پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinder
ببخشید دوست عزیز این
پلان شگفت انگیز 1
1-هنوز هم با این قیمت ارائه میشه؟
2-بعد این که 4 گیگ رم اختصاصی رو فقط 30 تومن میدید قضیش چیه؟ شرمنده ولی با همین مشخصات همه همکارهای شما بالای 130 140 ماهانه میدن واسه همین میپرسم
3-سی پی یو هم که نوشتید 1500 مگاهرتز بر روی دو هسته یعنی 2 تا 1500 مگاهرتز یا کلا 1500 مگاهرتز هست؟
4-آی پی برای تست پینگ به من هم بدید
با سلام
بله تعداد محدودی موجود هست .
همون طور که از نامش پیداست شگفت انگیز هست !
خیر روی 2 هسته جمعا 1500 مگاهرتز ارائه میشه .
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kinder
آی پی ندادید
پ.خ شد .
از دیروز تیکت زدم هنوز جواب ندادین. کجایین پس؟
توی این یک سال و نیم که با سرور سر و کار دارم به خوش برخوردی و پشتیبانی خوب مثل ایشون ندیدم .
برای تمدید سرور صفحه پرتال مشتریان باز نمیشه و ایمیلی هم از serverpardazan.com برام اومده که صورتحساب قابل پرداخت هست ، از اونجایی که جایی ندیدم در مورد این دامنه حرفی زده باشید و توی امضاتون هم همچنان لینک پرتال کاربران همون client.sv24.co خواستم مطمئن بشم که سایت جدید متعلق به شماست ؟؟؟
با سلام و پوزش از دوستان عزیز
به دلیل تغییرات اساسی در سایت شرکت از دیروز عصر سایت رو بستیم و انشالا تا ساعاتی دیگر با سایتی نوین و امکاناتی بیشتر در خدمت شما خواهیم بود .
از صبوری شما کمال تشکر را داریم .
سلام اگه لطف کنید به من هم ای پی بدید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
سلام اگه لطف کنید به من هم ای پی بدید ممنون میشم
با سلام
پ.خ شد .
بهترین سرویسیه که توی این چند سال داشتم. سرعت شبکه و هارد بسیار خوب و استیبله. ایشالا که همینجوری ادامه داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_ng
از دیروز تیکت زدم هنوز جواب ندادین. کجایین پس؟
امروز درخواستم رو سریع انجام دادند . سرورشون هم خوب هست :)