لینک دیدی اصلا؟!!!!!
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نوشته میزان خسارت
میزان پاسخگویی فروشنده
اونوقت شما میگین خلاف قوانین جمهوری اسلامی بفروشه ؟!!!!!!!
بهتره از همین لینک اقدام کنین حتما به نتیجه میرسین ادرشونم که هست
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک دیدی اصلا؟!!!!!
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
نوشته میزان خسارت
میزان پاسخگویی فروشنده
اونوقت شما میگین خلاف قوانین جمهوری اسلامی بفروشه ؟!!!!!!!
بهتره از همین لینک اقدام کنین حتما به نتیجه میرسین ادرشونم که هست
نمیدونم واقعا به این اقا چی باید گفت!
یه حرفی زدی ما هم ادم حساب کردیم گفتیم روی حرفت وا میسی صبر کردیم الان نزدیک 10 روزه!
2 روز هم که گفته بودین گذشت رفت...جواب زنگ و ایمیل و پیام هم که نمیدی!
گفتی 2 روز دیگه سرور ها باز میشن تو شهر شما 2 روز چند روز حساب میشه؟
اقای پارسیان لطفا سرور ها رو که گفته بودین باز کنید اطلاعات لعنتی رو برداریم !
نزارید جور دیگه ای باهاتون رفتار شه! اگر اشتباه کردیم و به شما وقت دادیم بگید که مثل خودتون رفتار کنیم!
وقتی به جرم کلاهبرداری بیان دنبالتون دیگه اون مدارکی که دارید به درد نمیخوره!هرچند شک دارم چیزی داشته بشید
حرف هاي من شايد حرف هاي خيلي هاي ديگه باشه
( بماند كه آقاي پارسيان 1-2 ماه پيش توي يه پست مقايسه شما و يك عرضه كننده ديگه بود دوستمون نظر مي خواستن و من نظرم رو اعلام كردم شما اومدين گفتين
ما فلانيم ما بيساريم . ما سابقه داريم . هيچ كس از ما دلخور نبوده هركي بوده خسارت داديم و..... حالا بگذريم )
يك مطلب خوندم توي همين پست ها كه زده بود ايشان بايد مبلغي رو به ديتاسنتر بدن . و خيلي از دوستان اينجا اعلام كردن هزينه رو برگدونيد .
اصلا نبايد به اين موضوع فكر كرد ! خيلي سخت هست آدم همچين مبلغي رو ديتا سنتر بده ! ايشون هزينه ها رو بازگشت نداده بعد بياد به ديتا سنتر....!!!! حالا هرچي شايد ايشون داره ميده!
اما اصل حرف من اين هست
شمايي كه مي گين پشتيباني دارين
شما كه ميگين پاسخگو هستين
بياييد يك جواب درست - حتمي - واقعي و قانع كننده بدين مشتري هاي شما ساكت بشن .
شما اگر مشتري هاتون براتون مهم نيستند و نمي خواهيد جوابشونو بدين . اصلا بهشون اهميت نميدين . حتما يكي از همين مشتري هاتون بايد به چند نفر ديگه پاسخگو باشه
اين درست نيستش شما جواب درست نمي دهيد.
tagsire khodetoone ke az bache dabestani kharid kardid
آره دیقه بودند که این همه مردم رو بیچاره کردند نه جواب مردم رو می دند نه پولشون رو پس می ده با دلار هکی پرداخت کردند.در ضمن من بیش از 8ساله تو کاره هاستینگ هستم نیازی ندارم تعداد پست ها مو به 100برسونم. هنوز بشینین صبر کنین که حاجتی شه;)
در چندین ایمیل و پ .خ . و پست های چند روز قبل هم عرض کردم که با این حرف آقا موافقم . ایشان باید بیان از خودشون دفاع کنن و جواب بدن هر چند به ضرر دیگران باشه . اینطوری مفقود اثر که نمیشه
به راحتی تکلیف همه ر ومشخص کنن و بره و تمام بشه حتی اگر بسیار مسئله ساز تر از این موضوع بشه . سه حالت پیش میاد . یک به ترتیب اولویت هزینه دوستان در چند ماه آینده واریز و برایشان چک صادر شود و پست شود . در صورت امکان البته
دوم : سرور ها مشکل و از بین رفته است که طبق یه اصولی غرامت داده شود . هر چند که قابل جایگزینی با پول نیست
سوما :سرور ها در یک هفته دیگه بررسی و باز خواهد شد که بازم طبق روال باید در این سه هفته غرامت سنگین مالی و اعتباری به کاربران داده شود
خدا کنه نیتتون 100تا پست نباشه(باشه قبول کردیم شما هشت ساله تو کار هاستینگ هستین)
عزیز برین یک دوری به پست هایی که بنده خدا زده ببینین چه قدر مردم از ایشون میگفتن خوبی هاشون همه جا بود
الان یه کاری شده دلار هکی هم تا جایی که میدونم ایشون پرداخت نمکرده یکی دیگه پرداخت کرده یا جلودار بودش یا اقا کوهی دقیق نمیدونم
شما هم مثل بقیه اعضای تازه وارد به انجمن میاین فقط تخریب
دیگه ادامه ندیم بهتره
به نظر من ایشون وقت میخاستن تا برن یه جایی
چون تا اینجایی که من فهمیدم مبلغ دودره کرده ی ایشون مبلغ قابل ملاحضه ای بوده
تازه اینا در نظر بگیرید به یوزر های تو ی شهرشون + شرکتهای دیگه + فورام های دیگه + ... که از ایشون سرویس خریدن پول قابل توجهی نصیبشون شده .من از روز اول تو جریان مستقیم کار بودم .به نظرم از روز اول داشت زمان میخرید ... ادرسشم قطعا جعلیه یا شاید اجاره ..میخاید مطمین شید
یه اشنا قطعا هرکی تو بانک داره بگید بهش پرینت 20 روز اخر حسابشو بهتون بده شاید از اعدادش حرفا مو بیشتر متوجه بشید چون بزرگترین نکته ای که توش خودنمایی میکنه اینه که الان خالیه ...اگه خالی بود قطعا کلاه برداره شک نکنید .:66: