پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سلام
ببخشید سرعت آپلود انگلیس بر روی سرور های کانادا چقدره؟
با اف تی پی منظور
چون من دیدم و شنیدم که سرعت آپلود سرور مجازی اروپا از آمریکا کمتره
با تشکر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god_western
سلام
ببخشید سرعت آپلود انگلیس بر روی سرور های کانادا چقدره؟
با اف تی پی منظور
چون من دیدم و شنیدم که سرعت آپلود سرور مجازی اروپا از آمریکا کمتره
با تشکر
سلام
از انگلیس به کانادا تست نکردم دوست عزیز !
خوب البته به سرور کانادا شما هم بستگی داره که با چه سرعتی بتونید روش آپلود کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
سلام
از انگلیس به کانادا تست نکردم دوست عزیز !
خوب البته به سرور کانادا شما هم بستگی داره که با چه سرعتی بتونید روش آپلود کنید .
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
خوب پورت 1 گیگ هستش
سرعت آپلود
با سرور هلند نهایت 5 مگ
با سرور آمریکا بالای 30 مگ
اگر انگلیس بالای 20 مگ باشه خوبه
می تونم اف تی پی بدم خدمتتون تست کنید؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
god_western
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
خوب پورت 1 گیگ هستش
سرعت آپلود
با سرور هلند نهایت 5 مگ
با سرور آمریکا بالای 30 مگ
اگر انگلیس بالای 20 مگ باشه خوبه
می تونم اف تی پی بدم خدمتتون تست کنید؟
با تشکر
سلام
مشکلی ندارد . داخل پیام خصوصی ارسال کنید .
سلام من سفارشم رو ثبت کردم تو سایتتون
با سلام
تعداد محدودی از آفر باقی مانده است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behzadwow
آپی برای تست میدین؟
با سلام
پ.خ شد .
ببخشید دوست عزیز این
پلان شگفت انگیز 1
1-هنوز هم با این قیمت ارائه میشه؟
2-بعد این که 4 گیگ رم اختصاصی رو فقط 30 تومن میدید قضیش چیه؟ شرمنده ولی با همین مشخصات همه همکارهای شما بالای 130 140 ماهانه میدن واسه همین میپرسم
3-سی پی یو هم که نوشتید 1500 مگاهرتز بر روی دو هسته یعنی 2 تا 1500 مگاهرتز یا کلا 1500 مگاهرتز هست؟
4-آی پی برای تست پینگ به من هم بدید