نصبه . debug رو هم فعال کردم . این ارور میده
Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't find <definitions> in 'http://www.zarinpal.com/WebserviceGateway/wsdl' in /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php:10 Stack trace: #0 /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php(10): SoapClient->SoapClient('http://www.zari...', Array) #1 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/component.php(242): ZarinpalComponent->ZarinpalComponent() #2 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/component.php(80): Component->_loadComponents(Object(UsersController)) #3 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/libs/controller/controller.php(413): Component->init(Object(UsersController)) #4 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/dispatcher.php(224): Controller->constructClasses() #5 /home4/elcoyote/public_html/pay/cake/dispatcher.php(211): Dispatcher->_invoke(Object(UsersController), Array) #6 /home4/elcoyote/public_html/pay/app/webroot/index.php(88): Dispatcher->dispatch(NULL) #7 { in /home4/elcoyote/public_html/pay/app/controllers/components/zarinpal.php on line 10
لطفا نسخه بروز شده رو از آزمايشگاه زرين پال دريافت کنيد.