پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s619
چند سرور ازشون گرفتم ... پشتیبانی عالی و بسیار کار بلد . سرور هام رو سریع بهم تحویل دادند .
از سفارشم راضیم ...
انشالله که راضی باشید .
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
برای خرد با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید
تا اینجای کار
پاسخگویی در یاهو، راهنمایی، تحویل سرویس و راه اندازی اولیه خیلی خوب بوده. امیدوارم کیفیت خدمات پایدار باشه.
دوستان گرامی من سرویس تهیه کردم از loginvps ... برخورد و سرعت عمل بسیار عالی بوده .... مابقی مسائل رو هم تست کنم مینویسم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
تا اینجای کار
پاسخگویی در یاهو، راهنمایی، تحویل سرویس و راه اندازی اولیه خیلی خوب بوده. امیدوارم کیفیت خدمات پایدار باشه.
گروه ما نهایت تلاشش را انجام میدهد جهت رضایت شمامشتریان گرامی ، پیروز و موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranlover
دوستان گرامی من سرویس تهیه کردم از loginvps ... برخورد و سرعت عمل بسیار عالی بوده .... مابقی مسائل رو هم تست کنم مینویسم.
انشالله شما هم راضی باشید
سرور ها داری پرت بسیار قوی هستند و استفاده از هارد رید و سی پی یو xeon سرعت فوق العاده ای را برای شما به ارمغان میاورند .
کافیست یک بار سرویسهای ما را امتحان کنید .
فروش همچنان ادامه دارد .. .
تحویل سرویس بین 2 الی 24 ساعت می باشد . برای مشاوره شماره تلفن نیز در سایت موجود می باشد .
فروش همچنان از هلند و آمریکا ادامه دارد .
بعد از خرید حتما برای انتخاب سیستم عامل به بخش پشتیبانی تیکت دهید و نوع سیستم عامل و کانفیگ درخواستی را اعلام نمایید.