با سلام
من چند ماه هست از جهان پی استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.
مدتی هست درگاه اصلی سایتم جهان پی هست و درگاه های کمکی از جاهای دیگه..
یک تشکر ویژه از خدمات و پشتیبانی خوب جهان پی میکنم امیدوارم همچان موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من چند ماه هست از جهان پی استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.
مدتی هست درگاه اصلی سایتم جهان پی هست و درگاه های کمکی از جاهای دیگه..
یک تشکر ویژه از خدمات و پشتیبانی خوب جهان پی میکنم امیدوارم همچان موفق باشید.
من اصلا راضي نيستم تسويه حساب شتاب مي زنم تسويه حساب پايا مي كنند الانم عيد هست واريز پايا مي افته براي بعد عيد يعني براي پولمون بايد 15 روز صبر كنيم تا بانك واريز كنه اين نقطه ضعف جهان پي هست
این یک محدودیت بانکی هست شرایط در وب سایت درج شده است ضمن اینکه بهتر است مجدد شرایط پایا را بررسی کنید چرا که واریز پایا در روز های غیر تعطیل انجام می شود
لطفا درخواست های خود را به صورت پایا ثبت کرده و از ثبت درخواست به صورت شتاب خودداری فرمایید چرا که سقف برداشت های شتاب محدود بوده و در صورت تکمیل سقف آن, درخواست ارسالی به صورت پایا ثبت خواهد شد توجه داشته باشید در صورت تغییر نوع درخواست کارمزد کسر شده برگشت داده نخواهد شد .
سلام خدمت شما
جهان پی از همه نظر خوبه تنها مشکلی که داره و هر بار هم اطلاع میدیم و رسیدگی نمیشه
نمایش مجموع فروش یک روز
مثلا من نمیتونم متوجه بشم فروش روز قبلم چقدر بوده یا یه تاریخ مشخص ؟؟
واقعا انقدر این امکان سخته اضافه کردنش ؟؟؟
امکانش نیست که شماره کارت فرد خریدار را نمایش دهید؟ برای استرداد وجه در مواقع ضروری
با سلام تشکر از وب سرویس عالیتون
1- تسویه حساب سریع
2- پشتیبانی عالی در واقع همه چیز عالی
انتقاد: 1- مجموع تراکنش های هر روز رو بشه دید ,در همان قسمت نمودار تراکنش ها
2- ای پی خریدار در تراکنش ها افتاده بشه چون برای بررسی تراکنش های ناموفق از روی ای پی خیلی راحت تر هستش این قسمت http://www.jahanpay.com/xuser/trans
3- شب ها تعداد تراکنش های ناموفق زیاد میشه یه فکری به حال این موضوع بکنید
4- لینک های فیس ب وک وسایر شبکه هاتون رو نیز فعال کنید زمان خیلی زیادی از رو نمایی قالب میگذره اما این تغییرات اعمال نشده :110:
ممنون از سرویس دهی شما
موفق و پیروز باشید:d
درگاه واقعا خوبیه.امیدوارم خوب بمونه و بهتر هم بشه.
فقط اگه امکان واریز خودکار هم قرار بدن خیلی خوب میشه.
یعنی وقتی موجودی به حد نساب رسید به صورت خودکار واریز بشه
با سلام و احترام
بنده بیشتر از یکسال هست که از کاربران جهان پی هستم . اما کمتر از 2 ماه است که با جهان پی تجارت را اغاز کردم.
به امید از خدا الان در جهان پی رتبه فروش 1868 رو داریم و همچنین در حال بالا رفتن هستیم .
جهان پی بهترین شرکت پرداخت الکترونیک آسان هست که این سال ها باهاش آشنا شدم .
در طی این مدت اونقدر این سیستم بدون نقص و ایراد بوده که حتی یک تیکت پشتیبانی هم ارسال نکردم . اما مطمئنم که پشتیبانان همیشه انلاین این شرکت، در صورت نیاز، پاسخ گوی ما خواهند بود .
با سپاس و تشکر فراوان از مدیریت محترم و همکاران ارجمند ایشان